Liga typerów - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nie marudzić Ekstraklapa za tydzień będzie. Uznałem, że w ten weekend są mniej ciekawsze mecze od tych w następnym tygodniu.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
Ja nie marudzę obstawianie Ekstrakasy zaraz po przerwie zimowej jest gorsze niż wróżenie z fusów- czysty przypadek za tydzień będzie można choć wstępnie ocenić formę zespołów.Mes que un club
This... is... Jackass!! -
33 kolejka podliczona.
Zapraszam do typowania ligi polskiej + Ligi Mistrzów. -
34 kolejka podliczona.
Zapraszam do typowania ligi włoskiej(1-szy mecz już JUTRO!) + LM -
35 kolejka podliczona.
36 już gotowa. Pierwszy mecz jutro o 21:45. Zważywszy na to, że termin jest dość krótki, jeśli mało osób do tego czasu wytypuje, to piątkowe spotkanie zostanie anulowane. -
Jest błąd w rozpisce - mecz Osasuna - Atletico Madryt jest w niedzielę o 19, a Sociedad - Valladolid w sobotę o 16 :)."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
W ramach fair play warto ogłosić przed rozpoczęciem piątkowego meczu, czy będzie wliczany.
Bo potem jeden trafi wynik, drugi nie trafi i niezależnie od decyzji będą kwasy.zgniły liberał/podły ateista -
Sporo osób zatypowało, więc dzisiejszy mecz również się wlicza.
-
I superzgniły liberał/podły ateista
-
36 kolejka podliczona już od wczoraj.
Jako, że jest przerwa na mecze reprezentacji to właśnie te spotkania typujemy -
Qnick napisał(a):
piątek, 22 marca 2013
13:45 Izrael - Portugalia 0:2zgniły liberał/podły ateista -
-
Zapomniałem wczoraj poinformować, że 37 już podliczona. Ze względu na duże pożądanie, typujemy polską ekstraklapę
-
38 kolejka podliczona.
W 39 typujemy ligę angielską, LM oraz LE -
Tutaj wstawiam pozostałe typu z ligi angielskiej, bo w temacie z wynikami nie mogę dodać kolejnego posta :D, a że podałem typ w ostatniej chwili, to już nie chcę tam edytować LM I LE dodam później.
sobota, 06 kwietnia 2013
16:00 Norwich - Swansea 1:2
16:00 Stoke - Aston Villa 1:1
16:00 West Bromwich Albion - Arsenal Londyn 0:2
niedziela, 07 kwietnia 2013
14:30 Liverpool - West Ham United 3:1
15:05 Tottenham - Everton 2:0
16:00 Chelsea - Sunderland 3:0
16:00 Newcastle - Fulham 2:1
17:10 Queens Park Rangers - Wigan 0:2
poniedziałek, 08 kwietnia 2013
21:00 Manchester United - Manchester City 3:1"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMAPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Danek ().
-
40 kolejkę można już typować. 39 zostanie podliczona jutro wieczorem.
-
z tego co wyliczyłem to teraz mam 6 pktów a nie 3;)
-
dawid123i napisał(a):
z tego co wyliczyłem to teraz mam 6 pktów a nie 3;)
Jeszcze nie podliczyłem wyników 40 kolejki, patrzysz na statystykę z poprzedniej(39) rundy, gdzie zdobyłeś 3 pkt -
a racja- dzięki;)
-
Z małym poślizgiem, ale 40 kolejka podliczona Zapraszam do typowania 41!
-
41 podliczona. 42 kolejka już do typowania, a pierwszy mecz jutro!
-
Bryyy
Mam zapytanie do kierownika zabawy
Dałoby radę poznać następną kolejkę trochę wcześniej? Z której ligi będzie? bo mam wyjazd do robótki i całkowity brak dostępu do neta będzie o na za tydzień już wgl nie proszę bo może się uda wrócić chociaż wątpie
Pzdr -
Hm.. Dawno nie było ligi angielskiej, więc wygląda na to, że to ona będzie w następnej kolejce Możesz wpisać póki co tutaj wszystkie wyniki, a ja potem będę pamiętać, żeby je podliczyć.
Norwich - Aston Villa
WHU - Newcastle
WBA - Wigan
Tottenham - Southampton
Swansea - Manchester City
Fulham - Reading
QPR - Arsenal
Liverpool - Everton
Manchester Utd. - Chelsea
Sunderland - Stoke
Dla reszty polecam już przygotować sobie typy i mieć gotowe do wklejenia, bo dopiero po zakończeniu ostatniego meczu(czwartek) będę mógł dodać następną kolejkę. Tak, więc do typowania pozostanie tylko cały piątek i połowa soboty. -
-
Dzięki za info, chociaż tą będę miał zarzuconą bo następno tygodniową jednak na 95 % nie dam rady wrzucić.
Norwich - Aston Villa 1:1
WHU - Newcastle 2:1
WBA - Wigan 1:2
Tottenham - Southampton 3:1
Swansea - Manchester City 1:2
Fulham - Reading 1:1
QPR - Arsenal 0:2
Liverpool - Everton 2:0
Manchester Utd. - Chelsea 3:1
Sunderland - Stoke 1:1 -
Zapraszam do typowania 43 kolejki. Poprzednia jeszcze nie została podliczona, podliczę jak będę w nieco lepszym stanie
-
43 kolejka podliczona 44 można już typować.
-
44 podliczona, można już typować 45, w której jest ekstraklasa + finał LE
-
Szykuje się jakieś typowanie na weekend? Finał LM jest...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości