Przyklejony TOP 1 ACS DRACO !! Jarczyk i EvenemenT i freeman i gorek i Abu Rzeźnik [Psikus] vs PALERMO i melmak i Vat i bodziu [TAO], mazgaj - 75 000,7%

• Draco [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• PALEMKA:p napisał(a):

progracz

"Od: PALERMO
    Do: Jarczyk
    Data: 19.08.2010 12:45:52

widze ze w piorka urosles
    moze solowka to co mi zostalo kontra twoja flota znaczy ta reszta
    bo i tak mam zamiar skonczyc
    wybierz sobie miesjce "
    ------------------------------------------

Szkoda tylko ze taki twardy nie byles jak na ciebie lecielismy i do polowy uni o recki prosales i prosiles zeby nie pomagali nam tylko tobie:)
    Nawet mazgaja blagales zeby wam pomogl bo bylibyscie w kaczej pupie :lol:
    Niemniej jednak przy swiadkach obiecuje ci ze jesli tylko nie skasujesz konta to twoje gsy wyladuja w naszych reckach :*

pokaz mi ty ty pieprzony puszerze gdzie ja niby pisalem o pomoc albo o recki niby do kogo
    mozg ci sie juz lasuje od tego ogame
    taki kozak jestes ale chyba w mordzie
    mieliscie w ciul sytuacji zeby mnie skontrowac i zawsze sie bales
    pewnie gdybym nie polecial teraz to tez bys sie nieodwazyl kozak wielki

a moze skomentujesz to kto zebralo reki

Mam dla Was propozycje.
    Pomoglibyscie zebrac zlom gdybysmy trafili kogos z TAO ??
    Powiedzmy 20% zebranego surowca dla Was, oczywiscie temat pewny, jak wyslecie to zbierzecie.
    Co Wy na to ??

nie liczylem z akcji na profity jak ty wisialo mi to jakie beda straty
    gram dla zabawy i przejemnosci nie dla cyferek

pied... noob pierwsza narcyza ogame
    Ty Palma relanium se weź ]:-D

Wiadomość od TAO puszczona do SQUADRONU oraz H.O.H kogo jeszcze to nie wiem ]:-D

"siemka ponoc pomagaliscie jarczykom zbierac zlom mam mala propozycje oferuje wam 50% z tego zlomu i podstawke wrazie atakow przez psikusy co wy n ato pusc msg w sojuszu"

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy ... "
    B. Lee

[/align]
  • extreme dupowlaznie jeden na drzewo
    jesli ktos nie potrafi sie zachowac i zaczyna to tak sie to konczy
    to ze jarol to burak bylo wiadomo od poczatku uni i nic sie nie zmienilo

ale ja wciaz kozaku czekam na odpowiedz

wyzancz miesjce
    tylko moja i towja fltoa pz podziela sie dobre duszki
    i uni cie uszanuje
    no masz jaja w koncu czy ci ich brak
  • Po dlugim namysle zdecydowalem sie wziąść udział w ST, moim zdaniem TAO powinno postąpić nieco inaczej, ale wyszło jak wyszło.
    Szo wszystkim, idzie chłodek, emocje opadna, to moze więcej kultury zagości na forum :)
    Pozrawiam
    mazgaj
  • powaliło Was już równo

dzieci neo jesteście?
    i jedni i drudzy nie dorośli chyba do ogame, dać Wam wiaderka i do piaskownicy :quasi:

jeszcze raz SzO obu stroną
    procent śliczny ale oba sojusze do niego nie dorosły, po za nielicznymi wyjątkami

extreme dupowlaznie jeden na drzewo
    jesli ktos nie potrafi sie zachowac i zaczyna to tak sie to konczy
    to ze jarol to burak bylo wiadomo od poczatku uni i nic sie nie zmienilo

ale ja wciaz kozaku czekam na odpowiedz

wyzancz miesjce
    tylko moja i towja fltoa pz podziela sie dobre duszki
    i uni cie uszanuje
    no masz jaja w koncu czy ci ich brak

Przeciez to wy zaczeliscie dzieciaku no i sie skonczylo po lapkach dostaliscie wiekszosc pancy wam padla o stratach w dykcie nawet nie wspomne.
    To ze masz kuku na rozumku bylo wiadomo od dawna i nie musisz tego nam przypominac.
    Co do jaj to przeciez polecielismy ]:-D
    Co ty mnie na pojedynki wyzywac chcesz :> Za duzo sie bolka i lolka naogladales malolacie :E
    Sobie i Psikusom zycze jeszcze raz dokonczenia tego co tu zaczelismy idzie nam dobrze a pojdzie jeszcze lepiej :)

EDIT

Nie dosc ze nieuk jestes to jeszcze wulgarny ]:-D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarczyk ().

progracz

"Od: PALERMO
    Do: Jarczyk
    Data: 19.08.2010 12:45:52

widze ze w piorka urosles
    moze solowka to co mi zostalo kontra twoja flota znaczy ta reszta
    bo i tak mam zamiar skonczyc
    wybierz sobie miesjce "
    ------------------------------------------

Szkoda
    tylko ze taki twardy nie byles jak na ciebie lecielismy i do polowy uni
    o recki prosales i prosiles zeby nie pomagali nam tylko tobie:)
    Nawet mazgaja blagales zeby wam pomogl bo bylibyscie w kaczej pupie :lol:
    Niemniej jednak przy swiadkach obiecuje ci ze jesli tylko nie skasujesz konta to twoje gsy wyladuja w naszych reckach :*

pokaz mi ty ty pieprzony puszerze gdzie ja niby pisalem o pomoc albo o recki niby do kogo
    mozg ci sie juz lasuje od tego ogame
    taki kozak jestes ale chyba w mordzie
    mieliscie w ciul sytuacji zeby mnie skontrowac i zawsze sie bales
    pewnie gdybym nie polecial teraz to tez bys sie nieodwazyl kozak wielki

a moze skomentujesz to kto zebralo reki

Mam dla Was propozycje.
    Pomoglibyscie zebrac zlom gdybysmy trafili kogos z TAO ??
    Powiedzmy 20% zebranego surowca dla Was, oczywiscie temat pewny, jak wyslecie to zbierzecie.
    Co Wy na to ??

nie liczylem z akcji na profity jak ty wisialo mi to jakie beda straty
    gram dla zabawy i przejemnosci nie dla cyferek

pied... noob pierwsza narcyza ogame
    Nie oplułeś sie ?:D wypisałeś takie lelumpolelum :D
    A może sie nie bał a nie miał czasu, uwierz mi że go wiecej nie ma jak jest, wyzywasz go od dzieci neo a kiedy na ciebie nie spojrzeć to lampka (*) sie pali, całe dnie:> gdyby nie miał podstaw to by nie pisal takich rzeczy, to wszystko wygląda jak ostatni akt rozpaczy z waszej strony a tym bardziej zmiana nicku pod ,, Jarzczyk" i napisanie do Evki by zawracał rolf. Plujesz sie tak bo ci żal tyłek ściska ze strat i nawet sam sobie nie potrafisz tego przyznać ;p

Podziękowania z mojej strony PSIKUSOM za lot a w szczególności dla Evki ( wie czemu ;) ) i Jarczyka :)

ale pozdrow mame
    Stul jape bocie.
    Świeci się aktywność bo zna różne myki na to.
    Taaaaaaaaaaa ? nooo cooooś tyy
    zauważcie do czego to nawiązuje to co napisałem ;p nie mądrości wpychacie.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez storm2k4 ().

• tak tak ale ja nie siedze calymi dnia a to ze sie swiece to juz moja slodka tajemnica
    fakt wykrzyczalem sie ale zal miniczego nie sciska z akcji jestem zadowolony

pozdrawiam

a jarczyk to czy ja nieuk czy tam tuman to juz moj problem
    ale pozdrow mame :)
  • Huk na uni straszny po zderzeniu flot.
    Procent powalający(długo pewnie będzie no1 ACS)
    Kto zebrał śrubki ten ma na odbudowę.
    Żeby nie było tak kolorowo to uświadomcie sobie że nawet w cyferkowej grze znajdzie się kilku graczy którzy będą chcieli oszukać operatorów gry lub innych graczy tylko dlatego żeby wywindować swoją osobę jak najwyżej w statach.
    Świeci się aktywność bo zna różne myki na to.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pueblo ().

• PS:

HAHA, Jarol ty gnomie, trolu zabłąkany jak zwykle kantujesz, bugusujesz, adminowi uniwersalną falange ukradłeś Ty szubrawco jeden, Ty, ty...,Ty znowu te biedne dzieci okradłeś z marzeń o świecie bez wojen, pokoju dla animali, ale ja ci mówie Ty jeszcze zobaczysz, dostaniesz po pysku, zbiera ci się :bicz:

Bez PS:

Gratulacje, dzięki za linka, fajnie zobaczyć starych znajomych w akcji. Bardzo ładne starcie i z fajnym endem. Pozdrawiam i powodzenia w dalszych demolkach na Draco :D
  • nie wiem czy jest sens sie tu wpisywac :)
    pelno spamu , malo gratulacji , a wielu krzykaczy , ktorzy to wrzucaja to na jedna ,to na druga strone :)
    prawd jest taka , ze udala sie im ta akcja i to jest najwazniejsze :)

ale z ta zmiana nicku , to sie usmialem totalnie :D
    ach te ludzie :)

czekam , az dokonczycie robote , bo jeszcze im tych zabawek zostalo :P
  • Ludzie normanie mi was zal , z takiego fajoskiego st zrobiliscie szambo i nic wiecej.Stek wyzwisk i oszczerstw.Szkoda gadac .Dla wszystkich szo

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piotr31 ().

• Jarol Ty zawsze miałeś "małą faje" i dużo wolnego czasu ale żeby takim kałem bezzyskowym się chwalić to już trzeba być z Twoich okolic... :*
    Kurde i jeszcze żeś raczył wspomnieć o Myth ( my złomujemy na "+"... no może z wyjątkiem Kozy :) )
    Graty udanego tego czegoś :]

Wszystkie dzieci neo w tym temacie pragnę zawiadomić że w tym roku św Mikołaj będzie czarny i będzie miał wielką "czarną rózgę"
  • Dziecinada...
    Sprzeczacie się jak dzieci na podwórku.

RW masakryczny... ale ST do bani - dla mnie żadna strona nie jest zwycięska.
    Straty zbliżone po odliczeniu zebranego złomu na stronę.

Jakby dwóch mięśniaków się poszarpało i zamiast nokautu jednego sprzeczają się kto kogo popchnął bardziej (i że ten wygrał)...

Porażka...

Jak Psikusy chcecie pokazać kto jest górą to trzeba zadać taki cios przeciwnikowi, żeby nie wstał... wtedy będziecie górą.
    A jak TAO chce pokazać, że Psikusy Psikusy im nie dadzą rady to trzeba powalić ich na kolana i dobić.

Dalej mi szkoda paluchów na pisanie...
    Graty obu stronom.
  • TO może ja się wypowiem.

1. Guciek, jest takie powiedzenie - cytuję : "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." To by było na tyle odnośnie Twojej szanownej osoby. A te wszystkie epitety pod moim adresem zachowaj dla siebie.

2. Thorn Pan czegośtam - gwoli wyjaśnienia - pierwszy poinformowany o zdjęciu mojego moona, ilości GSów które padły podczas tej akcji był Evenement z którym zagadałem na gg. Chwilę później odezwał się Jarczyk i nawiązała się dyskusja co robimy. Ustaliłem z Jarczykiem, że albo on mnie zlomnie albo zostawimy tą przyjemność Palermo, ale za wszelką cenę musi zebrać złom. Osobiście bardziej wolałem (i tak się stało) żeby Jarol poleciał z kontrą, co też uczynił.

Normalną sprawą jest, że jak się traci moona a następnie flotę to szuka się pomocy przy obronie, lub przynajmniej przy zbiórce złomu. W/g mnie Jarczyk i Ev zachowali się bardzo w porządku, pomimo tego, że nie znamy się za dobrze i mieliśmy jedną wspólną akcję na pewnym niewychowanym pyskaczu. Posądzanie mnie o to, że jestem jakimś tam kontem pushowym jest śmiechu warte. Ale nie każdy potrafi zrobić użytek z szarych komórek, stąd pewnie takie wnioski.

Reasumując: akcja na medal pomimo tego, że straty są po obu stronach wielkie. Świadczy to o klasie i zgraniu sojuszy/graczy biorących udział w tym starciu.

Wszystkim krzykaczom zaśmiecającym do ładne ST życzę więcej rozwagi i umiaru w dobieraniu słownictwa.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pams ().

• no no no macie mniej cyferek :E wszyscy :D napiszę za Malakiem PIĘKNA SPRAWA AŻ SIĘ GRAC ZACHCIEWA :D
    W sumie to nie istotne kto tu wygrał a kto przegrał jaja pokazali wszyscy Atakierzy i Obrońcy
    Jarol to nie moja bajka ale z tą solówką Palermo to przesadziłeś , to gra strategiczna a nie boks :D
    Ciekawe czy któraś z tych flotek była kiedyś moja ? szczerze mnie to ciekawi
    5* dla Agresorów i wielkie brawa dla Obrońców

ps. Jarol muszę Ci troszkę dogadać taki z Ciebie wyjadacz a nie wiesz ze nawet robiąc super synchro po moon kilingu nie zawsze się zlom zbiera taki urok tej gry :roll:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kawosz71 ().

• Procent wielki a sama akcja??? Hhmm... wydaje mi się ,że już coś podobnego widziałem na tym unii.
    Parę miechów wstecz tylko teraz trochę więcej floty poszło w piach.
    Graty dla obu stron za zgranie i wprowadzenie równowagi na Draco.
    Macie jaja to wam trzeba przyznać;)
  • To była... wymiana parku maszynowego... stare stateczki na złom, teraz będą nowe lśniące...,
    zardzewiałe GSy Palermo jednak się ostały (cóż z tego, kiedy ich właściciel znacznie obniżył loty na forum),...
    Gratulacje dla wszystkich, ale większe dla agresorów (bo częsciej skanują).
    Pomimo tego, że to specjalne uniwersum,... % powalający, a i rozpierducha totalna.
    I jak tu nie być optymistą ???
    Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.
    -Stanisław Jerzy Lec-
  • pams napisał(a):

TO może ja się wypowiem.

1. Guciek, jest takie powiedzenie - cytuję : "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." To by było na tyle odnośnie Twojej szanownej osoby. A te wszystkie epitety pod moim adresem zachowaj dla siebie.

2. Thorn Pan czegośtam - gwoli wyjaśnienia - pierwszy poinformowany o zdjęciu mojego moona, ilości GSów które padły podczas tej akcji był Evenement z którym zagadałem na gg. Chwilę później odezwał się Jarczyk i nawiązała się dyskusja co robimy. Ustaliłem z Jarczykiem, że albo on mnie zlomnie albo zostawimy tą przyjemność Palermo, ale za wszelką cenę musi zebrać złom. Osobiście bardziej wolałem (i tak się stało) żeby Jarol poleciał z kontrą, co też uczynił.

Normalną sprawą jest, że jak się traci moona a następnie flotę to szuka się pomocy przy obronie, lub przynajmniej przy zbiórce złomu. W/g mnie Jarczyk i Ev zachowali się bardzo w porządku, pomimo tego, że nie znamy się za dobrze i mieliśmy jedną wspólną akcję na pewnym niewychowanym pyskaczu. Posądzanie mnie o to, że jestem jakimś tam kontem pushowym jest śmiechu warte. Ale nie każdy potrafi zrobić użytek z szarych komórek, stąd pewnie takie wnioski.

Reasumując: akcja na medal pomimo tego, że straty są po obu stronach wielkie. Świadczy to o klasie i zgraniu sojuszy/graczy biorących udział w tym starciu.

Wszystkim krzykaczom zaśmiecającym do ładne ST życzę więcej rozwagi i umiaru w dobieraniu słownictwa.

Czekalem kiedy przemowisz...
    Rozumiem to doskonale, szkoda tylko ze kolega Jajczyk tego nie rozumie, gdyz:
    1. Podklada nie wiadomo z kad wyciagniete jakies Raposrty szpiegowskie o ilosci GS wyssane z palce
    Bo bylo 12GS i 1 Recek latajacy z nimi na PZ, flota byla regularnie odbierana przez operatora moonowego.
    A wiem ze gdyby ktos zauwazyl GSy bym byl powiadomiony o tym niezwlocznie i akcja by byla przerwama,
    Sam dobrze Pams wiesz ze gdyby ktors CI powiedzial ze masz moon killera pod nosem to bys zaraz przeniosl flote
    2. Po co Jajczyk wypisuje bzdury ze sam zauwazyl flote i Ciebei powiadomil, a widzisz....
    Kolejne z klamstw Pana J. pewnie Nos ma jak Pinookio.
    Ale Pams mimo wszystko szybkiej odbudowy i Szo.. :gszo:
    Z szacunku do Siebie, Palermo i Ciebie nie wystawiamy RW bo myslalem ze zrobimy to mimo
    wszystko wspolnie z Jarczykiem, bo my uwazamy ze taka akcja moga pochwalic sie oba sojusze i Psikusy i TAO...
    Bo akcje byly przeprowadzone wzorowo....
    Dziekuje ze zabrales glos....
  • Konkretne ST :)
    Analfabetom z TAO gul skacze :) i jeszcze gorzkie żale od innych leca jaki to Jarczyk złośliwy i że nawet w takim st nie może się obyć bez złośliwości, no a jak wy sobie wyobrażacie że słodkie miłosne wyznania będą tu lecieć ? :) Zazdroszczę mu tej radości jaką musi czerpać z podnoszenia ciśnienia innym przy pomocy słów :)
    Psy szczekają karawana idzie dalej.

Pozdrawiam Psikusy :)
  • leo-666 napisał(a):

Konkretne ST :)
    Analfabetom z TAO gul skacze :) i jeszcze gorzkie żale od innych leca jaki to Jarczyk złośliwy i że nawet w takim st nie może się obyć bez złośliwości, no a jak wy sobie wyobrażacie że słodkie miłosne wyznania będą tu lecieć ? :) Zazdroszczę mu tej radości jaką musi czerpać z podnoszenia ciśnienia innym przy pomocy słów :)
    Psy szczekają karawana idzie dalej.

Pozdrawiam Psikusy :)
    Tu nie chodzi o jakies tam żale i złośliwości tylko o to że wykrecilismy wspaniałe ST wspolnie i liczylismy na to ze chociarz jakis poziom bedzie przez agresora zachowany ale tu to max z tego co widze to do krawężnika sie obniżył a Tobie kolego jak widac to nie przeszkadza ale to swiadczy o Tobie ;] trzeba miec jeszcze w sobie choc kszte godnosci i oglady ktorej najwyrazniej wam brakuje ;-] A co do wielkiego zwyciestwa z tego co mi wiadomo zebralismy duzo wiecej zlomu ;=] co bedzie widac zreszta wkrotce w statystykach ;p

V.
  • [V] napisał(a):

trzeba miec jeszcze w sobie choc kszte godnosci i oglady ktorej najwyrazniej wam brakuje ;-] A co do wielkiego zwyciestwa z tego co mi wiadomo zebralismy duzo wiecej zlomu ;=] co bedzie widac zreszta wkrotce w statystykach ;p

V.
    nie pisz o godności :) my się waszych zbieraczy nie prosimy o surowiec :) jeszcze za jakieś blachę obietnice ochrony :D
    wybacz ale palermo Gs na podstawke wszedzie nie zdazy : ]:-D
    pisanie pod fałszywym nickiem chwile przed rw żeby zawrócić tez pokazuje wasz super poziom ułożonych graczy :)
    - tak zebraliście więcej
    więc SZO! i bawimy się dalej :)
    teraz walimy 100 k% wiec budujcie latawce ]:-D

Best of the best
    8-)
    Solo 5822 %
    ACS: 75.000 %
  • Ostatnio TAO mogło się pochwalić teoretycznie zwycięskim rw, a Psikus zebrał złom, teraz role się chyba troszkę odwróciły :) Wszystkim uczestnikom gratuluję, bo się należy za chęci i upór w polowaniu na siebie. SzO obu stronom, żeby było ciekawiej;)

Niestety Nice miała rację - jakby ze wszystkich wypowiedzi usunąć te z błędami, to by sam raport został... :quasi:
  • [V] napisał(a):

A co do wielkiego zwyciestwa z tego co mi wiadomo zebralismy duzo wiecej zlomu ;=] co bedzie widac zreszta wkrotce w statystykach ;p

Nom racja Melmak spadł tyle w statach ze prawie cala sure musielibyscie mu oddac aby szedl w "statach" na swoje dawne miejsce a wtedy reszta miala by kibel :D
    W sumie to i tak wydaje mi sie ze macie kibel jestem nawet przekonany ;)
    BEST

SOLO: 3336,43% ]:-D

ACS: 75 000% ]:-D