michal1969zagan i Szym3k [cons] vs gbsmiglo [-=EW=-] - 66436%- OBRONA TOP 1 solo.

• Electra [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Haha Pan Michał znów we własnej osobie :E
    jak tam znów zachlałeś i nie dopilnowałeś jak z tymi GSami na niszcz ? :D

Podzielam zdanie poprzedników, pisałem że jesteś jak ten typ z tego linka
    KLIK

też dostałeś się do TOP na krzywy ryj tylko że jeszcze Cię nie złapali
    ale do czasu jak nie będziesz mógł się zalogować :E

gratulacje pomysłu na ST, bardzo dobra kmina
    odbudowy obydwu stronom

pozdrawiam ]:-D
  • Narzekacie na zagania (slusznie :E ) ale spojrzcie tez na osobe ktora sprzedala zaganiowi to konto.
    Mazi dobry gracz ale gra tylko dla pieniedzy ^^
    A ze sa tacy jak [ciach] zagan "dla mnie i tak bedziesz [ciach]" to handel kontami nadal bedzie i to coraz wiekszy.

Zagan ktos ci przytoczyl link z twoim arcydzielem ^^ a ty na swoja obrone potrafisz obrazac? I wymagasz aby do ciebie na Pan walic? Dorosnij bo wymagasz szacunku ktorego po pierwsze sam nie okazujesz i jestes [ciach] a po drugie jestes [ciach] :E

Gratulacje starcia i oby wiecej takich padalo 8-)

//upominam za obrazę
    diakkon
  • Gratulacje akcja bardzo ciekawa nie ze schematu zdejmij i kasuj tyko dobrze pomyślana i tylko kwestia czasu jak bedzie dalszy ciąg .
    Kret no biedny teraz bo dostawał 20 % od zysku a teraz go nie ma to bedzie musiał odesłać surowce do agresorów albo im swoją flote wystawić :)
  • Zagań powiedż szczerze... Ile ty już lat kupujesz konta? Bo widzisz syf zawsze wyjdzie, zaczynając od u44. Widzisz, po czasie nawet najwięksi wrogowie dochodzą do porozumienia i zaczynają rozmawiać. Czasem nawet przy gorzałce. I wiesz i ja wiem ile i od kogo kont kupiłeś. Zastanawiam się czy pan na ip by pomógł... Pewnie nowego neta byś sobie sprawił. Aha i nie próbój się odgryzać, bo ja znam ogame od u6 aktywnie i wiem co piszę.

Obrońcy big Szo i zdjęcia reszty floty żagania! ;)
  • bezsensowna dyskusja, prawdę znamy wszyscy, dowodów nie mamy i tyle
    a historię gracza (TOP 2 => TOP 50) można łatwo prześledzić i wyciągnąć wnioski o poziomie gry bez robienia zamierzania

jeszcze raz gratki, co chwila zaglądam w temat pocieszyć oczka tym rw :*

EDIT:
    miło, że chociaż zagan nie zaprzecza, że w EW jest kret
    miło też że napisał, że to szym3k czerpie info od tego kreta, bo akurat szym3k to ładnie po nim cisnął przed wstąpieniem do cons

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Presja ().