Ładna historia,podobnie kiedyś chełmek poległ,historia się powtarza Dzięki za pomoc GO ,szybka reakcja i efekt moze się podobać.W skrucie było tak; Aragorn poleciał na STORMA,ładnie tam urwał i chyba pokaze to jutro,Igła wyliczył recki i dzieki mu za odwage,nasza powinność była oczywista i na czasie ,mógł być lepszy ale dexu brakło i posłałem tylko to co mogłem ,a miałem 200 układów. moonmoon miał bliżej i dzieki mu za to ,zresztą ma satysfakcje nie mniejszą niż my ,bo bez niego to by było mniejsze pz ,ale z nas
Tu od aragorna;
No cóż... było kilku niecierpliwych i bollo mnie wyprzedził, a ciężko jest wiosłować i 2 tematy w ST zakładać, tak więc niech podklei
wstępem do tego ST było moje solo na Stormie
tak wiec wszystko wyszło na jaw przed zbiórką moich recków no i chłopaki policzyli i Igła puścił kontre...
wyczułem ją wcześniej jak tylko dostałem pierwszego skana i zaczęło się szybkie kołowanie obrony.
był bollo to trochę pomógł mi to ogarnąć i znaleźliśmy Moonmoona. w każdym bądź razie gdy igła startował to chłopaki już lecieli od kwadransa.
Z tego co mi igła napisał to AJU bardzo ładnie wyklikał i synchro się udało na 1s za reckami. (taka tam niedźwiedzia przysługa)
w sumie to szkoda mi Iglaka, bo nwet fajnie się z nim pisało, ale taka ta gra jest...
w trakcie lotu było jeszcze liczenie co zrobić, żeby mieć najlżejsze straty w sumie, a Iglakowi zdjąć jak najwiecej, no i wyszło że musiałem poświęcić wszystkie LM i krążki co z resztą widać, ale za to bilans jest diametralnie lepszy
tak więc po 3 tygodniach posuchy miłe było zrobić ST, ale zrobić jeszcze top4 ACS to już totalne zaskoczenie
pozdrowionka dla wszystkich znajomych, a zwłaszcza smerfera (znowu trzeba będzie startować prawie od zera z odbudową, ale za to fun był mega i było warto) dla bollego, Moonmoona (bez was by nie wyszło) i reszty znajomych i nie znajomych
Atakierowi jak i w sumie sobie oraz Stormowi życzę SzO i do bardzo szybkiego, a reszcie uczestników przetopu
I od moonomoona;
"Pozdro dla sojka i reszty budziakow
czas pomalu konczyc ta gre"
Pozdro przy okazji dla całego sojuszu GO ,smerfera,halsy.kasi,Krisa,Kojota,Peina,soja całego U_P na Jupiterze i wszystkich co znam a nie wymieniłem, I do rzeczy;
[center]Starcie z 2012-01-25 00:01:36 następujących flot:
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
Flota:
Niszcz. 1
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Flota:
Krazownik 49.353
Panc. 34.997
Obrońca Aragorn (x;xxx;xx)
Flota:
L.myśliw. 83.551
Krazownik 6.000
O.wojenny. 2.100
Recykler 8.000
Panc. 5.914
Obrońca bollo (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 10.000
Obrońca moonmoon (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 35.491
...po 6 rundach:
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Zniszczony!
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Flota:
Krazownik 5 -49.348
Panc. 724 -34.273
Flota:
L.myśliw. 2.074 -81.477
Krazownik 1.793 -4.207
O.wojenny. 1.576 -524
Recykler 1.072 -6.928
Panc. 5.451 -463
Obrońca bollo (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 9.250 -750
Flota:
Panc. 33.942 -1.549
Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.
Agresor stracił łącznie 4.344.422.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 838.825.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.763.650.700 metalu i 1.391.068.000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 31547,19%
Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]
Tu od aragorna;
No cóż... było kilku niecierpliwych i bollo mnie wyprzedził, a ciężko jest wiosłować i 2 tematy w ST zakładać, tak więc niech podklei
wstępem do tego ST było moje solo na Stormie
tak wiec wszystko wyszło na jaw przed zbiórką moich recków no i chłopaki policzyli i Igła puścił kontre...
wyczułem ją wcześniej jak tylko dostałem pierwszego skana i zaczęło się szybkie kołowanie obrony.
był bollo to trochę pomógł mi to ogarnąć i znaleźliśmy Moonmoona. w każdym bądź razie gdy igła startował to chłopaki już lecieli od kwadransa.
Z tego co mi igła napisał to AJU bardzo ładnie wyklikał i synchro się udało na 1s za reckami. (taka tam niedźwiedzia przysługa)
w sumie to szkoda mi Iglaka, bo nwet fajnie się z nim pisało, ale taka ta gra jest...
w trakcie lotu było jeszcze liczenie co zrobić, żeby mieć najlżejsze straty w sumie, a Iglakowi zdjąć jak najwiecej, no i wyszło że musiałem poświęcić wszystkie LM i krążki co z resztą widać, ale za to bilans jest diametralnie lepszy
tak więc po 3 tygodniach posuchy miłe było zrobić ST, ale zrobić jeszcze top4 ACS to już totalne zaskoczenie
pozdrowionka dla wszystkich znajomych, a zwłaszcza smerfera (znowu trzeba będzie startować prawie od zera z odbudową, ale za to fun był mega i było warto) dla bollego, Moonmoona (bez was by nie wyszło) i reszty znajomych i nie znajomych
Atakierowi jak i w sumie sobie oraz Stormowi życzę SzO i do bardzo szybkiego, a reszcie uczestników przetopu
I od moonomoona;
"Pozdro dla sojka i reszty budziakow
czas pomalu konczyc ta gre"
Pozdro przy okazji dla całego sojuszu GO ,smerfera,halsy.kasi,Krisa,Kojota,Peina,soja całego U_P na Jupiterze i wszystkich co znam a nie wymieniłem, I do rzeczy;
[center]Starcie z 2012-01-25 00:01:36 następujących flot:
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Flota:
Niszcz. 1
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Flota:
Krazownik 49.353
Panc. 34.997
Flota:
L.myśliw. 83.551
Krazownik 6.000
O.wojenny. 2.100
Recykler 8.000
Panc. 5.914
Obrońca bollo (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 10.000
Flota:
Panc. 35.491
...po 6 rundach:
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Zniszczony!
Agresor Igła (x;xxx;xx)
Flota:
Krazownik 5 -49.348
Panc. 724 -34.273
Flota:
L.myśliw. 2.074 -81.477
Krazownik 1.793 -4.207
O.wojenny. 1.576 -524
Recykler 1.072 -6.928
Panc. 5.451 -463
Obrońca bollo (x;xxx;xx)
Flota:
Panc. 9.250 -750
Flota:
Panc. 33.942 -1.549
Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.
Agresor stracił łącznie 4.344.422.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 838.825.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.763.650.700 metalu i 1.391.068.000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 31547,19%
Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]
Grałem na u-41 OFF ,u-63-OFF ,Jupiter-OFF,Pegasus-OFF Vega-OFF Cygnus-off
Draco-OFF Japetus-off
Draco-OFF Japetus-off
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez bollo ().