John Hurt?
Znani i lubiani ludzie
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nie o niego mi chodziło, ale muszę uznać odpowiedź:)
John Hurt grał Kaligulę, Jezusa i Ollivandera oraz jest Komandorem Orderu Imperium Brytyjskiego.
Chodziło mi o Richarda Harrisa, który grał Marka Aureliusza, ojca Farię i Dumbledore'a oraz był Rycerzem Maltańskim.
Zdecydowanie Twoja kolej:)
Lwica jest boska :) -
Teraz może ktoś z motoryzacji
Jaki mężczyzna jako pierwszy zastosował silnik hybrydowy w samochodzie. -
-
Zgadłeś chodziło mi o Fredzia
W takim razie kto pierwszy ten lepszy, zadawajcie pytanka -
Mężczyzna o którym mowa urodzony w kraju Ameryki Południowej urodzony niedługo po zakończeniu II WŚ,który stał się obrzydliwie bogaty poprzez nielegalne procedery...
-
Podpowiedź:
Ten Kolumbijski przestępca stał się baronem i ikoną w swojej "dziedzinie" -
Pablo Escobar?
-
Dokładnie-twoja kolej
-
Piłkarz. Gdy grał otrzymał przydomek "Morderca z twarzą dziecka", kontuzja wyeliminowała go na 3 lata z gry w piłkę, obecnie trener.
Łatwe, nie chciało mi sie kombinować ;p -
Solskjaer z Utd?OGame Tech
-
Dokladnie zadajesz
-
Hm, aktor ten swoją pierwszą rolę miał w pewnym serialu. Z oryginalnego tytułu jeden człon możemy rozumieć dwojako: świeży oraz "cool". Kto to taki?OGame Tech
-
Dziuba napisał(a):
Kto to taki?
Will Smith ? -
dENiOR napisał(a):
Dziuba napisał(a):
Kto to taki?
Will Smith ?
Aha, z serialem "The fresh prince of Bel-Air"OGame Tech -
polska aktorka, piosenkarka, nieżyjąca juz, wystepowala w pewnym kabarecie, grala role u Wajdy m.in. w Ziemi obiecanej, mozna ją bylo zobaczyc przez chwile w CK Dezerterach
-
Kalina Jędrusik.
buleon napisał(a):
Kalina Jędrusik.
dobrze -
Kapłan i dyplomata. Arcybiskup Florencji, jeden z kandydatów na papieża w kilku konklawe, papieżem jednak nie został.
Żył w XX wieku, był liberałem i papabile podczas konklawe.
Może zbyt szczegółowe dałem. Odpowiedź: Giovanni Benelli.
Pozwolę sobie zadać kolejne pytanie w celu reaktywacji quizu:
Kanadyjski wokalista i gitarzysta, lider znanego zespołu, znany również z duetów m.in. z Carlosem Santaną.
Podpowiedzią niech będzie, że w TOP 100 hitów Eski na rok 2012 zespół prowadzony przez tego lidera miał dwie piosenki w TOP 50. I żadnej w TOP 25:)
Nickelback i Chad Kroeger
Dzięki Ultimate Santana bo obstawiałem kogoś innego.
Pytanie związane z tym co czytam obecnie
Ten urodzony w 1963 roku - rosyjski pisarz fantasy i science-fiction zdobył sławę po opublikowaniu swojej sagi, której akcja rozgrywa się w Śródziemiu Tolkiena.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().
-
Pierścień mroku czytasz? Już drugi raz czytam na tym forum o tej książce. Chyba muszę przeczytać
Nik Pierumow.
-
Pozostanę wśród pisarzy fantasy. Ten człowiek napisał serię związaną z szukaniem prawdy. Kilka dni temu został wydany prequel serii, na podstawie książek znany reżyser nakręcił serial (chłodno oceniony, ale w TVP ponoć był - nie widziałem:(). O kogo chodzi?
-
Mhm Mnie rozłożył na łopatki. Co prawda czytałem tylko pierwsze 4 części + opowiadanie + prequel, ale wgniata:)
Twoja kolej
-
David Camus? Aktora czy autora?^^
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-