No nie mow mi ze chodzi o rozdzke z bzu...
Harry Potter
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
...zwłaszcza, że ona mocy nie utraciła, po prostu aż do momentu użycia zaklęcia Reparo przez Harry'ego Pottera była ona poza rękami właściciela
Lwica jest boska :) -
Nie ma to jak zadać pytanie na które odpowiedzią jest podpowiedź do poprzedniego pytania...
-
Otoz to : C czuje sie zawiedziony. Czy moge juz zadac?
-
Zadawaj, po co quiz wstrzymywać jak odpowiedź jest poprawna
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Niestety w imie dzwinych przepisow. Nie wiem czy nie zadawalem juz tego pytania, jesli tak to prosze mnie nakrzyczec i zmienimy : )
Kiedy po raz pierwszy w sadze pojawia sie patronus przenoszacy wiadomosc? -
Gdy Dumbledore i Harry nie znaleźli Croucha, za to znaleźli oszołomionego Kruma.
-
Zagdza sie. Zadajesz Menel984345
-
Sybilla Trelawney nie była taką złą jasnowidzką. Oprócz swoich dwóch przepowiedni umiała też w pewnym stopniu wróżyć z kart. Kiedy udało jej się tą metodą przepowiedzieć przyszłość?
-
Wieża rozjarzona błyskawicami w kontekście śmierci Dumbledore'a?
Tak.
-
Kto oprócz braci Weasleyów wygrał zakłady z Ludo Bagmanem podczas finału mistrzostw świata w quidditchu?
Ojciec Lee Jordana i jakas kobitka, ktora postawila polowe swoich udzialow w hodowli wegozy. Niestety nie mam tu ksiazek : C
-
Agata Timms? Przyjrzyj się dokładniej zakładom
Ajajaj! Zle przeczytalem, fakt. Agata przegrala swoj zaklad. W takim wypadku obstawiam po za Panem Jordanem, gobliny
-
Gobliny się nie zakładały z Bagmanem podczas finału mistrzostw świata. W ich zakładzie chodziło o Turniej Trójmagiczny. Wcześniej Bagman miał tylko dług u nich, nie jest sprecyzowane, czy wynikał on z zakładu o wynik meczu. Podobnie ojciec Lee Jordana miał tylko bliżej nieokreślone problemy z "wyciągnięciem szmalu" od Bagmana
Pan Weasley postawił galeona na wygraną Irlandii...
-
Dokładnie. Nic później nie ma o tym zakładzie, a nawet tego, że został zawarty, niemniej jednak był zwycięski. Zadajesz
Jakich tytułów i stanowisk pozbawiono Dumbledore'a po powrocie Voldemorta?
-
Najwyższej Szychy Międzynarodowej Konfederacji Czarodziejów i Naczelnego Maga Wizengamotu?
Dokładnie. Liczyłem, że ktoś wymieni jeszcze tytuł którego odebraniem go straszono.
-
A jaki tytuł chcieli mu zabrać, a nie zabrali i o co bał się Albus Dumbledore, a czego zabrać mu ministerstwo nie było w stanie?
Buleon nie jestem pewien, ale jest chyba mowa o goblinach ktore prawdopodobnie wygraly zloto od Bagmana bezposrednio po Finalach w Quidditchu. Rowling wspomina o nich w trakcie ucieczki Harrego Rona I Hermiony z obozowiska
Nie zabrali mu tytulu maga z kart czekoladowych zab. A czego sie bal to juz nie mam pojecia : CPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez K A S T O R ().
-
O goblinach jest mowa, kiedy chcą wyciągnąć kasę od Bagmana - bezpośrednio po Mistrzostwach Świata w Quidditchu, co nie jest dziwne, bo wtedy jakieś pieniądze mógł mieć Nie ma nic na temat samego zakładu.
Martwił się właśnie o wyjęcie go z talii kart z czekoladowych żab. Nie zabrali mu jeszcze czegoś, choć mówiło się o tym sporo
Może Orderu Merlina?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Pierwszej klasy Toadie, Twoja kolej
W poszukiwaniu czego Luna i Ksenofilius Lovegood wybrali się do Szwecji?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Chrapaka kretorogiego?
-
Tak, zadajesz
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Co po za karmelkiem goraczkowym moglo jeszcze powodowac czyraki?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 14
14 gości