Wyobraź sobie, że net Ci padł, rakietowanka nie będzie, na dworze leje jak z cebra, a w TV masz do wyboru tylko 3 kanały - jak zabijesz nudę?
Keyra - o dziwo facet :)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ja wiem ja wiem
dzwoni czy jest jakiś zlot ogame ;D
btw ... id pić ;D pa -
David napisał(a)
Wyobraź sobie, że net Ci padł, rakietowanka nie będzie, na dworze leje jak z cebra, a w TV masz do wyboru tylko 3 kanały - jak zabijesz nudę?
Weatherwax dobrze prawi - parasolkę mam więc zawsze gdzieś się mogę wybrać. Zostaje jeszcze opcja wymiany rybkom wody, bo gdzieś teraz by się przydało ;)."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Parasolkę powiadasz... Uważaj Keyra, bo skończysz jak Mary Poppins
Najbardziej znienawidzony przedmiot na studiach...
Ulubiony przedmiot na studiach...
Na studiach alergicznie reagujesz na... -
David napisał(a)
Parasolkę powiadasz... Uważaj Keyra, bo skończysz jak Mary Poppins
Najbardziej znienawidzony przedmiot na studiach... Programowanie o dziwo pomimo, iż na przykład statystykę matematyczną to powtarzam :).
Ulubiony przedmiot na studiach... A to można mieć taki?! Z takich milszych to statystyka opisowa.
Na studiach alergicznie reagujesz na... ludzi chroniących notatki z wykładów/ćwiczeń jak złota w Fort Nox. >_>"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Co najbardziej podoba Ci się w życiu studenckim? Wymień trzy rzeczy.
Czy jest już jakiś zamysł pracy licencjackiej?
Jak to brzmi: inż. Keyra? -
David napisał(a)
Co najbardziej podoba Ci się w życiu studenckim? Wymień trzy rzeczy. Ekonomiczne podejście do życia, początek życia na własną rękę no i imprezy daleko szukać nie trzeba :).
Czy jest już jakiś zamysł pracy licencjackiej? Zamysł? Toć ona w trakcie jest :). Analiza rentowności funduszy inwestycyjnych pod kątem zabezpieczenia luki emerytalnej.
Jak to brzmi: inż. Keyra? Inżem nigdy nie będę - licencjatem a potem jak się dobrze złoży to magistrem ;)."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
mgr - magister czy magazynier?
-
No i tu jest kwestia warta dysputy z połową społeczeństwa. My produkujemy magazynierów niestety, ale patrząc na państwa zachodnie to oni produkują magistrów. No bo co nam po absolwencie polonistyki, który składa cheeseburgery w McD, bo lepiej jest to płatne niż pensja nauczyciela? Ja to mam inne podejście - robię studia bo tak wypada, a praca daje mi rozwój - finansowy i przede wszystkim osobowościowy. A do tego każdy woła mnie per prezes, więc lans jest :)."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Masz w końcu małpę na kanale. Hmm, jak myślisz - ile + do lansu teraz?
-
David napisał(a)
Masz w końcu małpę na kanale. Hmm, jak myślisz - ile + do lansu teraz?
+20 do lansu i +10 do rispektu. Dupeczki na to lecą"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
cześć Zło!
wiesz że Cie nie lubię i wiesz dobrze za co o! -
Liliah napisał(a)
cześć Zło!
wiesz że Cie nie lubię i wiesz dobrze za co o!
Ja jestem zUo, przez wielkie U :P. I pamiętaj, - dobry informator to anonimowy informator :E."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Keyra napisał(a)
Liliah napisał(a)
cześć Zło!
wiesz że Cie nie lubię i wiesz dobrze za co o!
Ja jestem zUo, przez wielkie U :P. I pamiętaj, - dobry informator to anonimowy informator :E.
znajdę tego informatora i mu urwę nóżki -
Słaby lans no... Gdzie te dzikie tłumy? Keyra - agencję pijarowską zatrudniasz - bo coś słabo idzie
+1 post do +lansu w postcounterze -
No jakoś właśnie tak słabo mnie ludzie odwiedzają, ale ja to się tam nie łamię - więcej na ircu posiedzę i będzie :D."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Oznacza to, że musisz pomyśleć nad programem naprawczym Sprzedaj się jak stocznie
Co porabiałeś w długi weekend?
Jak sesja? Czemu znowu za mało się uczysz?
Co to za diabelski opis na GG? -
No już mam na oku jedną firmę PR co po kosztach mi tu kampanię odstawi :). Póki co negocjuję inwazyjność tejże kampanii . W długi weekend jak na porządnego obywatela przystało pracowałem, szkoliłem się i nawet w domu zawitałem na jedną noc. Sesja jest w trakcie i idzie jak woda pod górkę, a co do opisu - taki się nawinął ."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Za drobną opłatą wrzucę Cię do sygny Przewiniesz się prawie 8k razy na tym boardzie i to w różnych działach - od komisji rekrutacyjnej i innych teamowych, przez GiK, ZŻU aż po MN i kosz
Przewidujesz 'kampanię wrześniową'?
Godzina na zegarku w Twojej sygnaturze wskazuje czas, w której strefie czasowej?
Czy jednonocna wizyta w domu rodzinnym to z Twojej strony 'promocja'? -
Kampania wrześniowa, jak przystało na genialnego stratega, którym jestem, została już odpowiednio zaplanowana .Godzina w moim zegarku jest w strefie czasowej SBT+69:00 (Sexy Body Timezone), więc taka wymarzona :D. Co do wizyty w domu, to nawet ciężko to nazwać promocją, a jak już to kiepską, bo przyjechałem, najadłem się, przespałem jedną noc i zwinąłem mandżur z powrotem do Krakowa."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Hej moja kochana
Czy jesteś zadowolony ze swojej obecnej sytuacji?
Jaki jesteś z natury ?
Jakie masz poczucie humoru?
pozdrowka
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
marcik napisał(a):
Hej moja kochana :fgrin: Hej kochany ;)
Czy jesteś zadowolony ze swojej obecnej sytuacji? Pytanie o jakiej sytuacji mówimy ;). Ale ogólnie - tak.
Jaki jesteś z natury ?Marudny, ale zarazem kreatywny i pomysłowy. Inteligencji też sobie odmówić nie mogę, chociaż nie wiem, czy to już nie narcyzm :).
Jakie masz poczucie humoru? Poczucie humoru mam raczej sarkastyczne - uwielbiam ironie i gry słowne, szczególnie po angielsku.
pozdrowka"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Keyra napisał(a):
No jakoś właśnie tak słabo mnie ludzie odwiedzają, ale ja to się tam nie łamię - więcej na ircu posiedzę i będzie :D.
wybacz
jak ja to mowie, keyra przyszla ;x
ale juz na ircu sie bywam to nie widze kiedy przychodzisz
jak tam sprawy z wro -
Sprawy z Wro jakoś tam idą, ale mi kumpel nie dawał ostatnio znaku życia, więc na bieżąco nie jestem :).
Co do IRCa, to siedzę, bo jak nie siedzę to mnie ścigają :(."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
mialem okazje widziec zrypke jaka Ci zafundowali, jak, jak sie okazalo, postanowiles sie pojawic :X
i bylo keyra przyszla
siedz na tym ircu bo masz maly ruch w pu, to nie po mesku -
E tam, mały czy duży ruch to mnie to wiele nie obchodzi, ale z ciekawości jak napisałeś, to sprawdziłem i rzeczywiście - niewiele osób mnie odwiedza . A na IRCu to sukcesywnie siedzę ostatnio z tą różnicą, że teraz zamiast "Keyra przyszła" mam:
[00:23] * David kopie Keyra
"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Keyra napisał(a):
[00:23] * David kopie Keyra
Hahaha, wchodząc w to podforum właśnie chciałem zapytać o kopanie. Ale ubiegłeś mnie
Ale pytanie musi być: kiedy oddasz? -
Oddam jak Ci się uzbiera, bo póki co za takie kopniaczki jakie mam od Ciebie to Ci się nawet jeden ode mnie nie należy ."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 47 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
okej... no to... lecimy
tutaj mnie JESZCZE nie było wiec spam... startujemy
jak bardzo się cieszysz, że Ci topic odświeżyłam?
dlaczego tak strasznie się tu obijasz?
ulubiony kanał IRCowy i dlaczego ten?
ulubiony GO i dlaczego?
dokończ:
na bezludną wyspę zabrałbym...
kiedy jestem szczęśliwy...
gdy jest mi smutno...
na razie starczy szo -
Heej ;*
1. Co tam?
2. Jak bardzo cieszysz się, że tu wpadłam?
3. Czemu nie mogę się skupić na wymyśleniu jakiegoś sensownego pytania?
4. Jakiej słuchasz muzyki?
5. Jesteś praworęczny czy leworęczny?
I na razie tyle, ponieważ mam pustkę w głowie...Iść dokądkolwiek, to iść donikąd.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0