Przeinstalowałem najnowszą wersję i na FF i na Chrome i mi się to nie wyświetla, przeglądarki też najnowsze, możesz napisać jaką masz wersję?
EDit: u mnie 7.1.0.2
EDit: u mnie 7.1.0.2
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Fox napisał(a):
GF jako właściciel gry powinien zabiegać o to by to zaczeło działać
Void napisał(a):
GF jako właściciel gry przez pół roku nie potrafi naprawić błędów, z których wiele jest kwestią zmiany kilku linijek kodu, jak choćby podgląd galaktyki.Fox napisał(a):
GF jako właściciel gry powinien zabiegać o to by to zaczeło działać
edes napisał(a):
Też wam sie tak porobiło że nie idzie wyburzać magazynów mimo że świeci się na czerwono?
Link do Discorda AGR: klikTirnoch napisał(a):
Currently we are looking for beta testers that want to test the new version thoroughly and are willing to provide feedback. If you are interested, please stop by on Discord (see my signature).
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Guderian es numero uno ().
Guderian es numero uno napisał(a):
Stocznia nie działa poprawnie, nie da się wpisać liczby większej niż 999 mając włączone AGR
Baju napisał(a):
taki mały przykład z moonaGuderian es numero uno napisał(a):
Stocznia nie działa poprawnie, nie da się wpisać liczby większej niż 999 mając włączone AGR
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:czubulus:. ().
Guderian es numero uno napisał(a):
tocznia nie działa poprawnie, nie da się wpisać liczby większej niż 999 mając włączone AGR
zefir napisał(a):
Wg angielskiego forum, błąd z kropką był w wersji 7.1.1 i został poprawiony w 7.1.2 (problemowy separator kropki został usunięty).
11 gości