Update AGR jest
AntiGameReborn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Antharas napisał(a):
Update AGR jest
-
Jeśli AGR zostanie przywrócona pełna funkcjonalność, a wszystko na to wskazuje. I nie wyłapię niesprawiedliwego bana, to nowa wersja gry zapowiada się dla mnie nawet ciekawie, bo po 1 dniu "kreatywnego handlowania" wystartowałem kolejny poziom astro.
-
pytałem już w innym temacie, ale odpowiedzi nie były pełne. w zakładce badania są nasze technologie z numerami oznaczającymi ich poziom, numery mają koloru (zielony, pomarańczowy i czerwony). co oznaczają te kolory?
-
SimonS napisał(a):
co oznaczają te kolory
pomarańczowy - dalsze badania dają zysk
czerwony - nie pamiętam co to może być, strzelam na brak jakiejś technologii lub poziomu stacji do badania -
Po aktualizacji antigame dzialaja wam lista ostatnich celi?
Mega to pomagało przy zwożeniu surowców a teraz dupa zbita trzeba przelatywać przez ten dropdown xD -
w podglądzie galaktyki nie działa, więc idlaki odpadają bo na piechotę to męczarnia.
-
AGR działa, więc spoko
-
Czemu nie idzie dokładać do trampków surki która się na bieżąco wydobywa ?
-
Dalej macie ten super pasek predkosci w wysylce floty?
Dalej nie pokazuje wam ostatniego celu?
Dalej lista kordow waszych planet przy wysylce floty jest tak żałosna?
Dalej wam muli? -
Tak
Tak
Tak
Nie
Dalej nie ma autouzupełniania surowców, tylko trzeba klikać strzałki?
Dalej nie idzie automatycznie dodać pioniera do floty ekspedycyjnej?Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Dalej będziecie zrzędzić na p2w?
Dalej będziecie siebie obrażać?
Dalej będziecie... ?
Antharas napisał(a):
Update AGR jest
-
Bearded napisał(a):
Dalej będziecie zrzędzić na p2w?
Dalej będziecie siebie obrażać?
Dalej będziecie... ?
Antharas napisał(a):
Update AGR jest
Tak dalej będziemy bo wprowadzone zmiany do gry nie we wszystkim są ułatwieniem gry. Owszem większość zmian jest dobra ale zapomnieli chyba o tym że i nawigacja w grze jest tak samo ważna jak i sama rozgrywka..
Wprowadzili zmiany które są sprzeczne z AGR ..coś co miało być ułatwieniem i atrakcją stało się bublem -
19dawid45 napisał(a):
Wprowadzili zmiany które są sprzeczne z AGR
19dawid45 napisał(a):
Ty chyba masz problem ze sobą.
-
Czy wie ktoś jak w AntiGame origin Reborn zrobić żeby po wybraniu Ataku z poziomu RS nie wrzucało automatycznie DT / MT w składzie floty ?
Chciałbym żeby DT / MT wybierało tylko gdy kliknę na dole na ich liczbę a jak wezmę zwykłe atakuj z RSa to chciałbym nie mieć nic wybrane.
Czy da się tak ustawić ?
Któryś raz z rzędu mam dorzucone DT a chciałem sfarmić samymi OW / Rozpruwaczami... natraciłem przez to już x DTków a poza tym czas lotu... ehhh..... -
Lord Star napisał(a):
Czy wie ktoś jak w AntiGame origin Reborn zrobić żeby po wybraniu Ataku z poziomu RS nie wrzucało automatycznie DT / MT w składzie floty ?
-
Bearded napisał(a):
Lord Star napisał(a):
Przy mnogości opcji jakie tam są aż dziw, że tego się nie da ustawić. Ba wręcz powiedziałbym, że to bug Antigame i może należałoby zgłosić.
Wg mnie spodziewanym działaniem dodatku powinno być przeniesienie na PUSTY wybór floty po wybraniu po prostu atakuj a uzupełnianie ilości DT / MT po kliknięciu na ich ilość w tabelce rabunku pod RSem. -
Lord Star napisał(a):
Ba wręcz powiedziałbym, że to bug Antigame i może należałoby zgłosić.
Ale zgadzam się mimo to. Opcja powinna być preferencyjna - podobnie jak filtrowanie wiadomości gospodarczych, czy z licytatora. -
Kolejna sprawa to ikonka TrashSim, mam wrażenie, że działala poprawnie i coś się popsuło po aktualizacji (nie wiem czy Ogame czy Antigame).
Teraz muszę zamknąć kartę z TrashSimem żeby otworzyć z danymi z RSa, inaczej tylko przerzuca mnie na kartę z otwartym TrashSimem ale z danymi z poprzednio załadowanego RSa.
To jest całkowicie normalne czy się popsuło ? Mam wrażenie, że działało dobrze wczesniej. -
witam, czy jest w ustawieniach gdzies opcja zeby zakladka ze zdarzeniami mi sie nie zwijala, bez antigame caly czas widzialem na srodku strony moje statki jak sobie lataja tam i spowrotem i gdziekolwiek bym nie wszedl nigdy ta zakladka mi sie nie zwijala jak przy dodatku
-
wydarzenia - lista zdarzeń
-
Hej działa OK oprocz zapisywania ostatnich akcji i koordow. Wszystko ok tylko przy zsyłce z planet trzeba recznie planete wybierac gdzie to zsyłamy.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
Hej działa OK oprocz zapisywania ostatnich akcji i koordow. Wszystko ok tylko przy zsyłce z planet trzeba recznie planete wybierac gdzie to zsyłamy.
-
nie no farming idzie szybciejSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
z tymi funkcjami szedl by szybciej..antigame nadal nie dziala w pelni
-
Wg informacji jaką podał autor w dziale origin na forum EN nie będzie on aktualizował dodatku bez wcześniejszych poprawek ze strony Gameforge.
-
Najbardziej mi brakuje w obecnym Antigame widoku planet w oknie po wyborze statków, oraz że przy obliczaniu ilości transporterów nie uwzględnia bonusu zbieracza
-
Czy ktoś wie może jak działają ustawienia koordów dla ekspedycji? Ustawiłem sobie, żeby losował mi +/- 10 układów, ale zamiast tego za każdym razem mam wybrany układ o 10 niższy niż planeta, z której startuję. Da się to jakoś zmienić?
-
Ktoś wie jak przywrócić na podglądzie budowania czy badania, datę i godzinę kiedy sie ono skończy? Wcześniej zieloną czcionką było napisane, że badanie zakończy się 1.01.2020 o 17.00, a teraz tego nie widać. Nie naprawili tego czy gdzies to się włącza w opcjach AGR?
Edit: W zakładce budynki i konstukcje, mam zaznaczone pokazuj czas ukończenia oczywiście -
Nvm. U mnie działa, może masz starszą wersję.
Swojego czasu musiałem wgrać na nowo, aby mieć nowszą.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 6
6 gości