Aktor właściwie można powiedzieć legenda Hollywood. Popularność zawdzięcza głównie jednemu gatunkowi filmu. Zdobywca Oscara. Uhonorowany przez Prezydenta USA najwyższym odznaczeniem cywilnym USA.
Znani i lubiani ludzie
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
John Wayne?
-
tak
-
Coś nie mam pomysłu, więc proste.
Wokalista i przede wszystkim gitarzysta. Jeden z jego najsłynniejszych utworów opowiada o śmierci jego dziecka, które wypadło z okna wieżowca.
-
Eric Clapton"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Jest to on!
Zadawaj, przyjacielu
-
Siatkarz, mieszczący się w pierwszej dziesiątce pod względem rozegranych meczów w reprezentacji.
Wieloletni reprezentant Polski, dwukrotnie brał udział w Igrzyskach Olimpijskich.
Został wyróżniony podczas IO w Pekinie."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Paweł Zagumny?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Niestety nie.
Zawodnik ten pare lat temu doznał groźnej kontuzji przez którą nie mógł grać przez wiele miesięcy."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopuPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Mind_war ().
-
Czyli Sebastian Świderski.
-
Zgadza się, zadajesz ;p"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Polski aktor, mający korzenie na kresach, lecz urodzony na ziemiach odzyskanych. Były poseł, ma swoje epizody jako piosenkarz i dubbingowiec. Jego żona jest młodsza o 46 dni, również jest aktorką.
-
Janusz Rewiński?
-
Tak
-
Polski aktor filmowy, teatralny. Czołowa postać polskiego dubbingu. W popularnym serialu grał policjanta.
-
Jarosław Boberek"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Jedziesz Mind
-
Piłkarz ten stoi na podium w klasyfikacji najlepszych strzelców MŚ.
Laureat "Piłkarza Roku FIFA""Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Ronaldo?
-
Zgadza się"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Sławę zdobył jako piosenkarz, później (z sukcesami) ją powiększał jako aktor i celebryta. Wystąpił na płycie dość słynnego, holenderskiego zespołu.
-
Piotr Rogucki"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Owszem
Dawaj młody
-
Polski rezyser filmowy odznaczony Krzyzem Wielkim Orderu Odrodzenia Polski.
Zadebiutowal w 1954 roku."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Andrzej Wajda?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Nie zgadza sie rok debiutu.
Zadebiutowal filmem dokumentalnym"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
-
Rowniez pudlo.
Urodzil sie w Krakowie."Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Jerzy Hoffman
-
Zgadza sie"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości