Asiulka - małe, wredne zuo`tko ;p

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Galileo napisał(a):

Pamiętasz coś jeszcze o mnie To ja Darko ;) pamiętam, jeszcze raz mi ukradniesz kolorek....To ;) ? To nie odpowiem więcej na Twoje pytania.

Madderdin napisał(a):

Załóżmy, że przez jeden dzień możesz zrobić wszystko co chcesz - WSZYSTKO - a więc co uczyniłabyś zaraz po przebudzeniu? : o hmm zniszczyłabym cały ten chory terroryzm na świecie

Charlian napisał(a):

Ktoś usunął mojego posta ;( i chyba wiem kto 8-) jak co to napisz mi na PW ;)

Jak wygląda Twoja wymarzona praca, która dawałaby Ci satysfakcję? ojjj tego jeszcze nie wiem, ciągle tego szukam

Zdarzało Ci się powiedzieć "nigdy" a później zrobić to? taaa... w końcu kobieta zmienną jest... :P

Którą porę roku lubisz najbardziej i co w niej jest takiego wyjątkowego? wiosnę, bo wszystko budzi się do życia, nawet my, ludzie, wbrew pozorom.. ;)
  • Galileo napisał(a):

Pamiętasz coś jeszcze o mnie To ja Darko ;) pamiętam, jeszcze raz mi ukradniesz kolorek....To ;) ? To nie odpowiem więcej na Twoje pytania. A mogę ten kolor ? każdy, tylko nie zielony!

Charlian napisał(a):

Podpadł Ci ktoś? jest parę takich osób, mają po prostu przechlapane:P

Jaki okres historii najbardziej lubiłaś w szkole średniej? nienawidzę historii!

Masz kogoś, komu mówisz wszystko? wszystko? yy chyba nie :>
  • asiulka:) napisał(a):

Charlian napisał(a):

Jaki okres historii najbardziej lubiłaś w szkole średniej? nienawidzę historii! też jej nie znoszę a raczej nie znosiłem :P

Masz kogoś, komu mówisz wszystko? wszystko? yy chyba nie :> również nie mam takiej osoby :)

Reasumując coś nas łączy ;)
    Kocham osobę o imieniu... dokończ :P
  • Charlian napisał(a):

asiulka:) napisał(a):

Charlian napisał(a):

Jaki okres historii najbardziej lubiłaś w szkole średniej? nienawidzę historii! też jej nie znoszę a raczej nie znosiłem :P ja nie znosiłam, nie znoszę i znosić nie będę! :P

Masz kogoś, komu mówisz wszystko? wszystko? yy chyba nie :> również nie mam takiej osoby :)

Reasumując coś nas łączy ;) no raczej, jakkolwiek by to miało zabrzmieć ^^
    Kocham osobę o imieniu... dokończ :P nanana ^^
  • Charlian napisał(a):

asiulka:) napisał(a):

Charlian napisał(a):

Kocham osobę o imieniu... dokończ :P nanana ^^ disco-polo :> niee, jakiś fajny kawałek akurat leciał
    Jak spędzisz Walentynki? ja będę pił na weselu nanana :D ja jeszcze nie wiem, pewnie znowu jakaś spontaniczna akcja będzie :P

"Miłość daje, ale niczego nie żąda'' zgadzasz się z tym.? w pewnym sensie tak

Jak tam sesja? na razie do przodu:D jeszcze tylko jutro i ferie :D
  • Jan: "Kuba kłamie", Kuba: "Alek kłamie", Alek: "Jan i Kuba kłamią". Kto kłamie?

Czy lubisz jak ktoś patrzy na Ciebie, uśmiechając się?

Ulubione nadzienie w pączkach?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().

• Charlian napisał(a):

Jan: "Kuba kłamie", Kuba: "Alek kłamie", Alek: "Jan i Kuba kłamią". Kto kłamie? Nie trawię kłamstw, dlatego nie odpowiem na to pytanie :P

Czy lubisz jak ktoś patrzy na Ciebie, uśmiechając się? jeśli ja to widzę, to nie, bo od razu ja się śmiać zaczynam... taka wada produkcyjna:P

Ulubione nadzienie w pączkach? standardowe, różane ;)
  • Czesc Asiulka....

Co tam slychac w niedziele popoludniu?

Pada u Ciebie snieg czy moze jest cieplo i sloneczko?:D

Wolisz psy czy koty?

CZemu zielony a nie rozowy?:D

Lece pa
  • Satanie(L) napisał(a):

Czesc Asiulka.... hejo:>

Co tam slychac w niedziele popoludniu? to, co w każde inne popołudnie, z tym, że ilości kwiatków w wazonie się zwiększyły :P

Pada u Ciebie snieg czy moze jest cieplo i sloneczko?:D zimno było i pochmurno, ale nie padało

Wolisz psy czy koty? psiaki

CZemu zielony a nie rozowy?:D bo zielony... a co do różowego... przemilczę ok? :D

Lece pa ciao

Charlian napisał(a):

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :* a dziękuję bardzo :D :*

:):):)
  • E tam napisał(a):

Chora ? :D tja, ale już niemal całkiem zdrowa ;)
    Oj chciało się... Bara-bara :D Teraz masz ^^ cooo? /me jest grzeczna!

No niestety, zima... ;| ojjj tam! wiosnaaaaa:D
    Mam juz jej dość ; / a kto nie ma ;)

To zrobię sobie takiego, jakiego będziesz chciała. Podaj tematykę :D uhuhu muszę się zastanowić :)
  • E tam napisał(a):

/me jest grzeczna ? :D a masz ku temu jakiekolwiek wątpliwości? :D
    A kto nie jest ? :P nie będę pokazywała palcem :D

Hihi
    Z tego, co wiem wiosna zbliża się wielkimi krokami ; )) taaak! ja już ją wczoraj odczułam :D 8 stopni za oknem z rana to nie żarty :D
    Więc... Hmm... Malibu ? :D może z rana jakiś soczek pomarańczowy? :P
  • Obiecałem się odwdzięczyć, więc jestem :*

Po pierwsze dziękuję. Wiesz za co :)
    Skoro studiujesz finanse to chyba tak będzie najlepiej podziękować: -> kliknij tu...

A jak nie pasi to tradycyjnie: -> ...tudzież tu

No i pytanka, żeby Vasco posta nie wywalił :>

Chciałabyś być filantropem? Dlaczegóż?

Jeśli przeprowadzałabyś rozmowę kwalifikacyjną (jesteś pracodawcą dla jasności) to o co byś przede wszystkim zapytała?

Co robisz pierwsze jak się obudzisz?
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Mati napisał(a):

Obiecałem się odwdzięczyć, więc jestem :* naaajs :) :*

Po pierwsze dziękuję. Wiesz za co :) a jest za co? przeca nie ma ;)
    Skoro studiujesz finanse to chyba tak będzie najlepiej podziękować: -> kliknij tu... hehe

A jak nie pasi to tradycyjnie: -> ...tudzież tu ekhm ^^

No i pytanka, żeby Vasco posta nie wywalił :> yyy no Vasco chyba nie jest taki zuy ;>

Chciałabyś być filantropem? Dlaczegóż? pewnie, a dlaczegóż... bo bezinteresowna pomoc i uśmiech, jaki można zobaczyć w podzięce - coś pięknego ;)

Jeśli przeprowadzałabyś rozmowę kwalifikacyjną (jesteś pracodawcą dla jasności) to o co byś przede wszystkim zapytała? czy praca na tym stanowisku da kandydatowi satysfakcję

Co robisz pierwsze jak się obudzisz? włączam muzykę, bo bez niej ciężko mi się obudzić ;)
  • Asiulka... Muszę coś Tobie publicznie wyznać... :D
    Zakochałem się w Tobie, życie bez Ciebie na IRCu nie miało by już takiego sensu :D
    To Ty sprawiasz, że moje życie jest zabarwione idealnymi - ciepłymi kolorami.
    To dzięki temu, nie mogę się doczekać jutra, gdy będę po raz kolejny Ciebie drażnił na IRCu :P

I wiesz...
    W ogóle [piękna pani] z Ciebie :D

Haha ^^

Bo ładniej to się już nie da?
    Vasco
  • E tam napisał(a):

Asiulka... Muszę coś Tobie publicznie wyznać... :D boję się
    Zakochałem się w Tobie, życie bez Ciebie na IRCu nie miało by już takiego sensu :D
    To Ty sprawiasz, że moje życie jest zabarwione idealnymi - ciepłymi kolorami.
    To dzięki temu, nie mogę się doczekać jutra, gdy będę po raz kolejny Ciebie drażnił na IRCu :P znaczy się działać na nerwy? :P

I wiesz...
    W ogóle [piękna pani] z Ciebie :D

Haha ^^ to ja powiem jedno: nie pij już :P

Bo ładniej to się już nie da?
    Vasco