Reaver napisał(a):
Po 1, bilans dodałem jako zwykłą ciekawostkę.
No ba
Reaver napisał(a):
Po 2. To na mnie ktoś wystartował na moment przed tym jak dostałem bana i ówczesny GO oznajmił, ze jak nie zawróci, to go zbanuje na zawsze.
Zwracam honor ale i tak nie zmienia faktu że to jest wykonalne czego jestem żywym dowodem bo nikt nie mógł przewidzieć że GO da bana ryzyk fizyk a sam wiesz że kto nie ryzykuje ten nie ma.
Reaver napisał(a):
Po 3. Twoja to byłą ustawka, a te starcie z patrysem, jak sam winki móił, do końca nie wiedział, czy lecą czyścić bunkier czy co. Partys po prostu bronił sojusznika, to ze agresorzy się lecieli rozbić, to ich sprawa, partys tego nie wiedział.
Toż to taką flotą jaką oni puścili na ten bunkier to bez symulacji widać że go mogli posmyrać po satelitach a nie zaorać,ja bym to nazwał wepchaniem się na krzywy ryj do RW
Reaver napisał(a):
Po 4. Skoro pozegnalne ustawki mają się wliczać w topke, to czemu jeszcze tu grasz? Czyli skończysz za parę dni i po miesiącu wrócisz i tak ciągle będziesz się bawił w pozegnalne ustawki, by nabić sobie procenty?
Sam byłem przeciwny no ale jak Partys dodał to przecież nie będę gorszy
Reaver napisał(a):
Po 6. To st z nickiem jest dla mnie podejrzane, lecz jestem w stanie zrozumiej jezeli zostanie w punktacji tutaj, ale twoja ustawka odpada.
Gdybyśmy mieli zaliczać tu tylko te rw które są finezyjne i tylko pięknie pachną to nie wiem czy ktokolwiek przeskoczyłby Mikiego poza mną ofc bo by się nazbierało te 90k%
Reaver napisał(a):
Po 7. I sam jesteś frajer
Racja jest jak dupa,każdy ma swoją,a w dodatku wolność słowa