AntiGameReborn

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tak szybko, jak to możliwe, należy zainstalować nową aktualizację 5.7.13. Przepraszam za ten przykry problem.

- Naprawiono błąd z przywrócenia tagów sojusz, zawodnika i stanu docelowego - Niektóre gracz stracił je na każdej stronie obciążenia. Wielkie dzięki dla gracza "Leser" za pomoc w znalezieniu problemu

Please install the new update 5.7.13 as soon as possible. Sorry for this annoying problem.

- Fixed a bug with restoring the alliance, player and target status tags - Some player lost them on each page load. Thanks a lot to the player "Leser" for his help to find the problem

Update 5.7.13 - antigame.de/home.php?page=home
      Changelog - antigame.de/home.php?page=changelog
    • Witam,

Mam pytanie odnośnie podglądu floty we wszystkich oknach lub tylko w głównym "Podgląd". A dokładniej:
      W opcji wersji AntiGame 5.7.13 -> Wydarzenia -> Lista zdarzeń. Czy istniej możliwość ustawienia wyświetlania zdarzeń lecącej floty, tak by po odświeżeniu nie chowała się, a była cały czas rozwinięta?

Mały... Wielki człowieczek, który zmienił całe Nasze życie.
      To Mój Syn dał mi "PRAWDZIWEGO ZŁOMA" w Ogame.
      Ex. - Uni 23.pl, Uni 24.pl
      Ex. - Uni 2.us

• Okno "Zdarzeń" po odświeżeniu zwija mi podgląd "Zdarzeń" i za każdym razem muszę klikać i rozwijać "Zdarzenia"

Podgląd okna

Ustawienia

Ex. - Uni 2.us

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Piotr.M. vel BenyMor ().

• I have added this hint also to the "Events" tab - coming in the next update.

Only, the text is to short: "Wydarzenia nie są dostępne - zmień opcję OGame"

Correct is "Events are not available - change OGame option 'Always show events'"

Please a translation and i change it :)

• Drobne błędy w wersji 5.7.15 - Minor bugs in version 5.7.15

Opcja ustawień "Simple" nie włącza się - Option settings "Simple" does not turn on

Ex. - Uni 2.us

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Piotr.M. vel BenyMor ().

• Gdzie się wyłącza aktualizacje żeby sie samo antigame nie aktualizowało do najnowszej wersji bo jest coraz to gorzej, teraz to nawet floty wysłać sie nie da bo ino ładuje i ładuje. Wyłączenie antigame nic nie pomogło trzeba było wywalić całą przeglądarkę i zainstalować od nowa bez antigame i dopiero ruszyło normalnie :-/
    • edes napisał(a):

Gdzie się wyłącza aktualizacje żeby sie samo antigame nie aktualizowało do najnowszej wersji bo jest coraz to gorzej, teraz to nawet floty wysłać sie nie da bo ino ładuje i ładuje. Wyłączenie antigame nic nie pomogło trzeba było wywalić całą przeglądarkę i zainstalować od nowa bez antigame i dopiero ruszyło normalnie :-/
      Osobiście nie mogę narzekać. Działa wszystko poprawnie. Radzę zrobić tak:

• Jeśli "Antigame" nie działa poprawnie to można wyłączyć "go" w "Główne ustawienia" -> "Wyłącz AGO na tym uni"

• Ewentualnie jeśli używasz dodatkowo innych skryptów" Sprawdź, czy nie wykonują podobnych lub tych samych funkcji?
      (W monecie działania dwóch skryptów z opcjami wysyłania floty, powoduje to, że działanie jednego, koliduje z drugim)
      • AntiGame z tego co wiem i widzę u siebie, nie aktualizuje się samo.

Ex. - Uni 2.us

• edes napisał(a):

Gdzie się wyłącza aktualizacje żeby sie samo antigame nie aktualizowało do najnowszej wersji bo jest coraz to gorzej, teraz to nawet floty wysłać sie nie da bo ino ładuje i ładuje. Wyłączenie antigame nic nie pomogło trzeba było wywalić całą przeglądarkę i zainstalować od nowa bez antigame i dopiero ruszyło normalnie :-/

Z bezpieczeństwem Firefox

board.origin.ogame.gameforge.c…atures-or-strange-behave/
    • Francolino napisał(a):

edes napisał(a):

Z bezpieczeństwem Firefox

board.origin.ogame.gameforge.c…atures-or-strange-behave/
      Faktycznie, zapomniałem o tej opcji :)

Ex. - Uni 2.us

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Piotr.M. vel BenyMor ().

• edes napisał(a):

Mam to samo po nowej aktualizacji AGO na Operze , nic nie idzie zrobić albo znikają obrazki , albo łapie zwichę , ciągle ładuje i nie wyświetla opcji podczas wysyłania floty (listy planet , prędkości , załadunku surowca i statków). Przeinstalowywałem przeglądarki i dalej to samo , na wyłączonym AGO to samo. Gdzie w Oprzerze można wyłączyć auto aktualizacje Antigame albo wrócić do jej poprzedniej wersji przed aktualizacją?

<: Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off) <:

:juzpotobie: Ogame pl: 281,357 % :juzpotobie:
    • Sporo osób ma problemy z zawieszaniem i lagami na nowym anti, czy nie da się jakoś wrócić do wersji sprzed aktualizacji, kiedy to można sobie było napchać masę koordów graczy w zakładkę po lewej, a nie tylko 12? To tak bardzo ogranicza użytkowość, czemu to zostało zmienione? :(
      Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.

[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
      [14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie
    • Sarmik napisał(a):

Sporo osób ma problemy z zawieszaniem i lagami na nowym anti, czy nie da się jakoś wrócić do wersji sprzed aktualizacji, kiedy to można sobie było napchać masę koordów graczy w zakładkę po lewej, a nie tylko 12? To tak bardzo ogranicza użytkowość, czemu to zostało zmienione? :(

Co jest lodowata?
      What is freezing ?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Francolino ().

• Francolino napisał(a):

Sporo osób ma problemy z zawieszaniem i lagami na nowym anti, czy nie da się jakoś wrócić do wersji sprzed aktualizacji, kiedy to można sobie było napchać masę koordów graczy w zakładkę po lewej, a nie tylko 12? To tak bardzo ogranicza użytkowość, czemu to zostało zmienione

NIE - freezing - TYLKO "lagami" - błędami, problemami.

Sporo osób ma problemy z zawieszaniem i lagami na nowym anti
      A lot of people have problems with (...)"lag" - errors, problems.(...) and lag on the new anti.

NO - freezing - ONLY "lag" - errors, problems.

Ex. - Uni 2.us

• Moja wina, źle napisałam :rumieniec:
      Dziękuję za screen!
      Problem pojawił się przy wysyłaniu floty, długo ładuje przejście z wyślij flotę I do II i III etapu, czasami ładuje i zawiesza się, trzeba cofnąć się do wyboru floty i próbować od nowa.
      Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.

[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
      [14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie
    • Sarmik napisał(a):

Moja wina, źle napisałam :rumieniec:
      Dziękuję za screen!
      Problem pojawił się przy wysyłaniu floty, długo ładuje przejście z wyślij flotę I do II i III etapu, czasami ładuje i zawiesza się, trzeba cofnąć się do wyboru floty i próbować od nowa.

Please details:
      - Browser and version
      - machine
      - Using other tools / adblocker etc ?

See first board.origin.ogame.gameforge.c…urity-tools-and-programs/

And - it's important that only ONE tool does something on the fleetpages - NEVER use more tools there.

Sending fleets is working perfect if:

- No other tool does something on the fleet pages.
      - The universe server is general allowed in security tools

• Mind_war napisał(a):

Również odczułem duuuuże lagi nowego AGO :/

Changes of the last AGO updates:

- Complete new AGO Options Menu - It's ONLY uses if you click the button to open it -- Exactly NO effect to the usual game play.
      - Improved and changed the "Target" tab in the panel, using the same code as for Alliance and Player.

Please explain me what's causing those "lags".

- Update your browser to the most recent version !!!!!!
      - Clear cache, restart the browser.
      - Allow cookies and storage in general for the universe server.
      - Check/disable other tools and search the problem on your side, please - Or explain me the details how and when it happens.
      - And - Only player from OGame.pl complain about lags, maybe it's something special for poland.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Francolino ().

• Francolino napisał(a):

Laguje szczególnie w zakładce "Flota". Gdy próbuje wysłać flote często wszystkie opcje się nie ładują i jedynym wyjściem jest ponowne kliknięcie "Flota" i zaczęcie wszystkiego od nowa.

Wszystko co poradziłeś było robione a jednak takie lagi się zdarzają od czasu do czasu.
      "Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza :D " ~ panwpolo

Ursa - Top 34 THE END
      16.07.2013 - 29.12.2014
      Bez urlopu
    • Mind_war napisał(a):

Francolino napisał(a):

Laguje szczególnie w zakładce "Flota". Gdy próbuje wysłać flote często wszystkie opcje się nie ładują i jedynym wyjściem jest ponowne kliknięcie "Flota" i zaczęcie wszystkiego od nowa.

Wszystko co poradziłeś było robione a jednak takie lagi się zdarzają od czasu do czasu.

-> Antigame - Jezyk PL [by Origin Team]

Proszę wyłączyć wszystkie inne narzędzia, które robi coś na stronach floty. Ten problem jest spowodowany przez narzędzia, które ładuje coś z serwera OGame - I TEMU zrobi to za nie pewny - Znam problemy.

Please disable ALL other tools which does something on the fleet pages. This problem is caused by tools which loads something from the OGame server - And AGO does it for sure not - I know the problems.

• Drogi użytkowniku AntiGameOrigin,

Jeśli chcesz wsparcia, dodaj ZAWSZE następujące informacje:

- Twoja przeglądarka i jest to wersja
      - Twoja wersja AGO
      - Używane dodatki zabezpieczające (np. AdBlock) lub programy zabezpieczające (np. Avast, Avira ...)
      - Proszę dodać zrzut ekranu

Z poważaniem.

Dear AntiGameOrigin user,

If you want support, please add ALWAYS following information:

- Your browser and it's version
      - Your AGO version
      - Used security addons (e.g AdBlock) or security programs ( e.g Avast, Avira . .. )
      - Please add a screenshot

Best regards.