bro
zgadzam się w pełni

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
bro napisał(a):
Mam nadzieję że się odbudujesz i utrzesz nosa paru burkom, którzy myślą że już po tobie i choć chętnie lali wazelinę pod twoimi tytanami dzisiaj ujadają.
PS Chodzilo tylko i wylacznie o zysk o czym swiadczy proba wyfarmienia zebranej sury ktorej podjal sie nasz swiezo upieczony gwiazdor Io oraz maskotka TTG i nie same recki Cypisa Was zaskoczyly a ich ilosc.
Ps. Webber miałem do Ciebie nie pisać bo z tego co widzę to masz dobrą podnietę jak się dzieje jakiś szum wokół Ciebie ale nie mogę się powstrzymać i napiszę tylko że jesteś pajac i tyle.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Uriel-x ().
"Mam kilka powodów i domniemań mniej lub bardziej słusznych na nholio jestem zły z kilku powodów, ktorych na forum roztrzasać nie będe bo guzik komu do tego aczkolwiek naszą wspólprace z dniem dzisiejszym uznaje za zakończoną "
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mefist ().
Trojek napisał(a):
Czy ktoś tu ma nadzieję, że ktokolwiek zaglądając do tego tematu przeczyta poza RW posta mającego więcej niż 5 linijek?
WebberPL napisał(a):
Szum wokół mnie? A co ja takiego zrobiłem?![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez balzak ().
balzak napisał(a):
WebberPL napisał(a):
Szum wokół mnie? A co ja takiego zrobiłem?![]()
Po prostu z nudów przejrzałem sobie okoliczności twoich tytanów na poprzednich uniach, między innymi jak lecąc z kimś w ACSIE (nie będę pisał z kim bo się pewnie domyślasz) okazuje się że leci tylko 1MT i ostatecznie złomujesz z obrońcą gracza z którym leciałeśNie wnikam w to co kto i jak, ale czytając wypowiedzi graczy pod spodem wywnioskowałem że im więcej szumu dzieje się wokół Ciebie tym większą masz radochę, także przynajmniej ja nie dam Ci tej satysfakcji na tym uni i kończę dyskusje
![]()
Żeby nie było offtopa to Cypisek jeszcze raz bardzo szybkiej odbudowy życzę bo jeszcze jest parę rzeczy do zrobienia na tym uni
Ps. Noname, Cypisek moją flotę wciągał jedną dziurką od nosa i mógł mnie pojechać z 8 razy ale dawno temu mi napisał że mnie nie pojedzie i skana nie widziałem nigdy, chociaż zarobił by niegłupio na mnie, ale w jego przypadku widocznie słowo znaczy dużo więcej niż zysk, punkciki czy kolejne ST w doroboku więc pisząc że na starym koncie Cię nie skanował bo miałeś porównywalną flotę do niego a na koncie idka zaczął skanować to raczej przyczyny szukałbym gdzie indziej a nie w tym że na starym koncie nie dałby Ci rady![]()
"RZUCAŁEM OGAME WIELE RAZY
I ZA KAŻDYM RAZEM MI SIE UDAWAŁO"
NoName napisał(a):
coś dodam od siebie![]()
cypisek odemnie też porzyczałeś niejednokrotnie recki ,pisałeś niejednokrotnie na gg...
nie skanowaliśmy/lataliśmy na siebie... itp itd
dlaczego ?
-bo miałem niewiele mniejszą flotę i nie przebijałeś się... ? czy jak ?
ostatnio po 2-3 miesięcznej przerwie ... miałem przyjemność zasiąść na byłe konto idka które mogłeś bez problemu spakować w reki i jakoś nie omieszkałeś skanów i lotów na mnie ...
mimo że napisałem ci że dostałem te konto...
więc nie gadaj że nie grasz dla pkt bo sam sobie zaprzeczysz...
widzę że kolejny właściciel idkowego konta trochę namiesza na tym uni
pomijając to bawcie się dobrze
i patrzcie co tracicie przez te OG ;d
http://imageshack.us
idzcie na wakacje lepiej![]()
co do starcie ładny widok
% robi wrażenie
graty
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kawosz71 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kmicic1522 ().
Odbuduje sie na pewno - przecież nei oszukujmy się nasza gwiazdka z RW nie ma tu aż tak wielu przyjaciol , w przeciwieństwie do zezłomowanego pana(chociaz trzy razy mnei dopadł brzydal okrutny )
Mało tego był nie dawno poza top 30 -dziś wita się z top 10 -wiadomo surowce sie prędzej czy później skończą ale zawsze można pohandlować z nim dla jego szybszej odbudowy nei narzucając kosmicznych przeliczników - czego nasza gwiazdka zlomarz zrobić nie może
Coż pozoastaje mieć nadzieje że Cypis wyciagnie lekcje z tego złoma i odbierze co było jego własnością![]()