Przyklejony TOP 1 ACS DRACO !! Jarczyk i EvenemenT i freeman i gorek i Abu Rzeźnik [Psikus] vs PALERMO i melmak i Vat i bodziu [TAO], mazgaj - 75 000,7%

• Draco [1]
  • Thorn Pan Polnocy napisał(a):

Powiem wprost " JARCZYK JESTES IDIOTA"
    RW piekne cieszy to nas niezmiernie bo jako sojusz pokazalismy ze jestesmy sila w UNII mogaca sprawic CI lanie Jarol...
    Pracowal na to caly sojusz....
    O kontrze bylo wiadomo jeszcze zanim moon u Pamsa spadl, dlatego sie na to gotowalismy.
    Dziwi mnie fakt, ze Jarol tak ladnie widziales ze gwiazdy leca... CIekawe z kad bo Pamsa nei bylo... Czyzbys mial proroicze sny a moze z fusow...
    Domyslic sie kazdy moze ze w tym wypadku albo Pams to Twoje konto Puschowe, albo walisz multi...
    Co do starcia z Pamsa mialem je wystawic i opisac ale z uwagi na Twoj denny i gburowaty ton daruje sobie bo nie jestes tego wart.
    A kto ma wieksze straty to jeszcze wyjdzie, mu juz idziemy w odbudowe:)))
    gadałem z Pams zanim zawrocił jeszcze ta flote wiec co ty wogole gadasz :D
    byl na koncie cały czas z tego co wiem ...
    a pozatym u nas na moonach takie wynalazki jak falanga tez jest ;)

edit: mi chodzi o dzien :) od samego rana;]

Best of the best
    8-)
    Solo 5822 %
    ACS: 75.000 %

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ev^ ().

• Ev^ napisał(a):

Thorn Pan Polnocy napisał(a):

Powiem wprost " JARCZYK JESTES IDIOTA"
    RW piekne cieszy to nas niezmiernie bo jako sojusz pokazalismy ze jestesmy sila w UNII mogaca sprawic CI lanie Jarol...
    Pracowal na to caly sojusz....
    O kontrze bylo wiadomo jeszcze zanim moon u Pamsa spadl, dlatego sie na to gotowalismy.
    Dziwi mnie fakt, ze Jarol tak ladnie widziales ze gwiazdy leca... CIekawe z kad bo Pamsa nei bylo... Czyzbys mial proroicze sny a moze z fusow...
    Domyslic sie kazdy moze ze w tym wypadku albo Pams to Twoje konto Puschowe, albo walisz multi...
    Co do starcia z Pamsa mialem je wystawic i opisac ale z uwagi na Twoj denny i gburowaty ton daruje sobie bo nie jestes tego wart.
    A kto ma wieksze straty to jeszcze wyjdzie, mu juz idziemy w odbudowe:)))
    gadałem z Pams zanim zawrocił jeszcze ta flote wiec co ty wogole gadasz :D
    byl na koncie cały czas z tego co wiem ...
    a pozatym u nas na moonach takie wynalazki jak falanga tez jest ;)

To wytlumacz mi jak sfalangowac moona...
    Sciagnie moona to atak na moona na Niszcz, wiec fala niewiele da.....
    Wiec cos lipa to wytlumacznie
    A w nocy Pamsa nie bylo, moglbyc w dzien... :E
  • EVE zaskakujesz mnie jak można z fali zobaczyć niszczenie moona i powiedz mi czy masz taką falę która by tam sięgnęła czy może fantasta Jarczyk 101 układów w grę tylko wchodził Abu , Keisper i chyba Gorek - ale jarczyk napisał wyraznie " Z A U W A Ż Y Ł E M " że chcą mojej wazelinie ściągnąć moona
  • GUCIO I napisał(a):

EVE zaskakujesz mnie jak można z fali zobaczyć niszczenie moona i powiedz mi czy masz taką falę która by tam sięgnęła czy może fantasta Jarczyk 101 układów w grę tylko wchodził Abu , Keisper i chyba Gorek - ale jarczyk napisał wyraznie " Z A U W A Ż Y Ł E M " że chcą mojej wazelinie ściągnąć moona

Surowce na Księżyc [x:xx:xx] (Gracz 'atena') z dnia 08-18 00:32:24

Metal: 0 Kryształ: 8200
    Deuter: 1.245.124 Energia: 0

Aktywność
    Aktywność
    kan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w ciągu ostatnich 15 minut.
    Floty
    Recykler 3
    Gwiazda Śmierci 10
    Obrona
    Budynek

2010-08-18 00:40:34 :: jarczyk
    jestes??

2010-08-18 00:40:49 :: jarczyk
    ta atena w twoim ukladzie 5;97;14 to killmoonowka tao

2010-08-18 00:40:54 :: jarczyk
    ma juz tam 10 gsow

2010-08-18 00:40:59 :: jarczyk
    uwazaj na niego

Thorn po tym co piszesz wnioskuje ze to co o mnie napisales pasuje idealnie do twojego profilu.
    O arseyu nie trzeba sie wypowiadac gdyz jego poziom kazdy juz zna a wlasciwie jego brak.
  • Thorn Pan Polnocy napisał(a):

10 GSow ciekawe z kad mieliscie to info....
    Nikt ich tam na oczy nie widzal....
    Hahaha ale dzieki za info... bo to znaczy ze jest przeciek...

Nawet ci skana powyzej wkleilem ale widze ze problemy ze wzrokiem.
    Choc zachowaj pozory, to ze u was nie ma inteligencji to nieznaczy ze u nas jest tak samo.
    Jestem jaki jestem ale na OG sie znam lepiej niz wy wszyscy w tao razem wzieci wiec skoncz pisac te pierdoly tylko zrobice na mnie nowe top 1 acs to przybije piatke. Tymczasem ide pofarmic co by was szybko nadgonic:)
  • To nie wiem z kad miales takie info bo tam bylo 1 recek i 12 Gsow
    Wiec skan masz ale chyba nie Ateny hahahahaha
    Co za lep...
    W sumie po co mi mozg skoro mam Nicka Jajczyk...
    Hahahahahahaha
  • I oczywiscie 2 krzykaczy sie znalazlo i juz jada po Jarczyku ]:-D

Jesteście naprawdę żałośni ... żal zwieracze ściska i tak reagujecie na to ... dno dno dno , kilo mułu , dno dno THORN i GUCIEK .... :E

Pięknie chłopaki i z Psikusa i z TAO wam to wyszło i nie patrzcie na głosy żałujących ofiar ....

Czemu pyskują Ci co nie brali udziału a Ci co brali jak Vat to w pięknym stylu pogratulowali ...

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy ... "
    B. Lee

[/align]
  • XtremePower napisał(a):

I oczywiscie 2 krzykaczy sie znalazlo i juz jada po Jarczyku ]:-D

Jesteście naprawdę żałośni ... żal zwieracze ściska i tak reagujecie na to ... dno dno dno , kilo mułu , dno dno THORN i GUCIEK .... :E

Pięknie chłopaki i z Psikusa i z TAO wam to wyszło i nie patrzcie na głosy żałujących ofiar ....

Czemu pyskują Ci co nie brali udziału a Ci co brali jak Vat to w pięknym stylu pogratulowali ...

A z kad wiesz kto bral kto nie...
    TO ze nie lecialem nie znaczy ze nei bralem udzialu, bo siedzialem cala nic, i objechalem z Palermo Pamsa
    a ze mozna podstawic tylko 4 floty to siedzialem w rezerwie...
    A ty co bronisz tego Krzykacza??
    jestes jego kolejny wdupowlazem??
    Bo juz nie mam slow, na te glupoty wypisywane....
    Piekan akcja super RW, wiedzielismy ze Jarczyk poleci a on robi z siebie jakiegos
    super bochatera,....
    Zacytuje piosenke.... Mniej niz zero....
  • Ja tu tylko sprzątam i sobie przeglądam ładnie tylko ;)
    No ale w oczy rzuciło mi się brak literki S w tym skanie jakoś tak nienaturalnie to dla mnie wygląda. Brak literki w środku raportu szpiegowskiego? hm :>

Jarczyk napisał(a):

Surowce na Księżyc [x:xx:xx] (Gracz 'atena') z dnia 08-18 00:32:24

Metal: 0 Kryształ: 8200
    Deuter: 1.245.124 Energia: 0

Aktywność
    Aktywność
    kan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w ciągu ostatnich 15 minut.
    Floty
    Recykler 3
    Gwiazda Śmierci 10
    Obrona
    Budynek

A takie coś to może każdy zrobić, bez zbędnego wysiłku , nie jest to zbytnio wiarygodnie. ;)

Jarczyk napisał(a):

2010-08-18 00:40:34 :: jarczyk
    jestes??

2010-08-18 00:40:49 :: jarczyk
    ta atena w twoim ukladzie 5;97;14 to killmoonowka tao

2010-08-18 00:40:54 :: jarczyk
    ma juz tam 10 gsow

2010-08-18 00:40:59 :: jarczyk
    uwazaj na niego

Starcie ładne , współpraca sojuszowa na najwyższym poziomie , dam 5 bo mi się podoba. :E

pozdrawiam postronny Barthus. :D
    ' Kruki trzymają się razem, orzeł szybuje sam. - Atto Melani

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Barthus ().

• ładny procencik więc dam piataka XD

SzO obu stroną

TAO dwa razy miało Psikusy na widelcu i dwa razy dało ciała, nie sztuką jest dać zrobić duże ST, sztuką jest zniszczyć floty przeciwnika
  • A moonowka tego wieczora byla do samego konca na FSie na wlasne PZ....
    Wiec jedyne co kto mogl widziec to koniec wlasnego noca...
    I juz nic nie powiem.... Temat uwazam za zamkniety...
  • a morał tej bajki prosty i niektórym znany :D
    tyle mamy co zbierzemy reckami :D
    a i proszę nie piszcie już że to wasza zasługa bo normalnie spadnę z krzesła :)
    fakt mogliście liczyć jedynie na ta kontre... choc po bilansie coś mi się zdaję że się przeliczyliście :)
    a my mogliśmy liczyć jedynie ze palermo skusi się na lot gsami ....
    bo lot gs to była jedyna możliwość zrobienia przez was rw na pams :)
    wasza zasługa nasza zasługa :D zaraz mi napiszecie ze ze jeszcze nam czas powrotu daliście z zapro do lotu :)

a i dzięki za zabawę :D
    rozpierducha 1 klasa :)
    pozdro dla Tao :)

Best of the best
    8-)
    Solo 5822 %
    ACS: 75.000 %
  • Pogratulowac, pogratuluje bo % jest zajebiscie wielki (ciekaw jestem skad tyle reckow wytrzasnelicie zeby to wyzbierac tak szybko i ile w miedzyczasie podkradziono), ale Panowie troszke pokory zarowno jedni jak i drudzy... Po co krzyczec i obrzucac sie wzajemnie fekaliami???

Jarol nie od dzisiaj wiadomo, ze swiety nie jestes a zasada "fair play" dla Ciebie to fikcja, a wy TAO zamiast krzyczec i pruc sobie wzajemnie to go wezcie w koncu spakujcie do wora to przestanie kozaczyc a jak narazie poza pogrozkami nic nie pokazujecie i latacie po innych. Palemka ma tyle GSow ze moze mu zdjac wszystkie moony za jednym podejsciem :P A jakos tego nie robi wiec macie respekt tylko go nie pokazujecie (nawet jakby najsilniejsi z psikusa sie podstawili to mielibyscie przewage bo leciec moze 5 flot a podstawic sie 4 co zreszta pokazuje to RW, na kontre tez byscie sie zbytnio nie nadziali bo odwod macie ale po co, lepiej wrzeszczec:P) :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Infernus69 ().

• Niezle starcie. Tak szczerze mowiac nie spodziewalem sie, ze dojdzie do nastepnego tak duzego starcia w tak krotkim czasie od ostatniego top 1 ACS. Znowu nastapilo starcie najwiekszych flot na uni i znowu jak zwykle zreszta obie strony probuja udowodnic, ze to oni mniej stracili, ze to dzieki nim doszlo do tego starcia, ze zebrali wiecej itd itp. Brakuje mi tylko raportow z rekami bo ciekawe ile zebrane po obu stronach.

pozdro
    shock
    If I Was To Walk Away From You, My Love, Could I Laugh Again?

I am the storm and I am the wonder
    And the flashlights, nigthmares
    And sudden explosions
  • Infernus69 napisał(a):

(nawet jakby najsilniejsi z psikusa sie podstawili to mielibyscie przewage bo leciec moze 5 flot a podstawic sie 4 co zreszta pokazuje to RW, na kontre tez byscie sie zbytnio nie nadziali bo odwod macie ale po co, lepiej wrzeszczec:P) :P

jesteś debilem czy udajesz?

5 flot może lecieć w acs'ie, 4 osoby moga sie podstawić ale muszą sie podstawić u jakiejś innej osoby czyli 4+1=5 :quasi:

Nie kłóćmy sie o analfabetzm itp, jarol Was jedzie prostą KULTURALNĄ polszczyzną bez wyzywania wulgarnego a Wy odrazu musicie pokazać swoją "wyższość" i kto tu jest matołem ?

i Thorn nie rozwalaj mnie już tekstem że to Ty pozwoliłes na te rw :lol: :lol:
  • HalloweeN napisał(a):

i Thorn nie rozwalaj mnie już tekstem że to Ty pozwoliłes na te rw :lol: :lol:
    No przecież to ON pozwolił ejjjj ....

No jak sobie wyobrażasz te ST bez jego zgody :roll:

Ehhh zero pokory do Thorn :( Czym on sobie na to zasłużył :-/ :-/ :-/

Każdy na draco pisze do niego czy może lecieć a Ty nabijasz się z niego :-/

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy ... "
    B. Lee

[/align]
  • progracz

"Od: PALERMO
    Do: Jarczyk
    Data: 19.08.2010 12:45:52

widze ze w piorka urosles
    moze solowka to co mi zostalo kontra twoja flota znaczy ta reszta
    bo i tak mam zamiar skonczyc
    wybierz sobie miesjce "
    ------------------------------------------

Szkoda tylko ze taki twardy nie byles jak na ciebie lecielismy i do polowy uni o recki prosales i prosiles zeby nie pomagali nam tylko tobie:)
    Nawet mazgaja blagales zeby wam pomogl bo bylibyscie w kaczej pupie :lol:
    Niemniej jednak przy swiadkach obiecuje ci ze jesli tylko nie skasujesz konta to twoje gsy wyladuja w naszych reckach :*

pokaz mi ty ty pieprzony puszerze gdzie ja niby pisalem o pomoc albo o recki niby do kogo
    mozg ci sie juz lasuje od tego ogame
    taki kozak jestes ale chyba w mordzie
    mieliscie w ciul sytuacji zeby mnie skontrowac i zawsze sie bales
    pewnie gdybym nie polecial teraz to tez bys sie nieodwazyl kozak wielki

a moze skomentujesz to kto zebralo reki

Mam dla Was propozycje.
    Pomoglibyscie zebrac zlom gdybysmy trafili kogos z TAO ??
    Powiedzmy 20% zebranego surowca dla Was, oczywiscie temat pewny, jak wyslecie to zbierzecie.
    Co Wy na to ??

nie liczylem z akcji na profity jak ty wisialo mi to jakie beda straty
    gram dla zabawy i przejemnosci nie dla cyferek

pied... noob pierwsza narcyza ogame

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez PALEMKA:p ().