GOrzka czekolada, czyli elfi po farbowaniu :)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O rany, rany, będę mieć zabawę kolorkami.

Dzień dobry. No wcale nie rzadko, bo prawie codziennie. Lubię bardzo ten kolor. I rzadko. Za rzadko. Swoją drogą... Ugryzę się w jęzor. ;x Ale ja Twojego nie widzę i muszę zaznaczać :ziew: Poza tym, to poważny cetek, a nie jakiś tam spam. :P
    :* w polika drugiego. Bo łagodnieję, a Freud se może... ;} Elfia hulanka na całego.A co mi tam! A jak ja się rozhulam, to zaraz będzie, że za bardzo, że coś-tam. Ja Was znam. Ja wiem, jak to jest. Byłoby, gdybym miała lat 16. U dojrzałych, powściągliwych i podejrzliwych kobiet to tak nie działa ;P Że Freud sobie może, to ja wiem. Ale czy ja sobie mogę? :}Mhm.
    Zaczynam się coraz bardziej martwić nadciągającym kataklizmem :O Ale o tym w piątek. Będę pamiętał.
    Hym! Coś podejrzanie na mnie fukasz. Jak kocica, czy matka broniąca dzieci? ; o
    Gdzieś tam jest mój wiek, w czeluściach tego ct. Ale nieważne, zapomnijmy. I rozbawiło. Mi tylko czasem nie wypada tutaj... :P /me wzór moralności Moralna to Ty zawsze byłaś.No bo zaraz w piórka obrosnę! Nikt Ci nie każe, moralniaczku. :P Podobno złagodniałaś na stare... na studenckie lata. Azali naprawdę elf złagodniał? No przecie mówie :O
    Ależ jest! To taka moja osobista mała słabość. Maszynki do golenia won! To pewnie byś osłabła. Albo zasłabła, bardziej przypuszczalnie. :PO tak! omdlała!
    n/c
    n/c
    Ojej! Nie potłukłeś się? Potłukłem. Opatrzysz? Gdzie? ;}
    Multikonto megalomania 1/2 z b4el
    Multikonto 2/2 z Denior

[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
  • Jakiś spam? Grabisz sobie, wiesz, elfie? :p Gdyby to nie było poważne ct, to nie powstrzymywałbym się przed ukaraniem.
    Nic Ci tam. Ja wiem, ja wiem. Szesnastolatki to gówniary jeszcze są. Jak się jest w moim wieku... Ekhem, ekhem! Okej, to będę "se mógł".
    To łapaj w polika, łagodny elfie. ;*
    To nie będę się golił. Później zarosnę. Jak spotkasz mnie kiedyś żebrzącego na starówce w Katowicach, to zarzuć piątakiem. ;p
    Tutaj. :rumieniec:
  • elfi... :> a chcesz warna za kolorowanie zbyt duże postów? :P żeby mi to było ostatni raz! :D

Ok, to już wiem że nie kochasz... Nie pytam dlaczego, koniec. :)
    A lubisz lody z polewą truskawkową czy czekoladową, Ewo? :P :* :*
  • @fan rocka
    Co za dzień! :uhuh: Wszyscy jacyś przewrażliwieni z tym spamem i warnami. ]:-D Zaczynam żałować, że to poważne ct. :P
    Jak się jest w Twoim wieku... to co?
    Mr.
    Mrr. A jak już uznasz, że nadszedł ten dzień, aby się ogolić, zanim chwycisz maszynkę, weź aparat i strzel foto swej facjacie. Moje pw czeka.
    O tutaj? :O

@Quauli
    Chcę! Daj! Poza tym to nie ja, to on... Ale biorę za nas odpowiedzialność ;P
    Uff.
    Widzę Jonatanie, że przeczytałeś moje ct. Jestem pod wrażeniem. :* :* Z polew wybieram czekoladę.

@prohans
    Taaak, często. :P
    A ja... nie mogę przecież powiedzieć. :P
    Hym! Jakoś niedługo?
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi napisał(a):

@fan rocka
    Co za dzień! :uhuh: Wszyscy jacyś przewrażliwieni z tym spamem i warnami. ]:-D Zaczynam żałować, że to poważne ct. :P
    Jak się jest w Twoim wieku... to co?
    Mr.
    Mrr. A jak już uznasz, że nadszedł ten dzień, aby się ogolić, zanim chwycisz maszynkę, weź aparat i strzel foto swej facjacie. Moje pw czeka.
    O tutaj? :O

Poza tym to nie ja, to on... Ale biorę za nas odpowiedzialność ;P

Hejka, krejzolu.
    Dobra, to jak już mamy za sobą ten vomityczny wstęp, to witam, dzień dobry. :P
    Chciałem powiedzieć, że warny są mi obce, ale Zaimer zadbał o to, by było inaczej. You're the boss, to Twoje ct, chcesz, żeby było poważne, to będzie. Będziesz chciała niepoważne ct, to też będziesz miała. ;p
    To jest się starszym niż szesnastolatki. Ot, choćby tyle. :>
    Mrum.
    Mam jeszcze inne środki dostępu do elfa. Strzeż się!
    Nie, tutaj. Niżej, niżej... ]:-D

Ojej, Ewa... Gdybym był do tego zdolny, to bym się wzruszył. :P

E: Przekonaj mnie, żebym nie zaczął znowu grać w ogame'a!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez fan rocka ().

• Dobra, może kiedyś na zakończenie kariery dam Ci warna... :) :*

Zostawcie Titanica czy Kocham Cię Jak Irlandię?
    Rock czy Techno?
    Nie lubisz trussskaffffek? :P a może Ty w ogóle owoców nie lubisz? :P

Całuski od Joni'ego. :P :*
  • fan rocka napisał(a):

Dobra, to jak już mamy za sobą ten vomityczny wstęp, to witam, dzień dobry. :P Dzie... yy... dobry...noc? 0_o
    Chciałem powiedzieć, że warny są mi obce, ale Zaimer zadbał o to, by było inaczej. Joo, zdaje się, że zasłużyłeś. :ziew: You're the boss, to Twoje ct, chcesz, żeby było poważne, to będzie. Będziesz chciała niepoważne ct, to też będziesz miała. ;p
    To jest się starszym niż szesnastolatki. Ot, choćby tyle. :> Ale to już? Już teraz? Raaany, staruchu!
    Mrum.
    Mam jeszcze inne środki dostępu do elfa. Strzeż się! Niemożliwe. :O Adres też?
    Nie, tutaj. Niżej, niżej... ]:-D Hmm... tu?

Ojej, Ewa... Gdybym był do tego zdolny, to bym się wzruszył. :P A nie jesteś? Szmut ;(

E: Przekonaj mnie, żebym nie zaczął znowu grać w ogame'a! E tam gadasz, wbijaj na Io albo Barym. :D

@Quauli
    No to ja mam nadzieję, że nie będzie to za szybko!
    Kocham Cię...
    No wiesz co! :O Mnie o techno podejrzewać?
    Uwielbiam owoce. Lubię truskawki, mają dużo wit. C :D

Mniam :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Jestem niewinny i wzbudzam zaufanie, zawsze to mówię. :ziew:
    A jak mówię, że jestem stary, to się śmiejesz. Ma się swoje lata. Jestem stetryczały.
    Mam adres, wiem gdzie Cię znaleźć na zumi, mam gdzieś foty na plaży... :P Mało tego, mam maila!
    Tak, to jest to, o co mi chodziło. ; >
    Nie. Dawno się nie wzruszyłem. oO
    No to co, liczę na Ciebie, tak?
  • 1. Lubisz rozmowy ze mną na IRCu? Jak bardzo?
    2. Lubisz mnie troszku?
    3. Czy jeśli ekipa z twojego kanału wyraziłaby chęć gry razem na poważnie na jakimś nowym uni - to tez byś zagrała?
    4. Czy jak będę na magisterce na PŚ to pójdziesz ze mną na nie zobowiązująca kaffkę?

Twój na zawsze :*
    ][_

Powrót konwertera TinyRW

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ][ˍˍ ().

• @Denior
    Oj grrrabisz sobie :>

@Quauli
    :>

Hm. Mojej muzyki w takim razie byś nie zniósł. Ale co komu w sercu gra...
    Lubię. Nie masz czasem ochoty spożyć czegoś na maxa niezdrowego? :>
    I to i to, jeśli jednak mam wybierać milszy grzech, to spaghetti.
    Mniam. :*

@fan rocka
    Yhy. :E
    Jaki jesteś?
    O nie! O nie! Nie zgadzam się! Foty usunąć, dysk w lesie zakopać! Ja nie pamiętam nawet jak się nazywasz, nie mówiąc już o trzymaniu jakichkolwiek zdjęć... Dbaj tam o moje dane należycie. ;)
    Aaaaa :O
    Upuść sobie emocji.
    Staram się. ;]

@ ][_
    1. A jak myślisz? :> Fajnie, że wpadasz na #elfi częściej niż na swój kanał. :E
    2. Troszku. ;]
    3. Ale nie wyrazi. A szkoda. Ja chętnie.
    4. No skoro już mówisz niezobowiązującą, to może, może. :D

Miło, że wpadłeś. Mniam. :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Gdzie się podziały te czasy, kiedy za takiego uchodziłem? ;p
    Stetryczały. Poważny. Zgorzkniały. Nieprzyjemny. Piszesz książkę?
    Mam to na mailu, w gadu-gadu. Nie trzymam tego, to po prostu jest. Nie pochlebiaj sobie. :E Dbam, dbam, spokojna Twoja głowa.
    Mrrr.
    Jestem bez emocji, nie potrzebuję sobie niczego upuszczać. Jestem spokojny i opanowany. Tak mam napisane na kartce z okazji dnia chłopaka. Coś w tym musi być, co?
    Merci beaucoup. :O
  • @Denior
    Oj grrrabisz sobie
    Dlaczegóż to ?

Ladna mam szyge? Po tym jak odpowiesz na to pytanie z sygna, wypadlao by zadac standartowe pytanie w tego typu wątkch: Lubisz mnie(jeszcze) ? XD :lol:

Dlaczego elf nie jest z porcelany?

Rozpetaj jutro prawdziwe piekło na ziemi, elf evil mode on^^
  • @fan rocka
    Odejszły wraz z niemowlęctwem.
    Jeszcze nie, ale w planach mam. ;}
    Zaraz, nie nadążam. Skoro to masz, to to trzymasz, tak? Tak tylko mówię. Z różnymi przypadkami się już tutaj spotkałam.
    TO mi się śniło!
    E tam, dojrzewasz.
    Psze baudzo.

@Quauli
    Mam wrażenie, że wciąż mi nie odpisałeś w swoim CT :(
    Z włoską dobrze trafiłeś, lubię. Za polską nie przepadam, nie mam jakiejś ulubionej kuchni, lubię nietypowe połączenia, łamane smaki i wszystko, co diabelsko ostre.
    Wiesz jaki temat wylosowałam na maturze ustnej z niemieckiego? Folklor. Wybacz, budzisz wspomnienia, to było straszne. :E O taki lubię.
    /me tęskni :(
    :*

@Denior
    Wiesz, co najbardziej podoba mi się w tej sygnie? To, że zostałeś zdemaskowany! ;P
    Ty chyba naprawdę myślisz, że mi pikawka skoczyła? :D
    Bo jest z węglika krzemu, bardzo twardy i doskonały na ścierniwo :]
    Piekło rozpętam, jak tylko na uczelnię pojadę, a nie zrobię tego wcześniej, niż zostanę do tego zmuszona, czyli w środę. :juzpotobie:
    Multikonto 2/2 z Denior

• Cześć, elfie.
    Zawsze we mnie wierzyłaś, co? :e
    To kiedy prywatny wywiad w pokoju zwierzeń? ;}
    Nie jestem różnymi przypadkami! Mam silne poczucie indywidualizmu i wypraszam sobie!
    Jakie TO?
    Niach, po prostu się uczę. Człowiek całe życie się uczy, Ciebie też to nie mija.
    Baudzo? Masz coś w ustach? :E Cholera, ja naprawdę jestem zdemoralizowany...
  • Cześć Kuba. Wiesz, że lubię, jak się tak do mnie mówi? Lubię też imię Kuba. Dobrze mi się kojarzy. ^^
    Nie, były chwile zwątpienia... Przypomniały mi się ;) Nvm.
    Chcesz mi o czymś powiedzieć?
    Plasiam. :(
    To, co sobie potłukłeś.
    O tak, o tak. Bardzo trafne. Apropo tematu, wpadłam na pewien pomysł, o którym pisanie tutaj mogłoby być zbyt ekshibicjonistyczne, dlatego też, jak kiedyś Ci się przypomni, zagadaj w sprawie :P
    Mhmm. Pomidoua.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Sam bym to lubił. Od zawsze chciałem być elfem. Legolas w LoTR miał buty, które od zawsze mi się marzyły - lekkie, wytrzymałe, idealne do biegania. Bo, nie wiem czy wiesz, ale ja uwielbiam biegać.
    Każdemu się zdarza. Gdyby istniała by osoba, co do której nie mam wątpliwości, nie uwierzyłbym, że jest człowiekiem.
    Tylko o tym, że przeszłość buduje przyszłość. ;)
    Wybaczam. ;*
    Ze szczegółami? Twoje sny powinny przejść do historii. ;p
    Nie wiem o co Ci chodzi, więc zagadam ze względu na samą ciekawość. PW śmignęło.
    Wiesz, że miałem w tydzień opanować 25 stron Litanii ostrobramskiej na chór? Kretynizm. Śpiewam w basach. To taki wątek autobiograficzny. ; x
  • Hej Mała. :*

Dlaczego masz takie dziwne wrażenie że Ci nie odpisałem w CT? Gdzie?
    Nie lubię budzić wspomnień! Na drugi raz masz mnie poczęstować wtedy warnem! :P
    /me też tęskni, ale nie ma czasu na IRCa aktualnie... :(

Buziak! :P :*
  • @fan rocka
    Wytrąciłam się z rytmu odpowiadania, przez te całe pw. :ziew:
    Pw to złooo ( no chyba, że służbowe, służbowe to banały).
    Co ja to miałam powiedzieć? :quasi:

@Quauli
    Cześć Duży. Nie całuj. Choram.

No już się poprawiłeś. :>
    Przecie, to nieświadomie. Znam fajniejsze kary ;}
    No nie mów, październik, czy jak? :P

Chory będziesz! :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Duży jestem, oj duży... :P 194cm wzrostu. :P

Znasz fajniejsze kary? Madejowe łoże? :P czy jeszcze lepsze? :P
    Październik ale nie w sensie studenckim, chociaż i tak zacząłem ale raczej przeprowadzka itp... :)
    Nie będę, jem dużo czosnku i cebulki... :P

Muah! :* :P elficzko...
  • @fan rocka
    Co ja narobiłaaam! ;( ;(
    Nie, nie było żadnego pw. Nigdy. Nigdzie. Kto Ty wogle jesteś? :ziew:

@Quauli
    /me lubi dużych :* ... bo natura wzrostu też jej nie poskąpiła ^^
    Po co Ci? Dłuższy chcesz być? Pewnie, że lepsze i bardziej... wyrafinowane ;P
    /me ma: październikiem w łeb! masakra :(
    Fu.

Mniam :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• @Denior
    Chodź, usiądź wygodnie, opowiem Ci w tajemnicy, opowiem Ci jak...

@prohans
    Piękna... głęboka... czerń. :P

@Quauli
    Cześć.

Bo... śmierdzi ;f
    Oj lubię, lubię, tylko po takich eksperymentach to 2 dni w domu siedzieć. :P
    Zależy, zależy. Nie preferuję żadnych bardziej, lubię i te i te.
    Odpoczywam.

Mniam. :*
    Multikonto 2/2 z Denior