Masz jakieś zwierzątko?
Jesteś grzeczna dziewczynką:>
Jak chcesz cos powiesić na ścianie to kto wbija gwoździa
Jesteś grzeczna dziewczynką:>
Jak chcesz cos powiesić na ścianie to kto wbija gwoździa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
asiulka:) napisał(a):
Zgadzasz się z twierdzeniem że mężczyźni rządzą światem, a kobiety mężczyznami? w pewnym sensie :> Ustosunkuj się do tego ahh te nasze sposoby ^^
Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam :P
Wyobrażasz sobie swoje życie bez PC ? bez PC owszem, bez lapka - z tym już gorzej ;)
Charlian napisał(a):
Masz jakieś zwierzątko? nee :>
Jesteś grzeczna dziewczynką:> zależy w jakim sensie:P generalnie wszędzie mnie pełno (podobno) i ciężko nade mną zapanować
Jak chcesz cos powiesić na ścianie to kto wbija gwoździa a mam jeleni ^^
Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam
Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam :P To teraz powiedz kogo już złomowałaś z wysoko postawionych Teamowiczów
Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam
Vasco jest zły czy dobry ? niby dobry, ale zły, bo go jeszcze na zlocie nie złomowałam :P To teraz powiedz kogo już złomowałaś z wysoko postawionych Teamowiczów tych najwyższych to niewiele, niższych chyba więcej niż szarych userków :D
Psy czy koty ludzie
Masz podejście do dzieci? podobno tak, ale tutaj bym polemizowała :p
Charlian napisał(a):
Ile tygodniowo wydajesz pieniędzy? łooo tego chyba określić się nie da, czasem więcej, czasem mniej
Czy sentymenty odgrywają istotną rolę przy podejmowaniu życiowych decyzji? w wielu przypadkach tak
Jak całować to...? takie pytanka na uszko:P
Masz podejście do dzieci? podobno tak, ale tutaj bym polemizowała :p W sensie, że dzieci nie lubisz ?
1. Lubisz grać w karty ?
2. Lubisz HP ?
3. Co ostatnio przyniosło ci szczęście ?
Pani Asiulka się zakochała ]:-DDarko napisał(a):
A gdzie odpowiedz na moje pytania ?
1. Lubisz grać w karty ?
2. Lubisz HP ?
Masz podejście do dzieci? podobno tak, ale tutaj bym polemizowała :p W sensie, że dzieci nie lubisz ? lubię, tylko szybko tracę cierpliwość, chyba przez te duże dzieci :P
Jesteś romantyczna? trochę tak
Co skreśla mężczyzna od razu, w sensie jaka cecha? wieśniactwo! jak facet nie umie się zachować w towarzystwie to jest na starcie skreślony
Darko napisał(a):
A gdzie odpowiedz na moje pytania ? yyy nooo zaraz to nadrobię, nie zauważyłam chyba :P
1. Lubisz grać w karty ? nieee
2. Lubisz HP ? nieee
3. Co ostatnio przyniosło ci szczęście ? hmm nie wiem, ostatnio szczęście mnie jakoś omijało, mam nadzieje, że to się zmieni od dziś :P
Charlian napisał(a):
Pani Asiulka się zakochała ]:-D ciii bo się wyda :PDarko napisał(a):
A gdzie odpowiedz na moje pytania ?
1. Lubisz grać w karty ?
2. Lubisz HP ?
Gdybyś mogła się zmienić to kim chciałabyś być ? sobą! nie chcę zmian ^^
Co Twoim zdaniem najwięcej mówi o człowieku? zachowanie w najprostszych sytuacjach
Co jest dla Ciebie celem w życiu? uuu w tym jest problem, bo ciągle szukam swojego celu poza standardami oczywiście ;)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
Kim jest ten szczęśliwiec? szczęśliwiec... ojjj jeszcze nie wie co go czeka xD
Kolor włosów? blondyn niestety
Oczu? Ty.. nie pamiętam :D
Nie jest wieśniakiem ? nie!
kiciak napisał(a):
hej! ello ;)
ulubione zajęcie? ostatnio słodkie lenistwo, bo nie mam na to czasu
codzienność czy odmienność? odmienność oczywiście
najgorszy dzień tygodnia? poniedziałek
Charlian napisał(a):
Boisz się czasami ze Twój sen się spełni? nie :D
Jaka jest wg Ciebie najgorsza cecha charakteru i dlaczego? jest kilka, ale o tych złych nie mówmy ;)
Co najlepiej robisz ustami to pytanie jest podchwytliwe więc odpowiedzi nie będzie! :P
Kim jest ten szczęśliwiec? szczęśliwiec... ojjj jeszcze nie wie co go czeka xD Zaskoczysz go ?
Kolor włosów? blondyn niestety Blondyni są fajni
Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu!
Pani Asiulka się zakochała ciii bo się wyda
// To bardzo mi miło że są takie osoby z teamu że mnie lubią wiek co do Pani Asiulki to tylko 3 lata różnicy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Darko ().
Kim jest ten szczęśliwiec? szczęśliwiec... ojjj jeszcze nie wie co go czeka xD Zaskoczysz go ? pewnie, ale stopniowo, żeby przeżył hrhr^^
Kolor włosów? blondyn niestety Blondyni są fajni przeca ja nie mówię, że nie :)
Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu! kabel!
To mówisz, że wszystko dobrze ? pewnie! :*
Darko napisał(a):
Pani Asiulka się zakochała ciii bo się wyda
// To bardzo mi miło że są takie osoby z teamu że mnie lubią wiek co do Pani Asiulki to tylko 3 lata różnicy nie skomentuję ;)
Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu! kabel! Zbijesz mnie?
Charlian napisał(a):
Jakiego koloru jest Twoja szczoteczka do zębów zielono-biała oczywiście :D
Opisz siebie trzema słowami zwariowana, spontaniczna realistka :P
Lubisz patrzeć w niebo? i marzyć? hmm czasem ;)
Oczu? Ty.. nie pamiętam Powiem mu! kabel! Zbijesz mnie? nie za wiele byś chciał? :D
Spałaś kiedyś pod namiotem? nie :)
*Jak było?
Oj tam od razu za wiele. Takie wychowawcze lanie od siostry ja mam wychowywać? ojjj nie wyszłoby Ci to na zdrowie xD
Basen czy morze? latem - morze, zimą - basen
Wspinałaś sie kiedyś? na wyżyny marze? kiedyś tak:P a generalnie nie :)
Charlian napisał(a):
Siedzisz w autobusie, podchodzi do Ciebie starsza kobieta i mówi byś ustąpiła jej miejsca - co robisz ? Jeśli widzę, że serio jest stara i należy jej się siedzenie, to nie musi nic mówić. Aczkolwiek, jeśli widzę, że babcinka ma siłę biec za autobusem, czasem szybciej niż normalni ludzie - oznacza to, że może sobie postać, zatem wtedy nawet jej marudzenie nic nie da. Oj tak, wredna jestem :D
Czy pisząc SMSa zwracasz uwagę na polskie znaki i interpunkcję? na polskie znaki nie, ale na interpunkcję staram się
Co sądzisz o chłopaku który słucha metalu? to nie ja chłopak jak każdy inny, każdy słucha tego, co lubi, ja w tej kwestii jestem otwarta
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Galileo ().
Jakie jest twoje zdanie o mężczyznach jako płci przeciwnej? ojj nie na publiku ;)
Jaki byłby świat bez Nas? j/w
Lubisz długo spać ? teoretycznie jestem śpiochem, ale ostatnio nie mam czasu ... :(
PS: Post numer 3500 na nowym koncie. /me sie chowa przed spamerem :P
Galileo napisał(a):
Pamiętasz coś jeszcze o mnie To ja Darko pamiętam, jeszcze raz mi ukradniesz kolorek....
Charlian napisał(a):
Grasz na jakimś instrumencie? na nerwach
Jak spędzasz wolny czas? ostatnio takowego nie posiadam, ale generalnie staram się nie siedzieć w domu.. gdy już siedzę w domu, to dobra książka, film, czasem tv i słodkie lenistwo :P
Twój rekord prędkości na rowerze? Z górki za TIRem też się liczy poproszę o łatwiejszy zestaw pytań na czas sesji :P
Pamiętasz coś jeszcze o mnie To ja Darko pamiętam, jeszcze raz mi ukradniesz kolorek....To ?
5 gości