Otóż właśnie.
Z powodu odwołania większości meczów podsumowanie zrobię po odbyciu się wszystkich spotkań.
Typy można oczywiście zmieniać.
Co do German Open: deficytowa impreza. Myślę, że ten turniej sobie odpuścimy i poczekamy na jakąś lepszą okazje.
Z powodu odwołania większości meczów podsumowanie zrobię po odbyciu się wszystkich spotkań.
Typy można oczywiście zmieniać.
Co do German Open: deficytowa impreza. Myślę, że ten turniej sobie odpuścimy i poczekamy na jakąś lepszą okazje.

bieg 12 1vs.1 - Andersson wygrał start i prowadził do końca, nagle Ząbik wywrócił się, lecz nei dał się i dojechał do konca zdobywajac 2 punkty. bieg 15 nie zapisałem, ale udało się dostłownie na ostatniej prostej, cos sie Nerkmarkowi/Ząbikowi stało, że nagle stracił prędkość, a wykorzystał to bodajze Schlein i zdobył punkty na miare zwyciestwa !
![:]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/m_smile.gif)
)
odpuścicie??
no cóż powiem tylko tyle że Czewa bez hancocka i pedersena jest niczym, a Gdańsk zdobył 3 pkt.. sic! Moja Polonia przegrała co nikogo nie dziwi ale przed nominowanymi było jeszcze 40:38, miałem cichą nadzieje nawet na zwycięstwo ale super zenon znów zaatakował... najpierw błąd w bydgoszczy gdzie nie wystawił emila do nominowanych bo sobie to zablokował, w tym meczu poprawił swój błąd ale wystawienie cieniującego cały czas Linbaecka... nierozumiem jego decyzji. Uważam że oba mecze z lesznem porządnie zawalił po powinniśmy znaleść kogoś innego na trenera.
Dragon 10 pkt.