Czego w tej Chwili Słuchacie ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
W oczekiwaniu na poranek ....
-
Na tę chwilę
-
puszczalska tymczasem...
-
Piłeś nie leć
-
Kaszpirowski ty to chłopie musisz dużo pić
/b/
DARTH PUTIN
Antares top 32 ON GWIEZDNY TEMPLARIUSZ
Merkur top 24 OFF
-
/b/
DARTH PUTIN
Merkur top 24 OFF
-
-
/b/
DARTH PUTIN
Merkur top 24 OFF
-
-
-
tylko VICIA !!!
-
-
-
-
tylko VICIA !!!
-
tylko VICIA !!!
-
Waka Waka
/b/
DARTH PUTIN
Merkur top 24 OFF
-
-
BRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
-
-
/b/
DARTH PUTIN
Merkur top 24 OFF
-
-
Doberman ja nie wiem co ty masz z głową ze minusujesz nuty disco polo nie chodzi tu tylko o moje posty ale ogólnie . Ja mam na to wy.. minusuj ile wlezie ale trzeba mieć nie równo pod kopuła żeby np słuchać coś czego się nie lubi oglądać coś czego się nie lubi itp nie lubisz czegoś mijaj z daleka a nie wystawia opini o tym na czym się nie znasz czego ty akurat nie lubisz
Ja także podałem ci pomocna dłoń ale napisałem tez tego posta bo widzę ze nie zatrybiles
-
^ZemstA^ napisał(a):
Ja także podałem ci pomocna dłoń ale napisałem tez tego posta bo widzę ze nie zatrybiles
Przejmujesz się jakimiś łapkami w górę lub w dół (w końcu do czegoś służą), więc zastanów się kto w tej sytuacji ma nierówno pod sufitem.
- Ktoś kto ocenia czy utwór mu się podoba lub nie, czy ktoś kto kolekcjonuje "łapki w górę" na internetowym forum... ?
Łykaj i tańcz misiu, bez odbioru.
-
Hehe nie kłócić mi się tu o łapki Misiaczki
tylko VICIA !!! -
BRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
BRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
*Doberman* napisał(a):
^ZemstA^ napisał(a):
Przejmujesz się jakimiś łapkami w górę lub w dół (w końcu do czegoś służą), więc zastanów się kto w tej sytuacji ma nierówno pod sufitem.
- Ktoś kto ocenia czy utwór mu się podoba lub nie, czy ktoś kto kolekcjonuje "łapki w górę" na internetowym forum... ?
Łykaj i tańcz misiu, bez odbioru.
Tak łapki do czegoś sluza, można dać na +jak się podoba, można dać na minus jak się nie podoba. Ale jak się nie wie co się ocenia, to lepiej nie oceniać
Ja nie słucham rocku, metalu itp. to znaczy ze połowie osób w tym temacie mam dać łapki w dół? Nie słucham tej muzyki to nawet nie otwieram linku, bo moja ocena nie jet wiarygodna ocena. A łapki w górę czy w dół sugerują czy warto odsłuchać tego utworu, czy nie, po ta sa te łapki. A nie do kolekcjonowania jak to uważasz.Ale widać nie tylko tego nie trybisz, jesteś po prostu żałosny. Miłego dnia, pozdrawiam.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0