no wlasnie antigame pod chromka podobno bylo testowane wczesniej niz do mozilli i nadal nic
AntiGameReborn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Powinno niedługo być, z tego co wiem to do końca przyszłego tygodnia powinien wyjść.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
No i jak tam jakieś nowe info co do Chrome ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Finał 6.0.0 - ostateczna wersja. (Obie wersje dla Firefoksa i Chrome pracuje.)old diesel
-
Jak to cholerstwo zaktualizować ? Kliknąłem tam na stronce 6.0 instaluj, pobrano 6.0 ale w grze się nie zaktualizowało. Jak to ogarnąć ?
Wiem gówno się znam na komputerach ale za to jestem sportowcem, mam prawie 190 cm wzrostu i boskie ciało.Sprzedam metal na Quantum.
Munio_Uni 1 napisał(a):
Jak to cholerstwo zaktualizować ? Kliknąłem tam na stronce 6.0 instaluj, pobrano 6.0 ale w grze się nie zaktualizowało. Jak to ogarnąć ?
Wiem gówno się znam na komputerach ale za to jestem sportowcem, mam prawie 190 cm wzrostu i boskie ciało.
Wyłącz w rozszerzeniach (ustawienia) przeglądarki starą wersję Anti. -
-
no to prawda, tyle czasu juz uplynelo i dalej antigame nie daje grywalnosci takiej jaka byla wczesniej, mieli to juz dawno poprawic w wersji 6.0.1 i ani widu ani slychu, a kodu udostepnic nie chca
francolino jaki byl taki byl , ale szybko reagowal i poprawial antigame w zaleznosci od tego co GF zepsula, a ten nowy szakalaka czy jakos tak, [ciach] sie z tym jak matka z łobuzem
Moderator Indestructible:
Upominam za pseudocenzurę. -
galaktyke przerzuca teraz strzałkami w lewo lub w prawo
no ale nadal nie widzę połaczenie antigame z symulatorami walkWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie -
Ruda napisał(a):
Wyłącz w rozszerzeniach (ustawienia) przeglądarki starą wersję Anti.
Dzięki działa ! Mogę zwozić deu bez ręcznego wpisywania...tylko mnie nie atakować !Sprzedam metal na Quantum.
przydal by sie stary widok wiadomosci ewentualnie podobny albo podobnie dzialajacy
szczegolnie filtrowania skanow najbardziej boli reszta malo istotna
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 % -
Munio_Uni 1 napisał(a):
Ruda napisał(a):
Wyłącz w rozszerzeniach (ustawienia) przeglądarki starą wersję Anti.
Dzięki działa ! Mogę zwozić deu bez ręcznego wpisywania...tylko mnie nie atakować !
deuter do mnie to pomyslimyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().
-
Fajnie że coś się ruszyło ale bez speedsima w raportach szpiegowskich to nadal nie jest to. Dla mnie i dla wielu flociarzy zapewne to jest akurat ważne. No nic, czekam dalej, a póki co jest skynet :P.
-
Kawał dobrej roboty..może jeszcze tylko poprawic raporty szpiegowskie ,tak żeby od razu wyskakiwał pełny szczegółowy raport? Bo to klikanie w "więcej datali" jest wkurzające przy dużej ilości skanów
-
Grzecznie prosimy o speedsima i wyliczanie slotów do farmienia,Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
[14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie -
Wartość floty w skanie podawana jest w 100%pzta - to też jest mylące.
-
Hop do góry, wciąż z tym samymPodrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
Tak sobie obserwuje temat antigame, bo jak dla mnie ta wersja gry od 6.0 jest niegrywalna ze wzgledu na wiadomosci. Antigame miało to naprawic, tak jak zawsze naprawiało to, co partacze z GF zepsuli.
Jednakze uplynelo tyle czasu i nadal najwazniejszej poprawki zwiazanej z wiadomosciami nie ma. Miał byc przywrocony wyglad wiadomosci ktory funkcjonowal przed wersja 6.0. No ale ile mozna czekac? Ten Shoe co przejal projekt od Francolino najwyrazniej nie ma pojecia jak to zrobic, albo zwyczajnie olewa sprawe, jednoczesnie nie chcac udostepnic kodu osobom ktore by to zrobily juz daaaaawno. Origin opiera sie na projekcie antigame od Tarja który mial kod otwarty i kazdy kto miał troche pojecia mogł go usprawnic, no ale teraz wszystko jest tajne przez poufne, a rezultatow jak nie bylo tak nie ma. Shoe i reszta wez sie czlowieku do roboty , albo oddaj to komus kto potrafi to ogarnac. -
antigame przestalo dzialac na firefoxCzy przyjmiesz mnie mój Boże kiedy odejść przyjdzie czas, czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał ?
-
S a n g r e a l napisał(a):
antigame przestalo dzialac na firefox
about:config
poszukaj xpinstal signatures requred
zmień na false
odświeżPodrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
wiem o tym sposobie ale to tymczasowe rozwiazanie tworcy wtyczki powinni podpisac ja zeby firefox jej nie blokowalCzy przyjmiesz mnie mój Boże kiedy odejść przyjdzie czas, czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał ?
-
a ja nie moge w ogole zainstalowac
Uni 34 - Top 150 off
Uni Rigel -Top 40 off ----> UF = Uni Taurus -Top 400 on
-
Coś wiadomo kiedy będzie nowa wersja Antigame, bo na razie to nie mogę nawet korzystać z tej wtyczki bo nie działa.
-
A czym charakteryzuje się "nie działanie" ?HYPERION OFF
LIBRA OFF -
Chyba nie używałeś jej w ogóle, bo ff tak jakby mi ją wyłączył i nie chodzi po prostu.
-
Mari napisał(a):
Chyba nie używałeś jej w ogóle, bo ff tak jakby mi ją wyłączył i nie chodzi po prostu.In life only death is for sure
-
a wam działa?
-
-
@up - nie działa po ostatnim update. Mari jest zbyt leniwy, żeby przeczytać/napisać o co chodzi. Firefox twierdzi, że AG jest wtyczką niepodpisaną i wyłącza ją w celach bezpieczeństwa.
-
Sam jesteś leniwy, nie działa to nie działą. Próbowałem podanego wyżej przez Sarmika sposobu i on nie działa.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 6
6 gości