Liga typerów - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Została podliczona 8 kolejka
-
Podliczona 9 kolejka, z mojej strony gratulacje dla LoDGaRa który za samą ligę hiszpańską zdobył aż 19 punktów.
-
Zaborca już Cie gonie
-
Błagam,tylko nie liga polska - zawsze mam z niej jak najmniej punktów
-
Mam pewne pytanie do użytkownika "Granta" który podlicza punkty za mecze - dlaczego więc za 9 kolejkę mam przyznane 20 a nie 24 pkt.
-
Fakt, był błąd. po poprawce 23 punkty Postaram się też dziś podliczyć 10 kolejkę
-
coś się nie możemy doczekać tego podliczenia :D:D
-
^Zaborca63^ napisał(a):
zgadza się !Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tomek026 ().
-
tomek026 napisał(a):
^Zaborca63^ napisał(a):
zgadza się !
Oj tam...
Podliczona 10k, mam nadzieję że bez błędów -
no nie, znowu eq aequo na pierwszym z sisko
-
^Zaborca63^ napisał(a):
no nie, znowu eq aequo na pierwszym z sisko
A ja mam rekord kolejki i doganiam czołówkę ! -
Podliczona 11 kolejka
-
Trzeba się sprężać i gonić czołówkęHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Grant ja u siebie naliczyłem 13 punktów za 11 kolejkę ;D jak możesz to rzuć okiem i popraw ;D
-
Icetouch napisał(a):
Grant ja u siebie naliczyłem 13 punktów za 11 kolejkę ;D jak możesz to rzuć okiem i popraw ;D
faktycznie był błąd... poprawiłem
mam nadzieję że reszta jest dobrze -
Dzisiaj były ciekawe mecze .. - Grant z całym szacunkiem obudź się a jak nie masz czasu znajdź kogoś do pomocy !
-
Popilio napisał(a):
Dzisiaj były ciekawe mecze .. - Grant z całym szacunkiem obudź się a jak nie masz czasu znajdź kogoś do pomocy !
Z całym szacunkiem ale dopiero teraz dowiedziałem się że dziś w ogóle grała angielska i włoska liga gdybym wiedział wcześniej to na pewno coś by było. Po za tym tak swoją drogą to skoro wiedziałeś wcześniej że jakieś mecze są (w środku tygodnia co raczej prócz LM nie jest czymś "normalnym") a widziałeś że nie ma nic do typowania dlaczego wtedy nie zwróciłeś na to uwagi tylko dopiero po fakcie ? Mecze do typowania zawsze są z kilkudniowym wyprzedzeniem więc to że czegoś nie ma do typowania uwadze umknąć na pewno nie mogło -
Popilio spokojnie, przecież nie można dawać wszystkich meczów na siłę
-
Ja bym prosil czesciej lige polska jesli mozna, wloska to najnudniejsza liga.
-
Jeden lubi Ac Milan, więc woli lige Włoską, drugi lubi real Madryt, więc preferuje Primera Division. Liga Typerów zaspokaja wszystkie gusty, no może prawie.Hyperion ON
Staram się w miarę możliwości by ligi były mniej więcej w takiej samej ilości bo chyba o to w tym chodzi, a nie typowanie 2 lig + LM
I zdziwiłbyś się Kadafi jak liga włoska jest ciekawa, szczególnie w tym sezonie -
=KADAFI= napisał(a):
dla mnie osobiście polska jest najnudniejsza, rzecz gustu na dodatek najsłabsza..Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
^Zaborca63^ napisał(a):
dla mnie osobiście polska jest najnudniejsza, rzecz gustu na dodatek najsłabsza..=KADAFI= napisał(a):
Popieram Zaborcę : Liga włoska jest najlepsza i mi w niej najlepiej idzie , a polska jest do bani i trudno coś wytypowaćPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez tomek026 ().
-
Liga włoska jest najlepsza
Nie przesadzasz?
Chyba dla Ciebie jest najlepsza, bo Ci w niej najlepiej idzie, a nie pod względem sportowych emocji.
Polska liga jest nieobliczalna, jak w jakiejś drużynie trener miał imieniny to wszyscy chodzą zkacowani i przegrywają meczeHyperion ON
dragonartur napisał(a):
Liga włoska jest najlepsza
Nie przesadzasz?
Chyba dla Ciebie jest najlepsza, bo Ci w niej najlepiej idzie, a nie pod względem sportowych emocji.
Tak,tak miałem na myśli że najlepiej mi idzie w typowaniu ligi włoskiej.Według mnie pod względem sportowych emocji najlepsza jest angielska Premier League.
Zgadzam się,Polska liga jest jaka jest i tak pozostanie,dopóki ktoś nie zrobi rozróby w PZPN !!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tomek026 ().
-
tomek026 napisał(a):
Tak,tak miałem na myśli że najlepiej mi idzie w typowaniu ligi włoskiej.
Tym razem jednak nie poszło zbyt kolorowo, ale może to przez nr kolejki Podliczona 13 kolejka -
mój pierwszy rekord
-
a tam rekordy kolejek, można nie mieć ani jednego, a być na 2-gim miejscu , wystarczy równa forma:D
-
W typowaniu fart jest jedna z ważniejszych rzeczy Co kolejkę obniżam się coraz to niżejHyperion ON
Nick: NotoriousTT
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości