GOrzka czekolada, czyli elfi po farbowaniu :)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja mam kosteczkę brać? Na mój widok Twoja psina poczuła by się jak w niebie :E
    Zdefiniuj instrument...
    Instrument muzyczny – przyrząd wytwarzający dźwięk, przeznaczony do wykonywania muzyki.

;D
    Ja też nie jestem jakimiś specjalnym fanem poezji, dzieła tych uważanych za naszych narodowych wieszczów nudzą mnie zasadniczo. Leśmian to wyjątek, daj mu szansę jak skończysz całego Cobena ;) Pytałem o poezję przy okazji tekstów piosenek, ja ogromnie lubię różne metafory itd. Często autorzy wyrażają coś, czego ja w słowa ubrać nie potrafię.
    Zgodzisz sie ze mną, że regulamin forum jest zbyt rygorystyczny? ;) Pomijając już mój przypadek, cenzurować bo ktoś gdzieś tam coś napisał w komentarzu albo wokalista użył jakiegoś słowa na F?
    Patrzysz czasem w słońce? Wiem, że razi, ale tak na sekundę chociaż, spróbować dostrzec pojedynczy promyk.

W zamian za dotyk czerwieni: youtube.com/v/9_bol7Np858
    Forgiveness Is a Six Gun
    Lamentu dzień
    12 Tygodni do Woodstocku 2k12
  • Dzień dobry.
    Me caluję Elfi w rączkę.

Zauważam, ze mamy coś wspólnego. Lubimy dawać innym szczęście. Zajrzałem tutaj do ciebie z ciekawości. Milo mi cię poznać. Jaki masz humor? Interesujące jest dla mnie dlaczego deklarujesz się ateistką? Co cię przekonuje, że Boga nie ma (pamiętaj, że wymagam myślenia ;) )?

Szarzy ludzie, to ci co dają ponieść się tłumowi. Nie mają własnego zdania. Są niczym okręt bez steru miotani, to tu, to tam... Czy uważasz się za kolorową istotę?
  • Jeth ;x
    Pewnie, że po lepszej. Przynajmniej takie sprawiasz wrażenie :D
    Zupełnie zapomniałam o Bonifacym. Inspiracją były koty ogólnie, lubię na nie patrzeć.
    To niech będzie, że spotkanie takowe jest przyjazne, z nastawieniem na porozumienie, poznanie, naukę i rozwój, z szacunkiem dla drugiej strony i pokorą. Znając naszą rasę to utopia.
    Ognia i nocy.
    A co lubisz?
    Tak, błyszczą, żywym ogniem. :D
    Guma owocowa.
    No masz, napisałam, że nie znam się na dzieciach i jeth wymyślił. :O Pewnie jakiś uroczy, drewniany, wysoki pałacyk + farbki do drewna, niech się dziecię rozwija.
    Miłego dnia.

sbc ;*
    No, trzeba było mówić, że muzyczny.
    Czy zbyt rygorystyczny? Nie sądzę, dobry jest jaki jest. Forum OGame nie musi być jak inne fora ;) Natura usera jest taka, że jak jednemu dasz palec, drugi zechce rękę.
    Patrzę. Księżyca jednak szukam częściej.
    Coś dla odmiany: youtube.com/watch?v=AS3p05KX9L0

Dzień dobry Dragon 220
    Sapere aude! Nie obrażaj mnie prośbą o myślenie.
    Dziękuję, humor dopisuje, mimo bólu głowy. ;)
    Co mnie przekonuje? To jaka jestem z natury, głęboko zakorzeniony racjonalizm. Nie mam ani jednego powodu, żeby wierzyć. ;)
    Pytasz, czy mam własne zdanie? Tak, mam, ale nie jestem uparcie przekorna, tłum czasem ma rację.
    Multikonto megalomania 1/2 z b4el
    Multikonto 2/2 z Denior

[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
  • sbc ;*
    elfi ;*
    No, trzeba było mówić, że muzyczny.
    Wciąż nie padło tak lub nie, uchylasz się od odpowiedzi ?;D Może ukrywasz przede mną, że jesteś wirtuozem gry na jakimś dziwnym instrumencie ?;-)
    Patrzę. Księżyca jednak szukam częściej.
    Jakie emocje to w Tobie wyzwala? Dla mnie dobry jest do myślenia, refleksji ;)
    Coś dla odmiany: youtube.com/watch?v=AS3p05KX9L0
    /me prosi elfi do tańca ;)
    youtube.com/watch?v=U_efZerCZoU

Też potrafię edytować posty na kololowo \o/
    /me czuje się prawie jak moderator ;p
    Forgiveness Is a Six Gun
    Lamentu dzień

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sbc ().

• Cześć!
    Dzisiejsza zmiana specjalnie z dedykacją dla shielda. ;)
    Poza dobrym wyczuciem rytmu totalnie żadnych zdolności muzycznych. Coś tam próbowałam na basowej, trochę więcej na perce, ale ogólnie jestem beznadziejna.
    Emocje? Chyba niepokój. Z resztą zależy od nastroju i tego, z kim jestem.
    Fuj. Niestety czasem nawet fajne kawałki zmolestowane przez radia źle mi się kojarzą. Radio => samochód => poranek => pośpiech => niewyspanie => korek => uczelnia/ praca. To tak jak ustawiać fajny kawałek na budzik, tak znienawidziłam Omena Prodigy ( a miał mnie podnosić z łóżka :E ).
    Do tańca? Sen mi się przypomniał... ;)
    Używałbyś rushofego będąc moderatorem?
    Multikonto 2/2 z Denior

• Zmiana na taaaaaaki o plus ;)
    Radia nie słucham, ale jak puszczają tam takie klasyki to chyba zacznę.
    Częsciej bym bata używał jako mod niż rushofego ;)

Złowiłaś kiedyś rybę na wędkę? W ogóle łowiłaś kiedyś ryby ?;-p
    Wiem że CT Twoje, ale co mi tam. Jak myślisz, w jakim ja fachu/zajęciu bym się spełniał ?
    Rozwiń skrót k.o.r.b.a ;)
    Masz jakieś ulubione ciało niebieskie widoczne na naszym niebie? (księżyc i słońce pomijamy).
    Czym jeszcze zdobyć Twoją sympatię prócz zamykania okien ?;-]

Żeby bez edita nie było: Chciałabyś aby Twoja praca w przyszłości wyglądała tak jak staż?
    Forgiveness Is a Six Gun
    Lamentu dzień

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez sbc ().

• o/
    Ja tylko w drodze do pracy, na szczęście to jedyne 10 minut na dobę. W drodze powrotnej otwieram okno, wiążę włosy i mam nadzieję, że mi łeb urwie. :D
    Lepsza od bata jest marchewka.
    Fuj. Raz w życiu trzymałam wędkę, a właściwie przetrzymywałam w ramach pomocy. Trauma.
    Masażysta! :D
    Kocham ogromnie radkowe bezsensowne akcje.
    A mam. Mizar i Alkor, zawsze ich szukam. ;)
    Osobowość, panie dzieju.

Właściwie to mam jeszcze kilka pomysłów na siebie, ale myślę, że w tym miejscu są one możliwe do zrealizowania.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Nie wiedziałem, że pracujesz. Pewnie dlatego mijamy się na forum i ircu.
    Grozi Ci pracoholizm?
    10 minut do pracy -ja mam bitą godzinę i czas na czytanie książki.Mam lepiej.
    Naprawdę chciałabyś umrzeć jak Isadora Duncan?
    Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)

"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
    Marek Edelman

• Dokładnie tak sisko, pracuję. Opowiedziałabym Ci nawet nieco, bo mam wyjątkowych ludzi w pracy, ze sporym dorobkiem naukowym, filozofów, fizyków, buddystów, zaciętych bojowników w walce o zwierzaki...
    Nie ukrywam, że nieco mi się spojrzenie na parę spraw zmienia, a znasz mnie nieco chyba i wiesz, że jak się zaangażuję to pracuś jestem. ;P Ale do pracoholizmu jeszcze daleko daleko.
    Nie, ja mam lepiej.
    Masz rację, to głupi pomysł na śmierć.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Masażysta? E tam, zawodowo musiałbym masować każdego. Chyba że Twój prywatny, w tedy bym się spełniał ;)

Fuj. Raz w życiu trzymałam wędkę, a właściwie przetrzymywałam w ramach pomocy. Trauma.

A miałaś branie w tedy ?;>

Kocham ogromnie radkowe bezsensowne akcje.

A mam. Mizar i Alkor, zawsze ich szukam.

A czytałaś o wybuchu Betelagezy? wdłg różnych źródeł może to nastąpić pod koniec tego roku albo nawet za kilka tysięcy lat. Wszystkie jednak źródła zgadzają się co do tego że wybuch będzie spektakularnym widowiskiem. Jedna z dwóch rzeczy które ja tak naprawdę chciałbym przeżyć, doświadczyć ;)

Masz coś, co koniecznie chcesz w życiu zrobić? Coś zwykłego, jednocześnie coś co nie mieści się w pragnieniach powszechnych jak np 'chcę być szczęśliwa', 'chcę założyć rodzinę'. Ot taka zachcianka której z jakiegoś powodu nie możesz spełnić teraz, ale jesteś zdeterminowana zaspokoić ją kiedy indziej.

Masz jakąś ulubioną stronę w sieci?

Zna? Lubi? O ile w radiu się jeszcze nie przejadło ;)
    Forgiveness Is a Six Gun
    Lamentu dzień
  • Dawno mnie tu nie było :>

Jak wrażenia po pierwszym tygodniu stażu?
    Zagonili Cię w końcu do pracy czy nadal masz dni nicnierobienia jak ten poniedziałkowy? :>
    Myślisz, że możesz w pełni spełnić się w tej pracy?
    Przestawiłaś się już na "taryfę dzienną"? :P
    Jesteś sentymentalna? Czy masz jakiś przedmiot, do którego jesteś sentymentalnie przywiązana?
  • Witam dame.

Jakich ciekawych ludz w pracy spotkałaś?
    ( Opowiedz o tym)
    Ja jestem człowiekiem walczącym ze zwierzakami ludzkimi. Tępie Zło tego świata słowem Bożym...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dragon220 ().

• @Shax
    ;(

@sbc
    No to nie wiem. Niewolnikiem moim możesz zostać.
    Ja i branie? No proszę Cię.
    Nie czytałam.
    Rękawek na prawej. \o/ klyk Czemu nie teraz? Po pierwsze finanse, po drugie chcę żeby był przemyślany od a do z, żeby wyrażał mnie i to co kocham i kochać będę, a że łapka spora, to pewnie kilka motywów się na niej zmieści.
    Ulubionej chyba nie. Najczęściej uczęszczana to forum właśnie.
    Zna, neutralne.

@fafi
    No właśnie, właśnie. >_>
    Zmęczona, obolała, ale szczęśliwa.
    Poprzednia odpowiedź chyba wystarczy. ;P
    Zależy w jakim kierunku pójdzie współpraca, co mi zaproponują i jak to wykonam. Czuję, że będzie ambitnie.
    O tak. Niedługo mój czas. :ziew:
    Troszkę. Nie, przedmioty nie. Pozbywam się ich bez sentymentów, jestem max praktyczna pod tym względem, nie lubię składować różnych zbędnych mi rzeczy. Wolę muzykę, słowa pisane, zapachy i miejsca.

@Dragon220
    Witam.
    Moja poprzednia wypowiedź była i tak maksymalnie szczegółowa, więcej na ten temat nie nadaje się na forum.
    Dragon. Ludzie tacy jak Ty, wypowiadający się w ten sposób o innych są największym złem tego świata. Zrób mi przysługę i nie pisz więcej w tym temacie.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Dobry o/
    Z uwagi na całkowicie pozbawiony sensu zapis w regulaminie tego działu, wychodzi na to, że muszę zadać tu jakieś pytania :<
    Denerwujące ograniczenie :x Jak człowiek po prostu przechodzi i chce się przywitać to nie może :<
    Właśnie dlatego spam jest lepszy! :x
    A więc pytanie... będzie pokrętne, po części dlatego, że jeszcze do końca nie wytrzeźwiałem po wczorajszym tryumfie Barcelony ;x
    A więc w jednym z twoich powyższych postów wyczytałem "głęboko zakorzeniony racjonalizm". Czy więc - rozumując racjonalnie - stwierdzenie, że ludzie to idioci czyni ze mnie największe zło tego świata? :o A jeśli tak to dlaczego? :o
    Więcej grzechów nie pamiętam... chyba ;x
  • Dzień dobry.
    Doprawdy? Czytałeś? ;) Nie musisz zadawać pytań, myślę, że moderatorzy tego działu nie mieliby nic przeciwko innym wypowiedziom, o ile nie byłyby spamem.
    Pokrętne pytanie, nieco niezrozumiałe, ale taka też będzie odpowiedź.
    Do rzeczy.
    Czasem śmieszy mnie bulwers „ludzi mądrych” z powodu idiotów tego świata. Bo czymże jest mądrość? Dla mnie to przede wszystkim emocje, dojrzałość wobec świata, zrozumienie pewnych struktur, w tym struktur mądrzy – idioci, nie uleganie stereotypom i ( tutaj pojadę banałem, ale oddaje on to co chcę przekazać) walka i zmienianie rzeczy, na które mamy wpływ i zrozumienie całej reszty. Idiotów jest wiele, ale problem rozbija się w momencie, gdy myślą, że należą do grupy mądrych. Jesteśmy niewolnikami swojego subiektywizmu, emocji i opinii, a w swoich oczach rzadko bywamy idiotami. Nie ma tu miejsca na wartościowanie typu zło tego świata.
    Miłego dnia.
    Multikonto 2/2 z Denior

• W zasadzie - mój błąd. Przed spytaniem o coś takiego należałoby zdefiniować takie terminy jak wiedza, mądrość, inteligencja, czy właśnie kim jest ten nieszczęsny idiota. Zależnie od tego jak się to zrobi mądrością może być zamknięcie się na wszelką wiedzę i inteligencję, pozostanie nieuważnym na problemy tego świata i przeżycie swojego życia szczęśliwie nie kłopocząc się niczym zbędnym.
    Aczkolwiek podoba mi się twoja definicja :x
    Znacznie bliżej jej do tego, co sam uważam.
    I znów czytając poprzedniego posta nasunęło mi się pokrętne pytanie ^ ^
    Mianowicie - mam nadzieję, że widziałaś film milczenie owiec. Jeśli nie może być ci nieco ciężej odpowiedzieć. A więc w kontekście tego, co napisałaś:
    "Jesteśmy niewolnikami swojego subiektywizmu, emocji i opinii, a w swoich oczach rzadko bywamy idiotami." - Czy Jednostką wybitną, łączącą w sobie wszystkie 3 z wymienionych wcześniej cech: wiedzę, inteligencję mądrość, może być psychopata pokroju Hannibala Lectera z Milczenia owiec? Jako psychopata nie zna on czegoś takiego jak emocje, jego pogląd na świat jest do bólu obiektywny. ( ofc. nie chodzi mi tu o psychopatów, którzy dopuszczają się tych wszystkich nieludzkich zbrodni, a tylko osoby, które cierpią na to schorzenie ).
  • Mindless one napisał(a):

Dobry o/
    Z uwagi na całkowicie pozbawiony sensu zapis w regulaminie tego działu, wychodzi na to, że muszę zadać tu jakieś pytania :<

elfi napisał(a):

Dzień dobry.
    Doprawdy? Czytałeś? ;)

elfi - 1:0, nie ma nigdzie zapisu o pytania :x Są tylko zapisy o luźną komunikację :x
    Pytania są tylko wymienione w kontekście 'mod nie musi odpowiadać na 100 pytań, jeśli nie chce' :x
    Nie musisz zadawać pytań, myślę, że moderatorzy tego działu nie mieliby nic przeciwko innym wypowiedziom, o ile nie byłyby spamem.

elfi - 2:0 :x
    Mówiłem to nie raz :x To wy wiecznie biegacie z jakimiś 'pytania, pytania'... =.=

(...)nie uleganie stereotypom i (...)walka i zmienianie rzeczy, na które mamy wpływ i zrozumienie całej reszty.

Hattrick :< Do pustej bramki :o
    ^^

Dobry \o
    Przyszedłem się przywitać, bo dawno mnie tutaj nie było.
    Ja teraz mam pewne wątpliwości, które zrodziły się gdzieś indziej, a teraz chciałbym je zadusić w zarodku -
    Jaka jest Twoja definicja szczęścia? ^^

To w ramach zbierania odpowiedzi ^^
    Idę pomęczyć tym jeszcze parę osób ^^

Miłego! \o
  • Wszystkiego najlepszego, elfi!
    Czujesz się dzieckiem?
    Pielęgnujesz wspomnienia z dzieciństwa?
    Chciałabyś mieć 5-10-15 lat znowu?
    Ulubiona zabawka?
    Budowałaś zamki w piaskownicy?
    Bawiłaś się kolejką? ^^
    Jakie imiona nadawałaś lalkom? ( bo ja nadawałem; tak, bawiłem się lalkami i misiami)
    Wiesz, że na starość dopadnie Cię infantylizm?
    To jedyna pociecha ze starości.
    Wraca się.
    Sorry za głupi post :D
    Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)

"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
    Marek Edelman

• Whoah. Dziś nawet mam siłę pisać.

o/ Mindless one
    Pytasz, czy „świr”, jak ja to sobie przekornie i w ramach dowcipu nazywam, chociaż wcale nie złośliwie, może być jednostką wybitną? Cóż, nie trzeba daleko szukać, wnioski szczególnej teorii względności pewnego świra do dziś nam się w głowach nie mieszczą. ;) Właściwie to ciekawe zagadnienie, czy te tzw. Jednostki wybitne mają większe skłonności do chorób psychicznych, czy może odwrotnie, ( tutaj bardzo odważna hipoteza :D ) to choroba daje inny punkt widzenia lub wymusza pewien sposób walki z rzeczywistością.
    Ale w sumie nie o tym chciałam. Film oczywiście oglądałam, jednak już dość dawno i nie pamiętam szczegółów, a napisałeś „cierpią na to schorzenie”. To znaczy na które? Tutaj pozostaje kwestia oceny takiej chorej osoby, a właściwie czy zespół pewnych zachowań i reakcji traktować jako objaw choroby, z którą można walczyć poprzez psychoterapię czy farmakologicznie i dążyć do stanu „naturalnego”, czy może traktować to jako charakterystykę tej osoby i gdzie jest granica.
    Nadużywam „ …”. x_x

Cześć o/ jeth.
    No to krótko, Madderdin już mnie męczył podobnym pytaniem całkiem niedawno. Szczęście to takie coś, kiedy możesz się do siebie uśmiechnąć i stwierdzić: tak, tak miało być. Banalne. ;)

sisko! :)
    Wzajemnie.
    Nie, zupełnie nie.
    Nie, nie byłam standardowym dzieciakiem. Właściwie nie wiem, czy kiedykolwiek byłam.
    Nie, koszmar.
    Uwielbiałam pinokia, dziadek mi zrobił z drewna... ^^
    Nie, piaskownicy nie lubiłam.
    Nie miałam. :(
    Też nie miałam, albo nie pamiętam. Misie zaczęłam dostawać za nastolatki i wcale nie od rodziców. ;P
    Mam nadzieję, że znacznie wcześniej.
    Nie był głupi.
    Cieszę się, że wpadłeś. :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Rewizytę składam :>

Czego taki elf się najbardziej obawia w życiu?
    Zastanawiałaś się kiedyś jakby wyglądało życie Twoich bliskich i przyjaciół, gdybyś się nigdy nie narodziła?

Jeszcze mam jedno pytanie w ramach rewanżu:
    Twoja ulubiona pieszczota to... :D
  • Cześć Długi. Autystyczny buziak? Mniam.
    Widzę znów niegrzeczny byłeś. Ale wierzę, że się uczysz. ]:-D

Fafi :fkiss:
    To ciekawe pytanie. Mam chwile, zwłaszcza kiedy wracam sama do domu w nocy i słyszę tylko stukanie swoich obcasów i bicie serca, kiedy zasypiam w pustym domu, kiedy jest burza, kiedy patrzę na swoje leki, kiedy myślę w pewien sposób o przyszłości... wtedy boję się wszystkiego. Ale generalnie mam się za silnego elfa i w taki zwykły dzień nie boję się absolutnie niczego. Właściwie to można powiedzieć, że moje lęki silnie zależą od nastroju.
    Nie zastanawiałam się. To absurdalne- nie istnieć.
    Zależy od kogo i w jakim kontekście, mam wiele ulubionych pieszczot. Ale niech będzie- głaskanie po włosach do snu.
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi napisał(a):

Cześć Długi. Autystyczny buziak? Mniam.
    Widzę znów niegrzeczny byłeś. Ale wierzę, że się uczysz. ]:-D

Ale tylko troszeczkę byłem niegrzeczny ;] no może troszkę bardziej :XP: A co do nauki, to człowiek uczy sie całe życie ]:-D
    Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
    UNII Mizar / top 77
    UNII Rigel / top 34
    UNII Fidis / top 58
    UNII Libra / top 31
  • Elfuś :*

Masz łaskotki? Jeśli tak to gdzie? ;>
    Odnosisz czasem takie wrażenie, że najwięcej spraw i problemów zwala Ci się na głowę, gdy masz najmniej czasu?
    "Lata studenckie to najlepszy okres w życiu." - zgadzasz się z tym stwierdzeniem?
    Lubisz niespodzianki typu: niezapowiedziana wizyta znajomych? :>
    Na koniec trochę sobie pogdybajmy. Gdybyś została premierem (prezydentem, królową, cesarzową czy imperatorem - jak tam wolisz ;P)Polski z nieograniczoną władzą to jaka byłaby Twoja pierwsza decyzja? :P

Miłego wieczoru :*
  • Fafuś ;*

Mam. W paru miejscach. To zbyt intymne pytanie gdzie ;P
    Normalka, zawsze tak było, jest i będzie.
    Nie, zupełnie nie. Studia wspominam... średnio. Kilka znajomości zostało, ale ogólnie to okres chronicznego stresu, olewactwa tematu, zerowych ambicji i braku kasy. To zdecydowanie nie mój kierunek, nie moja uczelnia.
    Nie znoszę. Wizyty znajomych muszą być zapowiedziane, minimum kilka godzin przed. Bałaganiarz i wstydniś jestem.
    Stały czas pracy od 11 do 19 i 2 dni urlopu na przepracowanych 14 dla wszystkich biednych i uciśnionych elfów w Polsce!

:fkiss:
    Multikonto 2/2 z Denior

• Co poprawia Ci humor, jeśli masz zły dzień?
    Masz jakiś wypróbowany sposób?
    Właściwie to chciałem pokazać Ci tę mordkę:
    ^^
    Prawda, że śliczna?

Marek Edelman

• sisko ;*
    Sposobów na zły dzień mam kilka:
    - podstawa to odcięcie od ludzi, zawsze, wziąć sobie urlop, odpuścić sobie tego dnia, zamknąć drzwi, wyciszyć się, wsłuchać w siebie
    - zrobić coś, co daje określony pozytywny efekt, mając jednak na uwadze powyższe, czyli coś w stylu: przytul kota, pogłaszcz kota, zmęcz się sprzątaniem, czy jedno z moich ulubionych: posadź/ podlej/ zaopiekuj się roślinką ;P
    - można też w drugą stronę, po kobiecemu, idę na samotne zakupy i robię sobie prezencik, ciuch albo książka
    - a jak jest już fatalnie, to nieprawdą jest, że łzy nic nie dają, przeciwnie, łzy oczyszczają, wieczorna sesja użalania się nad sobą i następnego dnia człowiek chociaż zmęczony, to też jakiś pogodzony ze światem. ;)

Kojarzy mi się z tapetą jednego ze współpracowników, ma tam młodą świnkę, przymykającą oczka z zadowoleniem i wystawiającą pyszczek do słońca, słoneczna ekstaza :D Szkoda, że nie potrafię wyguglać. :(
    Multikonto 2/2 z Denior

• Cześć o/
    Ano, dalej bujam się tajgerem. Teraz mu się bagażnik popsiuł i nie dość, że nie mogę podnieść dachu, to bagażnika otworzyć też nie mogę. Problem za zakupach. ;(
    Pracuję... powiedzmy że jako asystent profesorów w pewnej jednostce naukowo- edukacyjnej i bardzo się z tego powodu cieszę. Czuję, że odżywam po studiach, tego potrzebowałam.
    Prohans, prohans. Co ja to powiedziałam, jak go pierwszy raz zobaczyłam? :D Mimo tego, że zza granicy, to to bardzo taki "swój chłop", znany też jako "w porządku gość". Niezwykle łagodny w obyciu, ciepły uśmiech i spojrzenie, ale można w nim też wyczuć ostrożność, dystans i złośliwość.

Zakopie mnie w lesie za to. :D
    Multikonto 2/2 z Denior