Dlaczego od 3 z kolei kolejkę nie dostaję PW z przypomnieniem? Trochę to nie jest do końca uczciwe, jeśli reszta ma przypominane, a ja nie ;c
Liga typerów - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ja też nie dostajezgniły liberał/podły ateista
-
Kolejna kolejka bez PW ;c
Poza tym chciałbym poruszyć jeszcze jedną sprawę...
Trochę słabe jest typowanie obu meczów barażu w jednej kolejce. Nie można byłoby tego rozbić na dwa typowania?
Jeśli w jakimś drugim meczu postawie wynik 1:1 i w pierwszym meczu padnie 1:1, to abym zdobył 3pkt to musi się takim wynikiem mecz zakończyć w 90 minucie i przez całą dogrywkę nie może nic wpaść, tak?
Rozbijmy na dwa, bo robi się taka sytuacja, że możliwe, że lepiej poczekać jak się skończy mecz Norwegia - Węgry i celować w rewanż znając już potencjały tych drużyn, niż od razu typować wszystko.
-
PW poszło tak jak miało - czyli dzisiaj
Co do poprzednich 3 kolejek to niestety ale z braków czasowych w okresie czwartek-piątek (sam typowałem te 3 kolejki z opóźnieniem) nie jestem w stanie wysyłać wtedy PW w związku z czym 3 osoby co zamawiały PW na 24h przed meczem będą musiały je otrzymywać razem z innymi.
Co do rozdzielania typowania w takich przypadkach jak baraże to trzeba by zrobić ankietę jak się zapatrują na to inni na co już nie starczy czasu.
Osobiście jestem zdecydowanie przeciwny - odstęp pomiędzy nimi to tylko jeden dzień więc czasu na typowanie byłoby bardzo mało. -
Mati. Moze powinienes wyczyscic skrzynke?
Ponoc jak jest pelna czy cos to nie dostaniesz przypomnienia. Juz raz Cezar o tym pisal. Moze to jest przyczyna? Bo ja normalnie dostaje przypomnienia
Co do reszty to sie nie wypowiadam bo sie nie znam ;D
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Avinashi napisał(a):
Mati. Moze powinienes wyczyscic skrzynke?
Ponoc jak jest pelna czy cos to nie dostaniesz przypomnienia. Juz raz Cezar o tym pisal. Moze to jest przyczyna? Bo ja normalnie dostaje przypomnienia :)\
Po pierwsze inne PW przychodzą
Po drugie to "Wiadomości w skrzynce zajmują: 58%", więc miejsce mam
A odstęp pomiędzy poszczególnymi meczami barażowymi wynosi trzy dni, nie jeden. A jeśli nawet - często bywało tak, że kończyła się jedna kolejka na meczach LE w czwartek, a w następny piątek już były mecze ligowe i trzeba było całą kolejkę typować.
I serio trzeba zakładać ankietę, żebym wytypował 5 meczów w osobnym poście niż pozostałe?
-
Bez sensu żeby rozbijać baraże na dwie kolejki. Jest dobrze tak jak jest, większa nieprzewidywalność, jest nawet ciekawiej
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Ave Cezarcfc
Chyba Ci się te mecze 2 razy skopiowały, bo najpierw jest typowanie normalne, a potem jest punktacja x2.
sobota, 21 listopada
18:15 Real_Madryt - Barcelona
18:30 Manchester_City - Liverpool
20:45 Juventus - AC_Milan -
No tak fuszerka przy kopiowaniu mecze liczą się oczywiście jako specjalne x2 - poprawione
-
A holli znów kopiuje typy - znów od lidera w tabeli
Nie trudno się zorientować, bo zarówno jak i Radu Lykan nie ma obstawionego meczu Jvventusu tak i holli
Tak cieżko samemu typować mecze? Jak się nie potrafi grać to się nie gra... Takich to powinni zaraz po urodzeniu rozstrzelać
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Avinashi napisał(a):
Nie trudno się zorientować, bo zarówno jak i Radu Lykan nie ma obstawionego meczu Jvventusu tak i holli
dzięki za zwrócenie uwagiBartol - Nekkar
Bartol - Wasat
Bartol - ex U69
Radu Lykan - ex U18
-
Proszę bardzo
Ciekawe czym teraz holli nas zaskoczy - może sam wytypuje?:E
S. King -
Klasyfikacja kolejek 1-10
Hmmm chyba tym razem 11-20? ;D
A mam pytanko. Jak będą liczone mecze euro 2016?
Czy w ogóle będą?
S. King -
Poprawione
Najlepiej typował w minionych kolejkach Toadie, któremu jednakoż jako teamowcowi kuponów wystarczy zatem nagrodę otrzymuje josephik=.
LT kończy się po finale Ligi Mistrzów. Co z Euro to tak naprawdę jeszcze nie wiem. Przy Mistrzostwach Świata w Brazylii był oficjalny konkurs z nagrodami fundowanymi przez szacowną "górę" czy teraz tak będzie i ewentualnie kto to będzie prowadził trzeba będzie ustalić. A ja już w zielonym team nie jestem więc mam mniejsze pole manewru w tej kwestii. -
Ach rozumiem i dziękuję za odpowiedź
S. King -
-
Tak jak w zeszłym roku w związku z okresem świątecznym nastąpi 2 tygodniowa przerwa w typowaniu. Następna - 23 kolejka - obejmować będzie spotkania z drugiego weekendu stycznia (8-10.01) i zostanie udostępniona do typowania po Nowym Roku.
-
fajnie było by sie pobawic w typowanie Euro jako taiki dodatkowy bonusik po zakonczeniu calej LT
PS. a w okresie swiąteczno-noworocznym gra liga angielska wiec moze lepiej nie robic przerwy tylko jechac ciurkiem wiem ze okres ciezki ale pewnie kazdy by znalazl te 20 min na obstawieniePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ratownik999 ().
-
Pojawiła się mała fuszerka z mojej strony za która chioalbym przeprosić. Na stronie, z której kopiuje mecze do typowania nie uwzględniono, iż w ten weekend rozgrywany jest finał pucharu Ligi Angielskiej(dzięki Mati kibicu LFC za zwrócenie uwagi:) ) w związku z czym spotkania:
13:00 Newcastle - Manchester_City
13:00 Liverpool - Everton
Nie odbędą się w tym tygodniu, a w bliżej nieokreślonej przyszłości (najwcześniej za miesiąc) nie będą zatem brane pod uwagę przy podliczaniu kolejki. -
hej
co robimy z meczem Belgia - Portugalia,
czy zamiana na Portugalia - Belgia wpływa na typowanie? -
nie sądzę by to miało jakieś znaczenie - inne zródła stąd taka różnica
S. King -
Pierwotnie mecz miał być rozegrany w Belgii, ale że tam był zamach, to przenieśli ten mecz do Portugalii, mecz się odbył więc moim zdaniem powinien być zaliczony.
-
Co prawda rola gospodarza daje pewien atut i często ma bardzo istotny wpływ na wynik, a co za tym idzie bierze się ją pod uwagę przy typowaniu, ale mimo wszytko policzę ten mecz. Mam nadzieje że nikomu to specjalnie przeszkadzać nie będzie
-
Mam jedno ważne pytanie. Dlaczego nie typujemy w tej kolejce finału Pucharu Polski?
-
Dzięki za zwrócenie uwagi nie skopiowałem wszystkiego z notatki...
Uzupełniłem kolejkę wszystkie osoby co już zatypowały otrzymały PW z prośbą o uzupełnienie typów. Ci którzy nie zdążą dodać tego spotkania przed rozpoczęciem kolejki mogą typować poprzez PW - listę takich typów opublikuje tutaj tuż przed rozpoczęciem spotkania (w poniedziałek o 15:59) -
Na PW typy podał jedynie
Radu Lykan
16:00 Lech_Poznań - Legia_Warszawa 0-2 -
Ave Cezar
Czemu od 3-4 kolejek nie dostaje pw, że jest nowa kolejka ?
Pozdro -
Dziwne i to bardzo....
Co prawda nie mam jak sprawdzić kto dostał PW po wysłaniu i kiedy je odczytał bo korzystam z opcji ukryci odbiorcy ale mam Cię na liście, którą przy każdej kolejce tam wklejam... a skrzynki z tego co widzę zapchanej nie masz.
Sorry w takim razie i teraz już koniec ale na przyszłość jakby coś nie przychodziło to krzyczeć od razu bo PW rozsyłam przy każdej kolejce -
Jako że w porównaniu do danych którymi dysponowałem układając kolejkę godzina spotkania
17:00 FC Porto - Boavista
Została zmieniona z 17:00 na 12:45 a w PW o rozpoczęciu kolejki podana została godzina 15:30 - spotkanie to nie będzie liczone przy podliczeniu kolejki.
Jednocześnie zmieniły się godziny spotkań
Braga_SPO - Sporting_Lizbona z 17:00 w sobotę na 18:00 w niedzielę
Uniao_Madeira - Rio_Ave z 17:00 na 20:30
Rayo_Vallecano - Levante z 17:00 na 19:30
Osoby, które się spóźniły mogą jest typować do nowych godzin rozpoczęcia.
Edit: do niżej - tak wkleiło mi się 2x to samo poprawionePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
-
właściwie to z godziny 17.00 na 12.45 został przesunięty mecz
FC Porto - Boavista
S. King
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości