Witam ;-] Chciałbym zaprezentować oraz udostępnić mój program ;-]
Igame-flota 1.10
Program pozwala na szybkie przeglądanie podstawowych parametrów flot ;-]
Myśle że nie którzy z was bo mi się zdarzyło prowadzili takie ogejowe zeszyciki [ Nie mówie o zeszyciku z farmami bo taki mam do dziś ;-] ]
Ale parametry jednostek itp ;-] Nie którzy je znają na pamięć ale i są tacy którzy jeszcze nie ;-]
Ten program pomaga szybciej sprawdzić parametry wszytkich jednostek przez wpisywanie skrótów np: lm , dt , wp
Program jest konsolowy [ Pisany w C++ ] Paczka ma 130 kB i po rozpakowaniu jakieś 400 kB ...
* Jestem jedynym autorem , udostępniam go jako Open Source [ Choć jeśli nic nie zrobisz byłbym wdzięczny za zachowanie autrostwa ]
Do moda ... miałem mały problem z umieszczeniem go w jakiejś kategori więc wybrałem Did , prosze o przeniesienie do stosownej ;-]
A oto screeny :
****************************************************************************************
* Mirrory :
- Jeśli masz chomika to prosiłbym o pobranie stąd ;-] z chomikuj
- Jeśli nie to rs : Z rapidshare
Dodam jeśli znajde jakiś ciekawy hosting ;-]
*********************************************************************************************************8
Igame-flota 1.10
Program pozwala na szybkie przeglądanie podstawowych parametrów flot ;-]
Myśle że nie którzy z was bo mi się zdarzyło prowadzili takie ogejowe zeszyciki [ Nie mówie o zeszyciku z farmami bo taki mam do dziś ;-] ]
Ale parametry jednostek itp ;-] Nie którzy je znają na pamięć ale i są tacy którzy jeszcze nie ;-]
Ten program pomaga szybciej sprawdzić parametry wszytkich jednostek przez wpisywanie skrótów np: lm , dt , wp
Program jest konsolowy [ Pisany w C++ ] Paczka ma 130 kB i po rozpakowaniu jakieś 400 kB ...
* Jestem jedynym autorem , udostępniam go jako Open Source [ Choć jeśli nic nie zrobisz byłbym wdzięczny za zachowanie autrostwa ]
Do moda ... miałem mały problem z umieszczeniem go w jakiejś kategori więc wybrałem Did , prosze o przeniesienie do stosownej ;-]
A oto screeny :
****************************************************************************************
* Mirrory :
- Jeśli masz chomika to prosiłbym o pobranie stąd ;-] z chomikuj
- Jeśli nie to rs : Z rapidshare
Dodam jeśli znajde jakiś ciekawy hosting ;-]
*********************************************************************************************************8
#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
int main()
{
std::cout<<"Igame 1.10 by Galq\n";
std::cout<<"Witaj w IGame, programie który umożliwia szybki przegląd jednostek ogame .";
wyb:std::cout<<" \nPodaj nazwe jednostki : [ Wpisz help w razie problemów z nazwą .]\n";
string jedn[25];
string njedn;
jedn[0]="help";
jedn[1]="lm";
jedn[2]="cm";
jedn[3]="kr";
jedn[4]="ow";
jedn[5]="panc";
jedn[6]="bomb";
jedn[7]="nisz";
jedn[8]="gs";
jedn[9]="mt";
jedn[10]="dt";
jedn[11]="sk";
jedn[12]="rec";
jedn[13]="ss";
jedn[14]="sat";
jedn[15]="wr";
jedn[16]="ldl";
jedn[17]="cdl";
jedn[18]="dg";
jedn[19]="dj";
jedn[20]="wp";
jedn[23]="mpo";
jedn[24]="dpo";
cin>>njedn;
if(njedn=="help") std::cout<<" Skróty nazw statków lub obrony :\n* Lekki myśliwiec = lm \n* Ciężki myśliwiec = cm \n* Krążownik = kr \n* Okręt wojenny = ow \n* Pancernik = panc \n* Bombowiec = bomb \n* Niszczyciel = nisz \n* Gwiazda śmierci = gs \n* Mały transporter = mt \n* Duży transporter = dt \n* Statek kolonizacyjny = sk \n* Recykler = rec \n* Sonda szpiegowska = ss \n* Satelita słoneczna = sat \n* Wyrzutnia rakiet = wr \n* Lekkie działo laserowe = ldl \n* Ciężkie działo laserowe = cdl\n* Działo Gaussa = dg \n* Działo jonowe = dj \n* Wyrzutnia plazmy = wp \n* Mała powłoka ochronna = mpo \n* Duża powłoka ochronna = dpo ";
else if (njedn=="lm")std::cout<<"***Nazwa : Lekki myśliwiec***\nPunkty strukturalne : 4.000 \nSiła powłoki : 10 \nSiła ataku : 50 \nPrędkość : 12.500 \nŁadowność : 50 \nZużycie paliwa (deuteru) : 20 \n ";
else if (njedn=="cm")std::cout<<"***Nazwa : Ciężki myśliwiec***\nPunkty strukturalne : 10.000 \nSiła powłoki : 25 \nSiła ataku : 150 \nPrędkość : 10.000 \nŁadowność : 100 \nZużycie paliwa (deuteru) : 75 \n ";
else if (njedn=="kr")std::cout<<"***Nazwa : Krążownik***\nPunkty strukturalne : 27.000 \nSiła powłoki : 50 \nSiła ataku : 400 \nPrędkość : 15.000 \nŁadowność : 800 \nZużycie paliwa (deuteru) : 300 \n ";
else if (njedn=="ow")std::cout<<"***Nazwa : Okręt wojenny***\nPunkty strukturalne : 60.000 \nSiła powłoki : 200 \nSiła ataku : 1.000 \nPrędkość : 10000 \nŁadowność : 1.500 \nZużycie paliwa (deuteru) : 500 \n ";
else if (njedn=="panc")std::cout<<"***Nazwa : Pancernik***\nPunkty strukturalne : 70.000 \nSiła powłoki : 400 \nSiła ataku : 700 \nPrędkość : 10.000 \nŁadowność : 750 \nZużycie paliwa (deuteru) : 250 \n ";
else if (njedn=="bomb")std::cout<<"***Nazwa : Bombowiec***\nPunkty strukturalne : 75.000 \nSiła powłoki : 500 \nSiła ataku : 1.000 \nPrędkość : 4.000 \nŁadowność : 500 \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="nisz")std::cout<<"***Nazwa : Niszczyciel***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="gs")std::cout<<"***Nazwa : Gwiazda śmierci***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="mt")std::cout<<"***Nazwa : Mały transporter***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="dt")std::cout<<"***Nazwa : Duży transporter***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="sk")std::cout<<"***Nazwa : Statek kolonizacyjny***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="rec")std::cout<<"***Nazwa : Recykler***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="ss")std::cout<<"***Nazwa : Sonda szpiegowska***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="sat")std::cout<<"***Nazwa : Satelita słoneczna***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : \nPrędkość : \nŁadowność : \nZużycie paliwa (deuteru) : \n ";
else if (njedn=="wr")std::cout<<"***Nazwa : Wyrzutnia rakiet***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="ldl")std::cout<<"***Nazwa : Lekkie działo laserowe***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="cdl")std::cout<<"***Nazwa : Ciężkie działo laserowe***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="dg")std::cout<<"***Nazwa : Działo gaussa***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="dj")std::cout<<"***Nazwa : Działo jonowe***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="wp")std::cout<<"***Nazwa : Wyrzutnia plazmy***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="mpo")std::cout<<"***Nazwa : Mała powłoka ochronna***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
else if (njedn=="dpo")std::cout<<"***Nazwa : Duża powłoka ochronna***\nPunkty strukturalne : \nSiła powłoki : \nSiła ataku : ";
goto wyb;
system("pause");
}
/quote]
Mam kod z nieuzupełnionymi wszystkkimi ;-]
Sorry ale już usunełem cpp bo jak mialem exe to myslalem po co mi cpp ;-]
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Galq ().