Przyklejony SOLO; jumekk [SE7EN] vs cvaniack [F. D.] - 151988,2% Top 1 Solo? :)

• Fornax

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Meffi ty tu :D O men a na u 65 nawet st nie umiesz cielabo zrobic dałem ci konto masz 10 k pc i inne zabawki przykróc hotsiaków jak ja i daj cynka....

Bez odbioru

Jumek jeszcze raz gratki % :D
  • No graty jumekk TOP1 solo :D % kurcze wymiata niepowiem...
    czekalem na jakies nowe top1 ale nie przypuszczalem ze bedzie w takim skladzie :)
    Tak czy siak zysk miodzio wyszedl nawet przy zakoszeniu kawalku zlomu przez obronce
    przetop jest i stocznia pwnie bedzie doskonale zapchana :D
  • haha ale niektórzy mają kompleksy. Każdy wydaje , kase na to na co chce. To i tak jest takie "hobby" w porównaniu z niektórymi. Mój kolega kupił monete za 3 tysiące złotych, i co pewnie niekótre płaczki tez by powiedziały że to jest idiotyzm ?. Ach ta zazdrość jedni moga sobie pozolic na takie rzeczy drudzy moga tylko ublizać za to :)
    Całkiem nie dawno nawet była taka inicjatywa żeby zalegalizować sprzedaż / kupno kont bo jest to normą nie ma co się oszukiwać(przykłady 2 kont bioracych udzial w starciu) i GF miałoby od tego jakiś % . Ale niestety nasz coma Art odrzucił tą inicjatywe
    GRATKI ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bless. ().

• Bless. napisał(a):

haha ale niektórzy mają kompleksy. Każdy wydaje , kase na to na co chce. To i tak jest takie "hobby" w porównaniu z niektórymi. Mój kolega kupił monete za 3 tysiące złotych, i co pewnie niekótre płaczki tez by powiedziały że to jest idiotyzm ?. Ach ta zazdrość jedni moga sobie pozolic na takie rzeczy drudzy moga tylko ublizać za to :)
    Całkiem nie dawno nawet była taka inicjatywa żeby zalegalizować sprzedaż / kupno kont bo jest to normą nie ma co się oszukiwać(przykłady 2 kont bioracych udzial w starciu) i GF miałoby od tego jakiś % . Ale niestety nasz coma Art odrzucił tą inicjatywe
    GRATKI ST

To niemcy odrzucaja takie opcje - polski team ma gówno do gadania w tych wszystkich sprawach - tak samo jak z bugiem odnosnie stacjonuj (i innymi) - czekamy i czekamy a team bezradnie rozklada rece, bo nic sam nie moze zrobic a niemcy maja to gleboko... za miesiac moze 2 naprawia, albo niedajboże zrobia z tego mechanizm gry tak jak kiedys z 1:15 i ladnie sie nazywalo ze tak ma byc dopoki jakis tepy informatyk nie wymyslil ze da sie jednak to naprawic...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cvaniack.. ().