Mógłbym się tym zająć, tylko wolałbym mieć zgodę Pimpa, bo nie chcę mu tak bezczelnie odbierać tematu
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
dj juhas napisał(a)
a ja bym proponowal aktualizacje robić z linków do top10 górników danego uni... wątpie by osoby z wydobyciem łącznym 6kk powinny być w top100 ogame pl... trzeba by looknąć do tamtych statystyk i tak zaktualizować listę... przynajmniej jakiś sensowny próg by sie pojawił

[ PimP ] napisał(a)
Chciałbym z miejsca przeprosić za ociężałe aktualizacje w tym temacie, jest on troszku uciążliwy z przyczyny ręcznego wpisywania miejsc za każdym razem. Rekordy są hmm user friendly.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Sonitzek ().
dj juhas napisał(a)
a ja bym proponowal aktualizacje robić z linków do top10 górników danego uni... wątpie by osoby z wydobyciem łącznym 6kk powinny być w top100 ogame pl... trzeba by looknąć do tamtych statystyk i tak zaktualizować listę... przynajmniej jakiś sensowny próg by sie pojawił

[ PimP ] napisał(a)
jest on troszku uciążliwy z przyczyny ręcznego wpisywania miejsc za każdym razem

[ PimP ] napisał(a)
Nie w moim interesie jest aktualizacja, ale samych graczy, dlatego nikogo nie będę ścigał o wpis bo mi się nie chce.
[ PimP ] napisał(a)
Chciałbym zauważyć, bo nie wiem czy tu wszyscy ślepi, że nie w każdym temacie z najlepszymi górnikami na uni są podane KOPALNIE.
Lista składa się z wydobycia + budynków, nie będę wpisywał połowę tego i tego.
Nie w moim interesie jest aktualizacja, ale samych graczy, dlatego nikogo nie będę ścigał o wpis bo mi się nie chce.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tofik ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez znaki ().
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez kisiel ().
Originally posted by ..::F.R.O.G::..
Pimp mowilem, ze jak Ci się nie chce, lub nie masz czas una pożądne aktualizacje, to ja mogę zająć się tym tematem, po co masz coś robić na siłę?
Pozdrawiam!
[ PimP ] napisał(a)
[...]
Tyle mego w tej sprawie, powtarzam po raz ostatni, że ja nikogo nie zmuszam to chwalenia się swoim eko całemu OGame, jakby chciał tutaj widnieć to by się sam wpisał/a.
. Na 63 pozycji z 7.372.728 punktami oraz na 76 pozycji z 7.074.360.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Isildurek ().
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Wsciekly Byk ().
1 gość