Nie, nie. Smoki nic mu nigdy nie zrobiły... : )
Harry Potter
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ślimaki?
-
Ich też się nie bał, tylko je zwracał : ) podpowiedź: jakie stworzenie/a zaatakowało/y Rona Wesleya? Później miał przed nim/i duuuuży respekt, a jeszcze bardziej przed ich ,,twórczynią"
-
Ptaki? Te od Oppugno?
Lwica jest boska :) -
No nareszcie! : )
Zadajesz -
Kto pierwszy wyczarował ptaki i czyją różdżką?
Ollivander różdżką Kruma podczas sprawdzania różdżek przed TT
-
Ano on Zadajesz
Postać ta pojawia się w siedmioksiągu tylko raz. Rozdrapał/a sobie strupy. O kogo chodzi?
-
Eloise Midgeon? Hmm...
Albo ktoś w sierocińcu.
-
Zadajesz HalloweeN
-
-
7?
-
-
Kto kto już od dawna nie żyje, ale został uwieczniony na płótnie podjął się zadania nie tyle niewykonalnego, ale wręcz idiotycznego i właśnie za to został uwieczniony : )
-
Barnabasz BzikUni Taurus - FenikS - ON, Uni22 - ArCor - OFF
-
Naprawdę? Tak szybko : C? Zadajesz : )
-
Wymień wszystkie rodzaje rdzeni jakie były użyte w różdżkach.Uni Taurus - FenikS - ON, Uni22 - ArCor - OFF
-
Włos jednorożca
Włókno ze smoczego serca
Pióro feniksa
Włos z główy wili
Włos z ogona lub grzywy jednorożca
Włos z ogona testrala
Włókno z pachwiny nietoperza
Szpon hipogryfa
Kieł widłowęża -
Dobrze:)
Jestem pod wrażeniem szybkości:)Uni Taurus - FenikS - ON, Uni22 - ArCor - OFF -
-
Tom Riddle?
Eyeup.
Zadajesz. -
Która część sagi była pierwszą, w której Harry Potter nie pojawiał się jako pierwsza postać?
No jakby nie patrzeć to Kamień Filozoficzny. : ]
-
Hmm... brawo Teraz Ty
Bardzo przepraszam
Ile było latarni na privet drive? -
12
Znalazł to, czego szukał, w wewnętrznej kieszeni płaszcza. Wyglądało jak srebrna zapalniczka. Otworzył to, uniósł i pstryknął. Najbliższa latarnia zgasła z lekkim trzaskiem. Pstryknął znowu - następna latarnia mrugnęła i zgasła. Pstrykał wygaszaczem dwanaście razy, aż jedynymi światłami na ulicy pozostały dwa maleńkie punkciki - oczy obserwującego go kota. -
Tak btw ... ale w temacie Jutro mam maturke ustna z polskiego - temat jaki wybrałem to motyw czarów i wróżb w literaturze, za ksiażki wziąłem Pottera, Wiedźmina i Opowieść Wigilijną, i teraz pytanko, jaka jest różnica pomiędzy magią a czarami? Bo moja praca to głównie opis magii... jak to rozumiecie ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez HalloweeN ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości