AntiGameReborn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
qbikk napisał(a):
Witam,
Jak dodac wlasne narzedzie typu WebSim? Chodzi dokladnie o to aby dane z raportu szpiegowskiego byly za pomoca przycisku wczytywane do tego narzedzia:
RakSim
Nie jest to możliwe, trzeba utworzyć specjalny kod do przedstawienia tych danych. Użyj Osimulate lub Dragosim za to.
This is not possible, i have to create special code to submit those data. Use Osimulate or Dragosim for that. -
" Brakuje lokalizacji API , należy zgłosić problem
Wydarzenia nie są dostępne - zmień opcję OGame "
Coś takiego podświetla mi się na pomarańczowo, co sprawia, że AGO nie działa.
Sprawdziłem pierwsze punkty, ale nadal mi nie działa, pozostał trzeci:
3. If the problem persists: Possible reasons are that an browser addon like AdBlock, NoScript or NotScript blocks the server domain. Same for Security Suites or firewall. Please check them.
Nie bardzo go rozumiem, można po POlsku?
Co dokładnie, mam odblokować, w tych zabezpieczeniach
Edit.
Ok, nie wiem co się stało, ale już mi działa ;pPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez Hellcanon ().
-
Witam !!
Mam do was pytanie?? Mam nadzieję że ktoś będzie potrafił mi pomóc w tej sytuacji
bo nawet na wujku google nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi, a mianowicie
zauważyłem ostatnio problem w moim antigame v5.7.20 na chrome. tj nie odświeża mi listy
wydarzeń tym samym nie widzę czy ktoś na mnie leci chyba ze wcisnę odświeżenie
czy jest jakieś ustawienie które trzeba wyłączyć, czy coś podobnego by lista działała normalnie
sprawdzałem to na ss i faktycznie nie widzę co się dzieje gdy wtyczka jest włączona
Proszę o pomoc jeżeli ktoś zna jak ten problem rozwiązać!!!
Dzięki
Super Moderator Madzia:
Przenoszę do odpowiedniego tematu. -
Update 5.7.21 - antigame.de/home.php?page=home
Changelog - antigame.de/home.php?page=changelog
Upate wydajność, szczególnie dla Chrome.
Performance upate, especial for Chrome. -
"A few minor fixes."
why not more details? -
Mari napisał(a):
"A few minor fixes."
why not more details?
Fixed by changing the startup and handling the CSS files for better performance. -
Najeżdżając na planete w Galaktyce nie moge rozwinąć MENU w którym są takie opcje jak "Szpieguj" "Atakuj" "Transportuj""Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
Następny problem, po aktualizacji do 5.7.23 usunęło mi informacje w stoczni o ilości możliwych statków do wybudowania (dopiero wejście w odpowiedni rodzaj statku, pozwala poznać ilość jaką mogę zbudować), po aktualizacji do 5.7.24 ten problem nadal jest, dodatkowo ciągle pojawi mi się informacja events not available (Wydarzenia nie są dostępne - zmień opcję OGame) i nie wiem już co mam zmienić, żeby to działało.Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
[14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie -
"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Da się wyłączyć takie coś, że jak najedziemy na planetę danego gracza i raz klikniemy to skanuje nam ją? W normalnym widoku jest tak, że musimy kliknąć na ikonkę sondy która jest mała i żeby zeskanować trzeba po prostu kliknąć, a antigame zrobił tak, że od razu jak wciśniemy na planetę skanuje nam kogoś. Jest to trochę kłopotliwe bo można się pomylić przez przypadkowe kliknięcie.
-
Mari, w ustawieniach Antigame, zakładka "Galaktyka, teleporter i inne" odznacz ptaszka przy opcji: "Hide tooltips at planets and moons, send espionage probes."
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
zefir napisał(a):
Mari, w ustawieniach Antigame, zakładka "Galaktyka, teleporter i inne" odznacz ptaszka przy opcji: "Hide tooltips at planets and moons, send espionage probes."
= Click onto Planet Moon
Moderator stefan000102:
Screen został usunięty z powodu zamieszczonych tam koordynatów. Proszę o usuwanie (zasłanianie) koordynatów podczas zamieszczania zdjęć. -
Zaobserwowałem dziwny problem przy wysyłaniu ataków poprzez Eleria. Pomimo tego, że mam zaznaczoną opcję "Otwórz wysyłkę floty w osobnej karcie lub oknie" to czasami przestaje ona działać i wysyłka floty otwiera się w tym samym oknie. Pomaga ponownie zalogowanie się na konto, a czasami nawet ponowne uruchomienie przeglądarki. Czy ktoś ma podobny problem?
-
Update 5.7.26 - antigame.de/home.php?page=home
- Zakończył kolorowanki i Podświetlanie cechy, szczegóły patrz screenshot
- Wszystko o zabarwieniu jest teraz na tej karcie.
- Ustawienie "Maksymalna długość" Current "Listy" zostanie przeniesiony do panelu opcji.
- Finished the Coloring & Highlighting features, for details see Screenshot
- Everything about coloring is now in this tab.
- The setting "Maximum length of the 'Current' lists" is moved to the Panel options.
Chillwave napisał(a):
Zaobserwowałem dziwny problem przy wysyłaniu ataków poprzez Eleria. Pomimo tego, że mam zaznaczoną opcję "Otwórz wysyłkę floty w osobnej karcie lub oknie" to czasami przestaje ona działać i wysyłka floty otwiera się w tym samym oknie. Pomaga ponownie zalogowanie się na konto, a czasami nawet ponowne uruchomienie przeglądarki. Czy ktoś ma podobny problem?
This problem appears when you are using a tab which is already opened by AGO as the "main" tab. Keep always the first tab (where you log in ) as the main tab please. -
Witam, mam takie pytanko - czy da się z AntiGame po lewej stronie usunąć ten panel boczny?# u68 - top16
# uQuasar - top5
offline -
Devuran napisał(a):
Witam, mam takie pytanko - czy da się z AntiGame po lewej stronie usunąć ten panel boczny?
Options -> Main View -> Panel -
Francolino napisał(a):
Devuran napisał(a):
Witam, mam takie pytanko - czy da się z AntiGame po lewej stronie usunąć ten panel boczny?
Options -> Main View -> Panel
Thanks man# u68 - top16
# uQuasar - top5
offline -
Czy można ustawić w antigame, że pokazuje mi ile mogę wybudować danych statków bo nie widzę tej funkcji czy ona w ogóle jest?
-
Takie coś jest dostępne jak masz wykupionego Komandora.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez chemikos ().
-
Antigame przestało mi działać, tak po prostu, samo.
Usunęłam aplikację, przeczyściłam rejestry, wgrałam na nowo (Chrome) i nadal nie ładuje się w grze, ktoś ma pomysł jak to naprawić?Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
Sarmik napisał(a):
Antigame przestało mi działać, tak po prostu, samo.
Usunęłam aplikację, przeczyściłam rejestry, wgrałam na nowo (Chrome) i nadal nie ładuje się w grze, ktoś ma pomysł jak to naprawić?
board.origin.ogame.gameforge.c…ped-working-on-chrome-31/ -
Thanks!Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
Witam chciałem zainstalować tą nową wersje Antigame ( FireFox ) ale wyskoczyło mi że mozille nie może odnaleźć pliku i całkowicie teraz nie mam Antigame wie ktoś jak to naprawiać ??Nie ma nic ważniejszego na tym świecie niż lojalność i miłość, poza lojalnością i miłością miedzy zbirami
-
-
Update 5.7.34 - antigame.de/home.php?page=home
- Naprawiono błąd, który AntiGameOrigin dla Chrome nie będzie starcie czasem dla niektórych użytkowników.
- Naprawiono błąd w Firefoksie do przywracania danych i ustawień. Wrócić poprzednie dane i ustawienia, należy ponownie usunąć pliki cookie.
- Fixed a bug for Chrome that AGO won't startup sometimes for some users.
- Fixed a bug for Firefox to restore data & settings. To get back your previous data & settings, please delete the cookies again.
^obserwator^ napisał(a):
AGO 5.7.32, opera 20
after update to 5.7.32, AGO works much worst like before, unstable
Edit
Please see board.origin.ogame.gameforge.c…ns/6098-startup-problems/
Edit:
Please install Update 5.7.33 - antigame.de/home.php?page=home
Maybe the problem is already fixed for youPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Francolino ().
-
Problem z uruchomieniem?
Odwiedź: board.origin.ogame.gameforge.c…ns/6098-startup-problems/
Nowa wersja 5.7.33 - antigame.de/home.php?page=home
Problem z chrome został naprawiony w w/w wersji.Tylko martwi walczą uczciwie.
OG.Origin Representative PLPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Siedem ().
-
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość