Ptolemeusza I Agryppy
Harry Potter
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
dokładnie
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Kto za podjęcie pewnej pracy został wyklęty przez "rodzinę" i musiał się przed nią ukrywać?
-
Percy Wesley ?
-
Jego rodzina mimo wszystko nie wyklęła i raczej nie chciałaby go zabić.
-
Syriusz Black?
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Też nie, chodzi o wydarzenia z 5 tomu związane z Hogwartem.
-
Firenzo
Emerytowany lotnik - 856.607,43%
" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not... " -
tak to on!
Zadawaj. -
Czym różni się zwykła pochodnia od pochodni ognia Gubraithiana ?
Płomień tej drugiej nigdy nie gaśnie?
-
Tak jest
Jaką formę przyjmował bogin Dumbledora?
-
Ciało jego siostryHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Oczywiście.
-
a ja jeśli mogę wiedzieć, to chciałem zapytać - w którym tomie jest ta informacja?
Crion napisał(a):
a ja jeśli mogę wiedzieć, to chciałem zapytać - w którym tomie jest ta informacja?
A teraz pytanie - Czego mapa Hogwartu zrobiona przez pewną grupę nie rozróżniała?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Transmutacji.
-
A Ja bym powiedział że ludzi o takim samym imieniu i nazwisku jak Crouch i jego synalek.
-
I cez jak zwykle ma rację.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
A ja bym racje przyznał Yamato Damashi. Na jakiej podstawie twierdzicie, że mapa nie rozróżniała Crouch'ów (ojca i syna)? Natomiast nie rozróżniała tego, że Peter Petigrew zamieniał się w szczura Parszywka, ani tego, że Goyle zamieniał się w dziewczynkę pomagającą Malfoyowi.
1 - Jak możesz to zmień czcionkę na coś innego, nie żeby coś, ale źle się czyta.
2 - Mapa poprawnie podawała, że ktoś tam był, ale nie podawała formy w jakiej on był. Natomiast Crouch Sr i Jr nie mówiła, który jest gdzie. Dlatego to według mnie Cez dobrze podał odpowiedź.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
I przez dyskusje o zagadce zapomniałem :x
Crion napisał(a):
Na jakiej podstawie twierdzicie, że mapa nie rozróżniała Crouch'ów (ojca i syna)?
Pytanie: Kto okazał się dla Harrego lepszym nauczycielem o historii wojen goblinów od Binnsa? -
Florian Fortescue?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Zadawaj wać mość cebula.
-
Która z postaci występujących we wszystkich siedmiu tomach w jednym z tych tomów miała "inne" nazwisko?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Syriusz?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Nie. W przypadku Syriusza chodzi chyba o różnicę w pierwszych wydaniach, poza tym jego we wszystkich tomach nie było.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Harry Potter?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Domyślam się, że chodzi o sytuację z podręcznikiem z 6 części? Nie to Chodzi o kogoś, do kogo zwracano się innym nazwiskiem, i robiła to więcej niż jedna osoba.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości