Lee Marvin
Znani i lubiani ludzie
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Bardzo dobrze. Zadajesz
-
przedsiębiorca i producent filmowy, modelka, aktorka i laureatka Złotego Globa, pisarka autorka bestsellerów, uhonorowana także Orderem Imperium Brytyjskim
-
Joan Collins
-
tak
-
Brytyjski pisarz, na aukcji charytatywnej wygrał nagrodę - jego nazwisko miała postać książkowa innego pisarza
-
Może podpowiedź?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Pisarz ten jest autorem thrillerów, powieści szpiegowskie, dosyć popularny w Polsce. Urodził się w Cardiff
-
-
Bardzo dobrze. Zadajesz
-
aktor który stworzył niezapomnianą postać dżentelmena z mianierami w obcisłym żakiecie a zarówno w przy dużych spodniach , rozchodzonych butach ,melonikiem i bambusową laseczką
-
Patrick Macnee
-
nie Patrick nie nosił o kilka rozmiarów za dużych spodni
-
Charlie Chaplin
-
Tak
-
Pisarz angielski, ur. w 1937 roku, specjalista od horrorów. W jego najsłynniejszym cyklu, bohater potrafił rozmawiać ze zmarłymi
-
Brian Lumley
-
To ten. Twoja kolej
-
laureat wielu nagród, odznaczony trzema medalami, honorowy obywatel wielu miast w Polsce, znalazł sie na 4 miejscu w plebiscycie najpopularniejsza postać telewizji XX wieku w tygodniku POLITYKA
-
Jan Miodek
-
Założyciel słynnego na całym świecie magazynu amerykański dziennikarz, wydawca, szef (redaktor naczelny ,urodził się w Chicago , w rodzinie metodystów
-
Wydaje mi się, że FILU nie stwierdził, czy odpowiedź była poprawna
-
tak
pułkownik zadajesz -
Żyjący amerykański pisarz, specjalizujący się w thrillerach i horrorach. Początkowo pisał powieści sf. Używał wielu pseudonimów, a jego powieści doczekały się wielu ekranizacji. Mieszka w Kalifornii
-
Stephen King
-
Nie ten. Troszkę starszy od Kinga, urodził się w Pensylwanii
-
Dean Koontz
-
Dean Ray Koontz________________________________________________________________________________________________________________________________
• Multikonto (1/2) z b4el •
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
Tak o Koontza chodziło. FILU, byłeś szybszy od Lionessa. Zadajesz
-
ok, to może zrobię tak jak to moja kolej to odpowiem na pytanie Valentino i niech się w ciągnie w Quiz
odp. Hugh Hefer
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 25
25 gości