GOrzka czekolada, czyli elfi po farbowaniu :)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Jasnoksiężnik
    To chyba daleko. :(

@rafalinho
    Fafał :*
    Nie ma sensu gdybać. Życie weryfikuje.
    Jestem szczególnie uwrażliwiona na punkcie lojalności. ;)
    Chcesz mi coś powiedzieć? :E Jestem szczera i mam nadzieję, że przyjaciel bezboleśnie wróci na ziemię. ^^
    Multikonto megalomania 1/2 z b4el
    Multikonto 2/2 z Denior

[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
  • Cześć, Ewa.
    Czemu nowy design jest jeszcze gorszy od starszego, a starszy jest gorszy od starszego etc? Czy nie powinno być progresu?
    Wiesz, że niedługo też będziesz musiała zapierdzielać? :ziew:
    klik!
    Dlaczego słyszę od 2:15 "chrum, chrum, chrum, chrum, chrum-chrum-chrum"?
    Podoba Ci się w ogóle coś takiego?
    Btw, jak ocenisz swoje wakacje?
  • Heeej :*

Bardziej widziałabyś mnie w roli GO czy moderatora?
    Łatwo Cię nastraszyć?
    Często śnią się Ci koszmary?
    Częściej niż sny o tematyce "przyrodniczej"? :P
    Wolisz duże pijackie imprezy czy kameralne spotkania z przyjaciółmi?
  • @fan rocka
    Cześć K.
    No nie mów, że Ci się nie podoba. 0_o
    Niedługo? Niedługo to ja wolne mieć będę, jak tylko zamknę kampanię wrześniową. Tymczasem będę zaraz siadać do optyki kwantowej :-|
    Kwik.
    Z taką muzyką Ci się kojarzę?
    Pokażę Ci coś. Nie spodoba Ci się. Moja aktualna miłość. Wytrzymaj. :D
    Słabe, słabe.

@rafalinho
    Sześć :*
    Zdecydowanie GO. ^^
    Czerwonym raportem, albo hl`em w środku nocy, jak mam przełączone głośniki, owszem. :P
    Zależy od stanu umysłu. Są dni, kiedy mam ich mnóstwo. Dawno jednak nie miałam koszmarów. W ogóle to ja dużo śnię, o przyrodzie również :D
    Kameralne pijackie imprezy z przyjaciółmi.
    Multikonto 2/2 z Denior

• evek!
    Przypomniał mi się Twój stary nick i tak chciałem się pochwalić.
    Optyka kwantowa? Można to popsikać ketchupem albo sosem czosnkowym? 0_o
    Nie, ja takiej muzyki słucham. Ty mi się kojarzysz z motocyklami i czarnymi, skórzanymi i obcisłymi spodniami, już mówiłem. ]:-D
    Czemu miałoby mi się nie spodobać? ;x Po prostu zastąpiłbym syntezatory ciężkimi gitarami. Jak tutaj.
    Czemu słabe? Nigdzie tyłka Ci się ruszyć nie chciało? :quasi:
  • I wciąż go na niektórych forach używam. Kieeedy to było. Nie tylko ciało jak nastolatek :}
    To profanacja. Aż mi się jeść odechciało... >_>
    No to fajnej muzyki słuchasz. Lubię też Twoje skojarzenia ze mną.
    Nie wiem czemu. Nikomu się nie podoba. ;( A slipy też lubię. Zastąpić mówisz? Nie wiem. A skoro już tak łykasz, co Ci podeślę, to łap na dobranoc.
    Ano nie chciało. Dobranoc. x_x
    Multikonto 2/2 z Denior

• Dzień dobry, halo, pobudka. :quasi:
    Tak właściwie, to nie aż tak dawno. xDDD Nie byłaś jeszcze nastolatką, o ile mnie moja pamięć nie myli. Na pewno nie powiem. Stary mózg lubi figle czasami płatać.
    Wybacz. Mogę zrobić Ci kanapki w ramach odkupienia grzechów. Bez ketchupu, majonezu i optyki kwantowej.
    Też mi się podoba. Skojarzenia też mi się podobają. :}
    Łapaj misiugę!
    Bo Ty przeszłaś z industrialu to jakiegoś power noise'u. A na lascie mówią, że to electro body music. A industrial musi mieć
    power, jak w Rammsteinie. Znałem ten kawałek.
    skoro już tak łykasz, co Ci podeślę
    :rumieniec:
    Leń. Na mazury przyjeżdżaj. :quasi:
    Dobranoc.
  • Ratuj. Nic nie umiem na jutro. :quasi:
    Ładne mam nowe wdzianko? Fafi mówi, że brzydkie ;( ... bo podobno blond bardziej do mnie pasuje. 0_o Myślisz, że chciał mnie obrazić?
    Nie byłam jeszcze nastolatką? To było naście lat temu, jeszcze na świecie Cię nie było :ziew:
    Nie jadam chleba. Tak, wcale.
    Misiugah! Lubię to.
    Do pa... co? Kombiaki to nie industrial? x_x Wolałabym nie nazywać jednak tego, czego słucham.
    O czym pomyślałeś? :>
    Na mazury? Co ja tam robić będę? :O
    Multikonto 2/2 z Denior

• Trochę się spóźniłem z tym jutrem. :quasi: Jak sobie poradziłaś?
    Niezła szprycha w avku.
    Ale że brunetka? Masz ciemne włosy?! Będziesz musiała wymienić do tego bikini, bieliznę. skarpetki...
    Jestem starszy, niż Ci się wydaje. Sam ostatnio się przyłapałem na tym, że nie pamiętam swojego wieku. Podskoczysz? :quasi:
    Wiem, znam tę dietę. Ekhem im więcej kobiety, tym lepiej. Tylko bez przesady.
    Nie nazywaj. Jeden z moich ulubionych zespołów do chilloutu okazał się britpopem. xD
    Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Sprośność to jeszcze nie grzech. :ziew:
    Pływać. Łono natury, te sprawy.
  • O, sześć.
    Szukam mojej weny, nie wiedziałeś?
    Normalne, facet. :quasi: Doskonale, doskonale. Egzamin ustny, nic mądrego nie wymyśliłam, bo źle wpasował z pytaniami... Czwóreczka. Cuda się dzieją.
    Ma coś wrednego i dumnego w sobie, nie?
    No właśnie, jakie mam włosy? To już zielony do czarnego nie pasuje?
    Hop.
    No nie wiem czy znasz, ale rację masz.
    Bo ważne jest, aby sobą być i się nie wstydzić!
    Nie pamiętam Cię takiego. Dorastasz.
    Przeziębiłabym się. >_>
    Multikonto 2/2 z Denior

• Cześć, cześć.
    Wenę najłatwiej znaleźć w klubie ze striptizem. xD
    Czwórka to i tak nieźle. W cuda nie wierzę. Zdolność albo duży dekolt.
    To coś jak Ty, nie?
    Masz zielone włosy? Czy zieloną bieliznę? Mam nadzieję. że to nie jest coś a'la komunalne stroje śmieciarzy. :quasi:
    Życie uczy, życie wystawia na próby, a ja nadal zawsze mam rację. Niesamowite, co?
    Albo żeby nie mieć czego się wstydzić. :P Chociaż bardziej skłaniam się ku Twojemu przemyśleniu.
    Ja to już stary koń jestem. Dużo się pozmieniało.
    Dałbym Ci ciepły koc. ;}
  • Elfi! :*

Dawno mnie tu nie było... Czemu mi nie przypomnisz żebym wpadał częściej? :P
    Jak to jest że zwykle na IRCu pierwsza mnie witasz niż mirela... :P
    Nachtmahr!
    Kochasz życie?
    Jeden długi namiętny czy krótki ale z miłością pocałunek? :)

:* (nie pytaj jaki ten)
  • @fan rocka
    Cześć :)
    Ależ pracowity tydzień miałam. x_x
    No nie wiem ;f
    Ani to, ani to. Szczęście, które jednak na kolejnych egzaminach mnie opuściło. :E
    Mówisz?
    Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że pamiętasz jaki mam kolor włosów.
    Ty stary koń? 0_o Nie widzę Cię w tej roli.
    Jak się pływa w ciepłym kocu?

@Quauli
    :*
    Bo ja taka... powściągliwa i nienarzucająca się jestem.
    Pewnie dlatego, że pierwsza mam hl`a od Ciebie :P
    Miewasz czasami?
    Wolę nie odpowiadać.
    Poproszę namiętny z miłością.
    Przecież widzę, że żaden z powyższych. :D
    Multikonto 2/2 z Denior

• Ohayo.
    Ja się domyślam. Jak sobie z nim poradziłaś? Zakończyłaś kampanię wrześniową?
    Nie tylko mówię, ja to wiem. ;p
    Pływanie w ciepłym kocu? Nie wiem, możesz spróbować, a ja pobawię się w ratownika. Pierwsza pomoc etc.
    Kurczę, nic mi się nie chce. Remedium, doktorze!
    Pamiętasz, jak odrabiałaś mi fizykę? xD
    Ewa, poowiedz mi coś ciekawego.
  • elfi elfi :* ^^

Jakiego błędu facet nie powinien popełniać na pierwszej randce z Tobą?
    Jak daleko mógłby się posunąć?
    Kto powinien zapłacić za kolację w restauracji? Ty, on, czy każdy za siebie?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez fafi ().

• Quauli napisał(a):

Naprawić? :)
    A dlaczego wolisz nie odpowiadać na pytanie: Kochasz życie? :P

Ano wiesz, przedłużyć :P W drugą stronę "naprawić" się chyba nie da :>
    Coby Cię za zaszokować odpowiedzią. :D

fan rocka napisał(a):

Ohayo. Hej :*
    Ja się domyślam. Jak sobie z nim poradziłaś? Zakończyłaś kampanię wrześniową? Nie mówmy o tym, dobrze? >_>
    Nie tylko mówię, ja to wiem. ;p Chyba powinnam się obrazić, albo co najmniej focha walnąć. :P
    Pływanie w ciepłym kocu? Nie wiem, możesz spróbować, a ja pobawię się w ratownika. Pierwsza pomoc etc. Naprawdę tego chcesz?
    Kurczę, nic mi się nie chce. Remedium, doktorze! Myślę, że dziś Ci się jednak chce. Mimo, że nie ma mojej ulubionej emo pogody, to nawet mi się dzisiaj wyjątkowo chce :D
    Pamiętasz, jak odrabiałaś mi fizykę? xD Tia i mam nadzieję, że takie zadania nie sprawiają Ci już problemu.
    Ewa, poowiedz mi coś ciekawego.To nie będzie ciekawe, ale z racji że rozwiązuję cudze problemy a nikt się moimi nie martwi mam manię drobnego marudzenia na rzeczy dokuczliwe i muszę się komuś pożalić: quote mi się zepsuło! ;(

fafi napisał(a):

elfi elfi :* ^^ fafi fafi :*

Jakiego błędu facet nie powinien popełniać na pierwszej randce z Tobą? Jest cały zestaw błędów, których facet nie powinien popełniać, jednak myślę, że większość z nich jest oczywista. Najbardziej jednak drażni mnie nadmierna wulgarność i nadmierna ostrożność ( traktowanie elfa jak porcelany :P ).
    Jak daleko mógłby się posunąć? Co masz na myśli? :D Stawiam na naturalność i bycie sobą, czyli "pokaż mi jaki jesteś, a ja najwyżej... ucieknę" ^^
    Kto powinien zapłacić za kolację w restauracji? Ty, on, czy każdy za siebie? Zdecydowanie każdy za siebie.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Hej.
    Gdzie jest skierowany ten buziak? ;}
    Temat tabu? Ale przecież w Twoim słowniku nigdy nie było czegoś takiego jak "tabu"!
    Wal sobie co chcesz, ale nie zapominaj, że to był kryptokomplement.
    Ej, ale to jest już podchwytliwe pytanie. Jesteś xx letnią kobietą, fajnie by było się pobawić w doktora ratownika. ;p
    Właśnie mi się nie chce. Nie wyściubiłem nochala za drzwi, nie ogoliłem się i wyglądam jak menel.
    Ba, powiem więcej, Jestem teraz gwiazdą fizyki. ; d
    Cóż... Kobiety z natury są marudami.
  • Heeej :*

Podczas podejmowania trudnych decyzji kierujesz się twardą oceną sytuacji czy uczuciami?
    Miewasz czasem problemy ze stresem? A jeśli tak to jak sobie z nim radzisz?
    Jak znosisz krytykę? Pobudza Cię ona do pracy nad sobą czy raczej demotywuje?
  • Ale naspamili :O

@fan rocka
    Zapomniałam się. :ziew: W polika!
    Ojej. Fajnie, że taką mnie pamiętasz. :P To nie tabu, to po prostu nieprzyjemny temat. Piątek dziś? x_x Za tydzień temat będzie już przyjemny.
    Hym!
    xx oznaczać może zarówno 12 jak i 67... W doktora? Psychiatrę chyba.
    Nie ogoliłeś? mrrrr...
    :D Nie będę sobie zasług przypisywać, zawsze mówiłam, że do fizyki trzeba dojrzeć, albo mieć świetnego nauczyciela. Inaczej jest fuj. :}
    Powiedzmy, że jestem typową kobietą. :E

@Shax
    Uwielbiam takie! ^^
    Ja Ci mówiłam, że domki buduję, czasu na grę nie mam, a i lamą jestem i latać nie umiem.
    /me częstuje colą.
    Cześć :*

@Quauli
    Nie da? Ok, nie kocham.
    Cola to nie zło! /me kocha colę :(

@fafi
    Zawsze, zawsze oceniałam siebie jako osobę zasadniczą. Ale chyba łagodnieję na stare lata i bardziej ku sercu się skłaniam.
    Miewam, rzadko, ale miewam. Wtedy to sobie kompletnie nie radzę.
    Oj to zależy jaka jest ta krytyka, od kogo, czego dotyczy i przede wszystkim czy mi siądzie na ambicję. ;)
    Multikonto 2/2 z Denior

• Nie naspamili, tylko rzadko odpisujesz, elfie.
    Ewa, ale wiesz, że według Freuda pomyłki nie są przypadkowe? :P
    Zapamiętam.
    Ekhem!
    Nie chcę na forum Twoim wiekiem strzelać, skoro sama go nie podałaś. A co, jak się obrazisz? Focha strzelisz? Ej, elfku! Myślałem, że Cię to rozbawi. ;p
    Nie ma się czym zachwycać. Brodę mogę już sobie do mordy wsadzić. Muszę coś z tym zrobić. To już nie jest drapieżny jednodniowy zarost, tylko menelska buźka.
    Ależ skromna. :}
    Aha. Okej. :E

Zawsze, zawsze oceniałam siebie jako osobę zasadniczą. Ale chyba
    łagodnieję na stare lata i bardziej ku sercu się skłaniam.

:O
    /gleba,sufit,gleba.
  • Bry! :)
    Ładnych kilka lat temu w "Wysokich Obcasach" zadawano znanym postaciom pytania nazywane kwestionariuszem Prousta. Zawsze czekałem na sobotę, by poznać kolejne odpowiedzi na te pytania. Teraz zadaję te pytania na forum.
    Jeśli nie będzie to dla Ciebie problem, to chętnie poznam Twoje odpowiedzi.
    Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem.

Moja dewiza:

Główna cecha mojego charakteru:

Cechy, których szukam u mężczyzny:

Cechy, których szukam u kobiety:

Co cenię u przyjaciół:

Moja główna wada:

Moje ulubione zajęcie:

Moje marzenie o szczęściu:

Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk:

Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem:

Kim lub czym chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem:

Kiedy kłamię:

Słowa, których nadużywam:

Ulubieni bohaterowie literaccy:

Ulubieni bohaterowie życia codziennego:

Czego nie cierpię ponad wszystko:

Dar natury, który chciałbym posiadać:

Jak chciałbym umrzeć:

Obceny stan mojego umysłu:

Błędy, które najłatwiej wybaczam:
    Moderator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)

"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
    Marek Edelman

• @fan rocka
    Dzień dobry. No wcale nie rzadko, bo prawie codziennie.
    :* w polika drugiego. Bo łagodnieję, a Freud se może... ;}
    Zaczynam się coraz bardziej martwić nadciągającym kataklizmem :O
    Hym!
    Gdzieś tam jest mój wiek, w czeluściach tego ct. Ale nieważne, zapomnijmy. I rozbawiło. Mi tylko czasem nie wypada tutaj... :P /me wzór moralności
    Ależ jest! To taka moja osobista mała słabość. Maszynki do golenia won!
    n/c
    n/c
    Ojej! Nie potłukłeś się?

@sisko
    Cześć :*
    Się okazało, że ktoś mi już te pytania ( bądź ich część) tutaj zadawał, jednakże postaram się odpowiedzieć szczerze, bez podglądania wcześniejszych odpowiedzi i oszukowania. :P

Moja dewiza: Odwaga jedyną drogą do wolności.
    Główna cecha mojego charakteru: pewność siebie.
    Cechy, których szukam u mężczyzny: inteligencja, odwaga, pewność siebie, niezależność, indywidualizm.
    Cechy, których szukam u kobiety: inteligencja, łagodność, empatia, wyrozumiałość.
    Co cenię u przyjaciół: lojalność i szczerość.
    Moja główna wada: lenistwo.
    Moje ulubione zajęcie: spanko ^^
    Moje marzenie o szczęściu: pełna niezależność i wolność, samorealizacja w pasującej do mnie pracy i ktoś bliski obok.
    Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: niektóre zwierzęta, węże, żmije i... ryby.
    Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: śmierć najbliższych mi osób.
    Kim lub czym chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: nie chciałabym być kimś/ czymś innym.
    Kiedy kłamię: hmmm... nie wiem.
    Słowa, których nadużywam: Zamykam. :D
    Ulubieni bohaterowie literaccy: nie posiadam.
    Ulubieni bohaterowie życia codziennego: nie powiem, aczkolwiek ktoś mi bliski z rodziny.
    Czego nie cierpię ponad wszystko: obłudy i wschodu słońca, gdy jestem po ciężkiej nocy.
    Dar natury, który chciałbym posiadać: jakaś wyjątkowa... intuicja.
    Jak chciałbym umrzeć: bezboleśnie i szybko, skoro już muszę :P
    Obecny stan mojego umysłu: zniechęcona, mająca obawy.
    Błędy, które najłatwiej wybaczam: te popełnione nieświadomie.
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi napisał(a):

@fan rocka
    Dzień dobry. No wcale nie rzadko, bo prawie codziennie. Lubię bardzo ten kolor. I rzadko. Za rzadko. Swoją drogą... Ugryzę się w jęzor. ;x
    :* w polika drugiego. Bo łagodnieję, a Freud se może... ;} Elfia hulanka na całego. A jak ja się rozhulam, to zaraz będzie, że za bardzo, że coś-tam. Ja Was znam. Ja wiem, jak to jest. Że Freud sobie może, to ja wiem. Ale czy ja sobie mogę? :}
    Zaczynam się coraz bardziej martwić nadciągającym kataklizmem :O Ale o tym w piątek. Będę pamiętał.
    Hym! Coś podejrzanie na mnie fukasz. Jak kocica, czy matka broniąca dzieci? ; o
    Gdzieś tam jest mój wiek, w czeluściach tego ct. Ale nieważne, zapomnijmy. I rozbawiło. Mi tylko czasem nie wypada tutaj... :P /me wzór moralności Moralna to Ty zawsze byłaś. Nikt Ci nie każe, moralniaczku. :P Podobno złagodniałaś na stare... na studenckie lata. Azali naprawdę elf złagodniał?
    Ależ jest! To taka moja osobista mała słabość. Maszynki do golenia won! To pewnie byś osłabła. Albo zasłabła, bardziej przypuszczalnie. :P
    n/c
    n/c
    Ojej! Nie potłukłeś się? Potłukłem. Opatrzysz? ;}