z tego co obliczyłem, po tej kolejce nastąpi zmiana lidera, nie powiem, cieszę się z tej wieści :D:D
Liga typerów - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Chyba będę stawiał te same wyniki co Zaborca bo w tej kolejce nie wiem czy 5 pkt wpadnie ;DHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
na pocieszenie powiem Ci, że ja w tej kolejce tylko 6.. niemiecka liga zdecydowanie nie dla mnie
-
Podliczona 18 kolejka, jedna z gorszych kolejek no ale cóż bywa Gratulacje dla ^Zaborcy63^ za wskoczenie na fotel lidera
-
Również gratuluję!
Dobra passa mnie opuściła chybaModerator Handlu, Spamu i Hydeparku(Wydarzenia i Polityka,Rozrywka i Hobby,Humor)
"Człowiek jest złym zwierzęciem. I to jest zasada. Żaden człowiek, kiedy jest silny, nie jest dobry.''
Marek Edelman
-
tomek026 napisał(a):
22-12-2010 (19:00) Lorient 0-0 Montpellier -
Właśnie też to chciałem zauważyć ,dowiedziałem się po tym komentarzu. Ale poza tym GRANT napisał że wszystkie mecze rozpoczynają się dziś więc obstaiwłem.
Nie moja wina że akurat trafiłem wynik.. ale możesz mi nie zaliczać tego wyniku. Na przyszłość zamieszczaj w miarę dokładniePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez tomek026 ().
-
jakaś masakra te wyniki jeszcze tak źle nigdy nie miałem
-
nigdy więcej ligi francuskiej.. 0 pkt :D:D
-
^Zaborca63^ napisał(a):
nigdy więcej ligi francuskiej.. 0 pkt :D:D
Ha.. jestem lepszy mam 1 pkt. -
4 punkty słabiaki
-
hahaha 6
-
Terminy meczów brane sa z wp.pl i mieli jakieś błędy, tym razem sprawdzone również z wyniki.interia.pl i niby się zgadzają Jest to jak do tej pory decydowanie najsłabsza kolejka, mimo wszystko gratulacje dla zwycięzców się należą a krecik 3, nie 6
Z tego miejsca chciałbym również życzyć wszystkim typującym Wesołych ŚwiątPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez G R A N T ().
-
Również wszystkim typującym graczom życzę WESOŁYCH ŚWIĄTEK !
-
Ja rowniez 0 pkt
-
Ja jak na razie mam 7 pewnych pkt także kolejka zanosi się na bardzo udaną Pozostało 2 mecze przełożone i jutrzejsze i jedno jeszcze trwa, więc wynik będzie dobryHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
ja jak na razie 8 pkt, chociaż jestem niezadowolony, bo miałem postawić 1:2 w meczu Aston Villa - Tottenham, a postawiłem 0:2.. no nic, liczę na Arsenal, że wygrają skromnie 1:0
-
Podliczyłem mecze 20
Mecze z kolejki 21 mogą ulec zmianie z obecnych na włoskie które odbędę się 6 stycznia -
Znów zapomniałem typów swoich dać...
-
Yamato Damashi napisał(a):
Znów zapomniałem typów swoich dać...
Też to chciałem zauważyć.Ale możesz żałować bo w tej kolejce można było dużo pkt. zdobyć -
Co Ty nie powiesz. Ostatnim razem ominąłem angielską (moja ulubiona) + kolejka ligi mistrzów. Średnio 15-18 ptk. na kolejke ludzie mieli
-
Coraz niżej sie staczam ;D już 9 miejsce ;D
Do roboty trzeba sie wziąć.
W tej kolejce 7 pkt to nie jest źle.Hyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
-
Jakis maraton sie zaczal, trzeba czesciej zagladac na forum. Nie pamietam aby tak szybko kolejki LT lecialy ale to dobrze moze do pierwszej 10 wejde :P.
-
trochę to zajęło ale podliczona 22 kolejka
-
Z opóźnieniem ale podliczona 23 kolejka, w czwartek będzie wpisana 24. Za opóźnienia przepraszam
-
Podliczona 25 Informuję również, że 30 lub 31 stycznia pojawi się następna kolejka która zacznie się już 1 lutego
-
Podliczona 26 kolejka. Jutro nowe mecze i postaram się od razu podliczyć 27 kolejkę
-
Fuuu a tak liczyłem na rekord kolejki A tu 1 pkt zabrakło
G R A N T dobra robotaoffline -
27 kolejka - 12 punktow zdobylem, tak zebys GRANT latwiej mial
-
Jeśli dobrze policzyłem to mam 13 pkt w 27 kolejce.
Taka ciekawostka 13/17 typujących obstawiło wynik 2:0 w meczu LiverpooluHyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości