Witam,
Po 2 tygodniach bywaniu w teamie, zaszczyt jest po mojej stronie wam się przedstawić. Jestem waszym nowym GO na uniach 1,66 oraz Fornax.
Na imię mam Johnson (prawdziwe imię ), jestem z Koszalina, mam 23 lata i studiuję sobie w Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe.
 ), jestem z Koszalina, mam 23 lata i studiuję sobie w Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe. 
Czym się interesuję?
Interesuję się muzyką, jestem producentem, moja dziedzina to Rap, R'n'B. Śpiewam też czasami (często pod prysznicem) ^^. Lubię kino, często tam chodzę bo ostatnio same dobre filmy wyszły z dobrymi efektami. Jestem miłośnikiem efektów specjalnych, uczę się od Andrzeja Kramera (Andrew Kramer z videocopilot.net
 (często pod prysznicem) ^^. Lubię kino, często tam chodzę bo ostatnio same dobre filmy wyszły z dobrymi efektami. Jestem miłośnikiem efektów specjalnych, uczę się od Andrzeja Kramera (Andrew Kramer z videocopilot.net  - zaglądajcie czasem tam bo dużo rzeczy można się dowiedzieć o efektach). Lubię czytać książki ale nie tych których muszę czytać
 - zaglądajcie czasem tam bo dużo rzeczy można się dowiedzieć o efektach). Lubię czytać książki ale nie tych których muszę czytać  (szkoła). Lubię imprezować, impreza to podstawa dla każdego studenta
 (szkoła). Lubię imprezować, impreza to podstawa dla każdego studenta ![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif) . Czasami lubię też grać na nerwach
 . Czasami lubię też grać na nerwach  (to chyba umiem najbardziej)
 (to chyba umiem najbardziej)  

Jeżeli macie jakieś pytania to pytajcie a ja z miłą chęcią odpowiem 

Po 2 tygodniach bywaniu w teamie, zaszczyt jest po mojej stronie wam się przedstawić. Jestem waszym nowym GO na uniach 1,66 oraz Fornax.
Na imię mam Johnson (prawdziwe imię
 ), jestem z Koszalina, mam 23 lata i studiuję sobie w Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe.
 ), jestem z Koszalina, mam 23 lata i studiuję sobie w Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe. Czym się interesuję?
Interesuję się muzyką, jestem producentem, moja dziedzina to Rap, R'n'B. Śpiewam też czasami
 (często pod prysznicem) ^^. Lubię kino, często tam chodzę bo ostatnio same dobre filmy wyszły z dobrymi efektami. Jestem miłośnikiem efektów specjalnych, uczę się od Andrzeja Kramera (Andrew Kramer z videocopilot.net
 (często pod prysznicem) ^^. Lubię kino, często tam chodzę bo ostatnio same dobre filmy wyszły z dobrymi efektami. Jestem miłośnikiem efektów specjalnych, uczę się od Andrzeja Kramera (Andrew Kramer z videocopilot.net  - zaglądajcie czasem tam bo dużo rzeczy można się dowiedzieć o efektach). Lubię czytać książki ale nie tych których muszę czytać
 - zaglądajcie czasem tam bo dużo rzeczy można się dowiedzieć o efektach). Lubię czytać książki ale nie tych których muszę czytać  (szkoła). Lubię imprezować, impreza to podstawa dla każdego studenta
 (szkoła). Lubię imprezować, impreza to podstawa dla każdego studenta ![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif) . Czasami lubię też grać na nerwach
 . Czasami lubię też grać na nerwach  (to chyba umiem najbardziej)
 (to chyba umiem najbardziej)  
 Jeżeli macie jakieś pytania to pytajcie a ja z miłą chęcią odpowiem

Szukam to czego nie ma   

![;]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/meansmile.gif) A co ja mówiłem?! specjalne podziękowania dla mnie za to że zachęciłem Cię do otworzenia CT! Pieniądze prosze przelewać na konto. nr konta podam na gg
 A co ja mówiłem?! specjalne podziękowania dla mnie za to że zachęciłem Cię do otworzenia CT! Pieniądze prosze przelewać na konto. nr konta podam na gg  

:D
 :D

?
 ? 
  . Wiesz wszystko
 . Wiesz wszystko  

czy jeździsz rowerem?
  czy jeździsz rowerem?