Podliczenie 11 powinno pojawić się dziś albo jakoś po północy.
Liga typerów - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ładny ścisk hehe Całe top8 w 5 punktachoffline
-
spore zagęszczenie w czołówce Udało mi się dogonić chociaż ekipę przewodzącą po słabym początku zobaczymy jak dalej.
Długo to nie potrwa jak będę się spóźniał z typowaniem meczy -
ja tez mam nadzieje, że podgonie czołowke
teraz sie spoźniłem z liga angielska i tylko 1 pkt
doliczajac do tego 4 pierwsze kolejki których nie obstawiałem
tak wiec jest szansa -
Podliczenie 13 kolejki, jutro
-
Grant policzysz do "przodu"?
-
GRANT już nas tak rozpracował, że wie kto jak obstawi
Tak poza tym. Dawno nikt nie napisał. DOBRA ROBOTAoffline -
Hmm brakuje 12 kolejki jeszcze nie została podliczona szkoda, mam nadzieję że jak GRANT znajdzie chwilę wolnego czasu to podliczy
-
Oczywiśćie chodziło o kolejkę 12 Podliczona dopiero dziś, za opóźnienie przepraszam
-
Kolejka 13 podliczona
-
Nie jest dobrze Mam tendencję w dół
Może z niemiecką coś się lepiej udaoffline -
straty po poprzedniej kolejce przez zapomnienie o pierwszym dniu LM z deka odrobione i wreszcie rekord oby w Niemczech równie dobrze było
-
Ja tam też nie narzekam. Systematycznie zbliżam się do czołówki. Zobaczymy jak pójdzie z niemiecka chociaż nie przepadam za nią za bardzo, ale jak to mawiają "pożyjemy, zobaczymy"
-
Icetouch napisał(a):
i wreszcie rekord
Niestety, nastąpił mój błąd który ma wpływ na rekord, jak i na wygląd podium. Wszystko zostało już poprawione. -
Może niewielki błąd, ale policzyłem, że za 13 kolejkę wychodzi mi 21 pkt, a nie 20
-
Mi się tam nie chce sprawdzaćoffline
-
^Zaborca63^ napisał(a):
Może niewielki błąd, ale policzyłem, że za 13 kolejkę wychodzi mi 21 pkt, a nie 20
Faktycznie, poprawione również. Zgłaszajcie błędy na pw to będzie szybciej poprawione
Podliczona od razu 14 kolejka -
-
Kolejka 15 została podliczona.
-
Wygrałem kolejke w LT, czas umierać
-
-
Kolejka 16 podliczona.
-
17 kolejka została podliczona
-
Kurcze, nagły spadek formy. Niedawno byłem chyba na pierwszym miejscu, teraz już 10 pkt straty do ZaborcyHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
bywa ja celuje celnie tylko szkoda że nie w wynikach;/
-
dragonartur napisał(a):
Kurcze, nagły spadek formy. Niedawno byłem chyba na pierwszym miejscu, teraz już 10 pkt straty do Zaborcy
bo najważniejsza równa forma -
Kolejka 18 policzona.
-
fafi chyba się trochę z typami spóźniłeś
-
Tak, wiem.
Chyba z tydzień do sportu nie zaglądałem i tak odruchowo wytypowałem wyniki nie patrząc na datę. -
19 kolejka podliczona, za opóźnienie przepraszam
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 10
10 gości