Przyklejony SOLO; jumek [TTG] vs hinczyk3 [Zły Sen] - 30852,01% + farming + zbiórka TOP 1SOLO WOJNA !!

• Fornax

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• pushmeplz napisał(a):

To że hinczyk dostanie zloma od jumka bylo tak na 90% pewne :) po prostu niektorzy gracze maja dar do wtapiania flot, no ale co zrobic taka gra :D
    jumkowi mimo calej swojej niecheci nalezy pogratulowac top1 oraz masakrujacego % do wojny, pilnowali slabego ogniwa zlego snu i upilnowali :)

a teraz co do mowy pozegnalnej hinczyka, jezeli masz klate to bys pomogl sojuszowi w naprawieniu tego co spier..... bedac chociazby glupia moonowka,
    a nie dostac zloma na 30k podczas wojny i powiedziec seya wszyscy meczcie sie dalej przez moje lamerstwo

bardzo dobre słowa... powinien próbować naprawić nawet jako GŚówka ściągająca moony TTG i CWR...
  • Pomimo tego że kibicuje ZS i nie pałam sympatią do TTG to jakoś mnie te RW ucieszyło :)

Nie lubię graczy takich jak obronca co jak ktos pisze o pomoc to go złomują (magnat ale go tam broniłeś :quasi: ), robią w każdym ST nie wiadomo kogo z siebie pomimo tego że to sojusz im flotę postawił :O

Jumek szczerze graty bo spakować takiego kogos 3 razy na uni i to za 3 razem na top1 solo i w trakcie wojny to świadczy o czymś - przetapiaj :)

[mniam]

//nie obrażamy innych. Niektore komentarze lepiej zostawic dla siebie.
    //kasai
  • aż grzech sie tu nie wpisać
    :graty: nieźle pocisnoles :bdb:
    i mega procent do wojny
    widze że nocka sie oplacila

Jumek jeszcze raz :brawo:
    obrońcy :gszo:
    Ps.
    szprycu czy ty zawsze musisz kraść zlom innym ;P
  • śmieszą mnie wypowiedzi niektórych osób tutaj, wyzywacie mnie od lamusów a większość z was nie ma nawet jednego ST wykręconego na tym uni, jak miałem czas to nie przypominam sobie dnia w którym bym ostro skanował i nie wykręcił jakiegoś ST... i to raczej nie świadczy o lamerstwie!! większość osób najeżdzających na mnie tylko się ośmiesza... przynajmniej takie jest moje zdanie, nie jestem robotem i też potrzebuje snu, każdy go potrzebuje a nie mam zamiaru marnować zdrowia na kolejne godziny spędzane przy kompie, zasnąłem i tyle... a napisze nawet że teraz to dopiero sobie pośpie ;p mam cały rok gry do odespania, a wy wszyscy pseudo gracze co tak jedziecie mnie od lamusów jesteście śmieszni, a tylko dlatego że 99% z was po takich złomach jakie ja dostałem by się popłakało, włączyło urlop, a potem kasacje... po czym ruszylibyście na forum w celu zakupu nowego konta, bo jesteście na tyle słabi psychicznie i macie na tyle mało samozaparcia że w waszym przypadku słowo "odbudowa" nie istnieje! żegnam.
    Uni Kassiopeia - TOP 8 OFF
    Uni Ursa - TOP 2 ON
  • Co racja to racja 8-) ale z czescia wypowiedzi sie nie zgodze,bo wyzerowac flote i stawiac ja zaczynajac od farmienia idlakow mt-kami to zupełnie inna bajka niz postawic ja za czyjąś surke. Taka odbudowa to trwa max 2 -5 dni w zaleznosci od nanitow i ofiarodawców. Ogarnij sie i zbuduj sam flote :) wtedy dopiero zaprezentujesz RECPECT niezaleznie czy pozniej ją wtopisz czy tez nie ;)

Pozdro :rumieniec:
  • To zbyt piękne, żeby było prawdziwe... coś tu zdecydowanie jest nie tak :| co najmniej dziwne...
    Jumkowi graty % do wojny, a Koszmarkom współczuję... mam nadzieję, że to Was nie złamie i jeszcze zmienicie przebieg tej wojny.
  • buahaha:D to i ja cos napisze:)
    wielkie graty jumek :)
    %kozak i jeszczedo wojny :)
    troche uciszyles zly sen:)
    teraz nic tylko czekac na jakis odwecik na Tobie :D

jeszcze raz wielkie gratulacje;)

pozdrawiam wiecznie zyjacy Tupac

ps. obroncy i agresora nie lubie(nie znam) ale jest czego gratulowac;)
    Brazylijscy naukowcy wykryli, że ludzie z niskim poziomem IQ czytają posty na forum trzymając rękę na myszce
    nie..już za późno na zdejmowanie

:E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 2pacMakaveli ().

• 100 Złych Uczynków napisał(a):

Co racja to racja 8-) ale z czescia wypowiedzi sie nie zgodze,bo wyzerowac flote i stawiac ja zaczynajac od farmienia idlakow mt-kami to zupełnie inna bajka niz postawic ja za czyjąś surke. Taka odbudowa to trwa max 2 -5 dni w zaleznosci od nanitow i ofiarodawców. Ogarnij sie i zbuduj sam flote :) wtedy dopiero zaprezentujesz RECPECT niezaleznie czy pozniej ją wtopisz czy tez nie ;)

Pozdro :rumieniec:

no tak tak, druga odbudowa dokładnie tak wyglądała, sojusz mnie postawił na nogi, ale nie zapominaj ze po pierwszym złomie nie dostałem prawie nic, moze ze 100kk surki (i sam jeszcze wyfarmies mi z tego 30kk kryształu na 3 gali)... a odbudowywałem się tak jak mówisz z idlaków
    Uni Kassiopeia - TOP 8 OFF
    Uni Ursa - TOP 2 ON
  • [mniam/kasai]
    super magnat,super...Bardzo mi się podoba podobna postawa-jak ktoś inny kończy 3raz w reckach ZS,to jest to jak najbardziej w porzo!!!!!
    mentalność Kalego ,daję słowo....Ale cóż,teraz widac jak bardzo się szanujecie ;P :lol: Strata floty boli(GRATKI JUMEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :graty: :brawo: :graty: ),ale nie pouczaj innych jak mają grać i czy odbudowywać flotkę czy nie....
    nie ważne,ile lat żyjesz :> ....Ważne ,ile życia masz w tych latach ;>
    Polan go bragh!!!! ;>
  • Po pierwsze to gratulacje dla jumka bo jak się robi top 1 solo to gratulacje się należą. A po drugie to nie życzę Szo dla hinczyka bo sam powiedział że go już nie będzie, ale gratuluje mu że miał na tyle siły żeby odbudować się po poprzednich złomach, większość z graczy po pierwszym trochę większym złomie od razu kończy grać na unii i czeka na otwarcie nowego :|
  • :graty: :ow: :bdb:
    wiedzialem ze go ustrzelisz predzej czy pozniej
    ale myslalem ze pozniej :>
    magnat pojechales po bandzie
    szpryca jak zwykle zal komentowac

% zajefajny do wojenki troche ZS sie moze ogarnie ze nie sa naj naj

co do hinola to zakonczy albo nie
    jego decyzja ale kompleks jumka zostanie :>

no jumek to tera dzwonnika zapakuj w smieciarki i bedzie si
    pozdro
  • super magnat,super...Bardzo mi się podoba podobna postawa-jak ktoś inny kończy 3raz w reckach ZS,to jest to jak najbardziej w porzo!!!!!

blackdruid napisał(a):

mentalność Kalego ,daję słowo....Ale cóż,teraz widac jak bardzo się szanujecie ;P :lol: Strata floty boli(GRATKI JUMEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :graty: :brawo: :graty: ),ale nie pouczaj innych jak mają grać i czy odbudowywać flotkę czy nie....
    Druid, masz albo kłopoty z myśleniem, albo z przetwarzaniem przeczytanych informacji. Nie znasz całej sprawy a komentujesz. Hinczyk mógł by i 1500 złomów jeszcze pod banderą Złego Snu wyłapać i pewnie 1500 razy sojusz w jakimś tam stopniu by pomógł, ale tu nie chodzi o to. Rzecz w tym w jaki sposób został zezłomowany, kiedy (chodzi mi , że czas wojny i że przed istotną planowaną akcją)został zezłomowany i przez kogo. Mało tego, codziennie jakiś sojusznik po kilka razy dziennie zwracał uwagę do hińczyka żeby się pilnował, przestrzegał przed nie zostawianiem floty, przed nie trzymaniem jej bez sensu w okolicy TTG, dmuchaliśmy na zimne, wiedzieliśmy ze jest celem numer jeden, On wiedział, że jest celem numer jeden [mniam], każdy na Uni kto interesuje się wojną wiedział. A ten gosc po raz trzeci z rzędu zrobił taki beznadziejny, amatorski, lamerski, debilny błąd - zostawił całą flotę bez fsa, na moonie kilka układów od Jumka. Małe dziecko nie popełnia poważnego ( tutaj o sens ogame mi chodzi, taka przenośnia) błędu dwa razy a co dopiero 3. Jumek go zezłomował po raz trzeci w tym samym układzie w ten sam sposób, flota stała bez fsa i bez aktywości (chociaż tutaj sprawdzimy czy na pewno nie było hinczyka na koncie). Olali byśmy tego złoma gdyby nie wojna i to nasze codzienne, wielokrotne uczulanie, ale w tym wypadku nie da się tego przełknąć nawet jak byśmy bardzo chcieli to nie potrafimy tego zrobić. Nie po to sojusz pomógł odbudować hińczyka, żeby ten wystawił się w tak sposób. To Zły Sen zbudował taki % do wojny na samych siebie i najbardziej boli to, że hińczyk zrobił z sojuszników frajerów w tak istotym momencie. Mozna było telepnąć flotę do bezpieczniejszych okolic, można było wysłać fsa, można było tel odebrać ( ale tel był wyłączony), można było zrobić masę innych rzeczy z tą flotą, ale nie to co zrobił ten ogamowy typ

//nie obrazamy i nie przeklinamy.
    //kasai
  • Noo i ja się wpisze no cóż jumek graty się należą... ładny % do wojny i top 1 solo Twoje szkoda że hINCZYK lami jak Ja hehe....:) dobrze że ja chociaż nie do wojny....:)
    Aaaa Jumek masz farta z tymi reckami zebrały pzt o 1:45:21 jak się nie mylę i powrót był po drugiej już nie pamietam bo w nocy liczyłem szkoda że Pl1 nie miał paliwka bo i te 50k rec by padło a tak 10min klikania na marne ehhh:)

Pozdroo i przetapiaj może i ty wtopisz w koncu baj....:)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OSU ().

• Widze nic sie tu nie zmienilo. Gratki % do wojny jumek, predzej czy pozniej musialo sie to stac. Hinczykowi zycze powodzenia w realu i szczescia w pewnych sprawach :rumieniec: Ale co do niektorych to polecam zrobic sobie pare dni wolnego. Magnat chyba zapomnial jak slonce wyglada :? a kati struga wazniaka z kupionymi gsami :-/ jedynie co mnie martwi to fakt iz tacy wielcy gracze jak magnat, kati czy inni z bandy zapominaja ze po za cyferkami jest jeszcze swiat realny, a sukces w ogame nie jest sukcesem w realu i tak naprawde nikogo to nie bedzie obchodzilo czy miales milion wykreconych % czy to ciebie farmiono. Liczy sie osoba i jej zachowanie, pod tym st z tego co wyczytalem to zs zachowuje sie jak banda gowniarzy w bluzach jp. Ta gra powinna sprawiac radosc i zabawe powinna umozliwic poznanie nowych osob, tutaj jedynie widze ze przynosi same konflikty, a szkoda. :|
  • Graty Jumek 8-)
    Piękny % Ci wyszedł i w ogóle starcie mega, wielkie buuuum :D

W końcu sojusze agresora i obrońcy na właściwych miejscach : ) i top 1 solo należy do właściwej osoby i soja :P
    Przetapiaj Jumek na nowe stateczki i czekam na wiesz kogo w reckach chyba żadna to nowość : ), nie ja jedyny chce to widzieć.

Obrońcy SzO żeby Jumek miał po raz któryś tam na jeszcze więcej stateczków do przetopu.
  • A ja sie dziwie ze jumka jeszcze dupa nie boli.
    Ile osob ci tam jeszcze wlazic bedzie ?

z calego tego durnego belkotu przez ktory udalo mi sie jakos przebrnac, 3, rzeczy :
    1. Kati swieta racja- Głupi ma zawsze szczescie.
    Trafic stojaca flote- gowno za przeproszeniem trzeba umiec, moze to zrobic kazdy kto wlasna flote ma na tyle duza, by tego dokonala.
    skilla - zero. Zreszta po jumku mozna sie spodziewac wszystkiego, ale na pewno nie umiejetnosci.

2. słowa magnata.
    kilka osob popiera ich tresc, kilku sie nie podoba.
    abstrachujac jednak od niej:
    sojusz powienien opierac sie na zaufaniu, zaufanie - na szczerosci.
    gra w otwarte karty : cos sie nie podoba i ktos robi cos nie tak - solidna bura sie nalezy, czasem kogos opieprzyc trzeba by osiagnac jakis efekt.
    i to popieram.
    inna sprawa czy robieie tego publicznie jest sluszne- nie jestem psychologiem, na ten temat wypowiadał sie nie bede.

3. nie przepadam ani za jumkiem, ani za hinolem, ale:
    jumkowi - graty farta- szczerze zazdroszcze , tez chcialbym miec tyle szczescia w zyciu
    hinczykowi - bys w realu nigdy nie zawiodl zaufania i nie zmarnowal pomocy od zyczliwych ci osob, tak jak to 3krotnie zrobileś na ogame
    wariatom i debilom ktorzy dostaja orgazmu przed kompem na widok rw powyzej 10k% - srodow na uspokojenie i spelnienia w zyciu.
    tyle ode mnie.

pzdr

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez uuk ().

• Haha jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi was żal haha to jest gra raz jeden dostaje złoma innym razem drugi ale zeby pisać takie pierdy jak sa pod tym starciem to ... Jak widać dla niektórych ogame to całe życie połowa z was pewnie nie ma realnych znajomych tylko Mietka i Ryśka z ogame 0_o

graty wlotu

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Stefan1666 ().

• hahaha 90 % st jest zrobionych na stojących flotach, a dopiero jak "ziomki" spadają, to gadka "jakie to proste"
    haha a szpryc jak robi ?? Drogi Gwizdaczu, zapewniam Cie, ze tak samo... pali dex jak głupek "a moze sie uda" :E
    Staruch, masz racje co do aktywności Szpryca,ale pamietam, że raz mu sie zdarzyła nieobecność, którą dobrze wykorzystaliśmy z wikiem :E
    co do rw, to wielkie gratulacje, % piekny do wojenki, teraz Panowie za ciosem ! ;}
  • Gwizdacz napisał(a):

TKWM napisał(a):

Trafic stojaca flote- gowno za przeproszeniem trzeba umiec
    a da się trafic flotę jak leci?powiedz magiku jak :*

Mistrzu poczytaj sobie wcześniejsze posty, nawet pisze żę jumek dostał info żę flota stoi i poleciał na pewniaka bo hinczyka nie było.

To nazywasz skillem ?
    O czym wy wogole gadacie :D Nawet nei moge patrzec :P

Tu jest skill jaki wam sie w palce nie miesci :D Kazdy mi grozil z tego uni ze mnie zlomnie i co ? :D Zrobil to Jum Jum :P

Dostal info ?? :D Kazalem mu leciec i polecial.... czemu ? bo skill jest ;)

Szpryc pisze o tym ze skill i skill a on co pokazuje ? :D floty stojace zlomuje i nic nie potrafi ;) Bo jak gadal ze padne i padne to tylko slina z pyszczka mu leciala :D

Szprycu ponawiam propozycje :D zestrzel mi flote :P
  • Trafić floty w locie sie nie da. Satysfakcjonuje Cię ta odpowiedź ?
    Co do lotu na stojącą flote bez akty to nie trzeba mieć skilla tylko większą flote :D
    A każde ST jest podobne tylko % inny :) Tu liczy sie poprostu szczęscie żeby takie
    coś znaleść za co jeszcze raz gratulacje dla jumka i tyle w tym temacie...

Dostal info ?? Kazalem mu leciec i polecial.... czemu ? bo skill jest
    Więcej skilla trzeba mieć żeby znaleść taką flote bez akty niż polecieć na taki cel jak się dostanie info.:E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gwizdacz ().

• Owoc ma racje :) pokazał mi skana hinczyka bez akty bodajrze w 1 gali, zapytalem go czy pali sie w 3 bo niechcialo mi sie wczoraj latać. powedział ze sie nie pali to zaskanowałem . a jak ujrzałem flote hinola. przypomnialy mi sie 2 poprzednie sytuacje. napewno nie odebrał fsa. albo kampi. bo jzu raz leciałem na niego. jaki skill co to wogole jest? mam szczeście poprostu wieksze niż inni. mowisz gwizdacz ze trzeba miec wieksza flote tak trzeba. ale zauwarz po jakim złomie ja sie podniosłem? postawilem 2 x wieksza flote i sie prubuje tylko zemścić, narazie 1/2 strat z atamtej akcji odzyskałem. niestety padło na hinczyka. zaraz ktos napisze ze pewne ktos mi pomogł odbudowac . a wcale nie. sam to zrobilem . lubie farmic z tego ejst najwiecej zysku polecam innym. czasem mozna wiecej zarobic niz ze ST. pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jumekDGW ().

• Ale podnieta procentem
    Akcja jak 99% ST na tym uni. Flota stoi - ktoś ją łapie na skanie i pali dex - a nuż wejdzie :E I weszło :P
    Ino % się różnią bo styl zrobienia identyczny jak zwykłego farmingu na 1000%. No i więcej dexu się "stawia" :D

jak tak was jarają wysokie procenty, zapraszam do mnie na pewien klon ogame :) 1 mln % to taki sobie farming tam jest :D