Liga typerów - dyskusje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A może by tak jakieś cząstkowe wyniki? Kilka wyników udało mi się zgadnąć, więc ostatni to może nie będę.
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627
    • Nieźle - bez dwóch pierwszych meczów w czołówce?
      Ale to chyba to, że się nie zastanawiałem długo. 5 minut i wszystko wytypowane. Gdybym myślał dłużej, to by było gorzej :E

W sumie to ciężko zgadnąć dokładny wynik. Już wytypowanie zwycięzcy czy remisu czasami jest bardzo trudne. Ale gdyby nie było niespodzianek, to sport byłby nudny.
      A tak przy okazji - największe wrażenie wywarli na mnie Niemcy i Hiszpanie. Jak ktoś z tej dwójki nie będzie mistrzem, to będę zaskoczony.

edit:

Anglia -Szwecja 3:2 - toż to cud, tyle typowałem.
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Maraton ().

• Ogłoszenie parafialne:

19.06.2012r. przewidywana jest druga kolejka LT, tuż po zakończeniu ostatnich meczów fazy grupowej. Nie zapomnieć :D

PS - gratulacje dla sisko, buleona i Gladiego, którzy jako jedyni zdobyli jakiekolwiek punkty z wczorajszych meczów :E

PS 2 - aktualnym liderem jest Maraton wraz z NieNieBojeSie z 20-toma punktami na koncie.
    • ... wszystko to wielka loteria. Na razie udało mi się coś punktów uciułać, bo jak mówią trafiło się jak ślepej kurze ziarno. Czasem ten który się najmniej zna może trafić, kiedy jest jakiś sensacyjny wynik. To tak jak z Dyzmą. Jak pan przewidział kolejność pytali się. 1- bo pierwszy raz na wyścigach jestem, 7 - bo niedziela jest 7 dniem tygodnia, 4 - bo koń ma 4 nogi. Na tej zasadzie czsem można duże pieniądze wygrać :E
    • Jasne, że tak, za 40 minut wstawię całą aktualną tabelę.

ed/ Pierwsze wyniki już są, gratulacje dla NieNieBojeSie, który wygrywa pierwszą kolejkę 5-tej edycji LT :)

ed2 / Proszę również zgłaszać jakiekolwiek błędy, nie wykluczam ich, gdyż trochę do liczenia było ;)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().

• Druga kolejka podliczona i nowa już do typowania. Trzecia kolejka jest dość nietypowa, gdyż typujemy ją dwa razy. Najpierw półfinały, a po skończonych meczach dodajemy NOWY post z typowanym wynikiem finału. Postąpiłem tak, ponieważ według mnie nie warto rozdzielać półfinały i finał na dwie różne kolejki. Myślę, że tak będzie lepiej to wyglądało. Pamiętajcie, nie edytujemy postów po skończonych meczach, skutkuje to unieważnieniem wyników.
    • Półfinały to totalne zaskoczenie. Chyba tylko jeden dokładny wynik został zgadnięty :E
    • 3 kolejka podliczona, gratuluję zwycięzcy.

Można również powiedzieć, że najlepszym typerem ME 2012 został Maraton uzyskując 32 pkt =)

PS - 4 kolejka wkrótce...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().

• Dzięki za gratulacje, ale półfinały i finały - 0 punktów. Chociaż za finał powinienem dostać pół punktu, bo pół wyniku wytypowałem - 0:0 :E
      Dzięki wszystkim typerom za piękną walkę do końca :D
      Mistrzostwa były piękne i obfitujące w niespodzianki. Szkoda, że Polska takiej niespodzianki nie zrobiła, chociaż była blisko.