Mati

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Siema Łukaszu, dawno Cię nie widziałem ;)

Ja byłem cały czas :D To Ty wyparowałeś ostatnio :P
    Jedynym futrzakiem u mnie w domu jestem ja :)
    Weekend! Nareszcie :D Musiałem zacząć pracować, żeby doceniać piątki :D
    Oczywiście, że nie :P Nigdy nie szło idealnie po mojej myśli i nigdy nie pójdzie :P
    Chyba raczej krótkiej, ale nie za bardzo.

Arbuz? :D
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Hej Ho Hello Mati =)

Jaki jest Twój najdziwniejszy sen ?
    Na jaką wystawę byś poszedł do muzeum ?
    Lubisz grzybki ?
    Często wybuchasz śmiechem przed monitorem ?
    Czy samotność można poczuć z przyjemnością ?
    Chciałbyś zagrać w jakimś filmie ? Jeżeli tak, to jaka rola byłaby dla Ciebie najlepsza ?

/me Pozdrawiam
  • Gootek napisał(a):

Hej Ho Hello Mati =)

Jaki jest Twój najdziwniejszy sen ?
    Na jaką wystawę byś poszedł do muzeum ?
    Lubisz grzybki ?
    Często wybuchasz śmiechem przed monitorem ?
    Czy samotność można poczuć z przyjemnością ?
    Chciałbyś zagrać w jakimś filmie ? Jeżeli tak, to jaka rola byłaby dla Ciebie najlepsza ?

/me Pozdrawiam

Siema Łukaszu ;)

No i tutaj Cię zdziwię :P Zazwyczaj nie mam snów ;) A jak już jakiś mam to w 10-15 sekund po przebudzeniu go zapominam ;) Dodatkowo śnie na czarno-biało ;) Smutne, nie? :(

Ostatnio wybierałem się na wystawę budowli z klocków Lego, ale jakoś dojść nie mogę :P A dla konstruktora to wręcz wymarzona wyprawa :D Dlatego też myślę, że musiałby być to albo impuls chwili tudzież inicjatywa innej osoby, abym poszedł na jakaś wystawę ;)

Lubię pieczarki. Lubię też zupę grzybową. Za grzybkami w czystej postaci nie przepadam jakoś.

Oczywiście :D

Ja zawsze czuję radość z samotności ;) Jeśli, podobnie jak ja, nie lubi się ludzi to musi się kochać samotność ;) W samotności przynajmniej nikt mnie nie denerwuje :D

Nie no, do filmów to się nie nadaję :P Nie mam ani otwartości do ludzi, ani talentu aktorskiego ;)
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Hej Łukaszu!

Bardzo często sprawdzają się moje przepowiednie :P

Głupota i ignorancja.

O kurcze... Ja rzadko tracę poczucie czasu... Jednak jeśli już tak się dzieje to najczęściej podczas spania :D

Hyh... Kiedyś marzyła mi się Nowa Zelandia, kiedyś Teksas, jeszcze innym razem zachodnie wybrzeże Anglii 50 lat temu :P Ciężko wybrać ;)

Fejk z tym Kocurem ;c Nie jestem rudy, nie jestem bogaty :D
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Myziu? ;*

Coraz, coraz.. zimniej jest!
    Czo zrobić, aby było cieplej, kiedy szron pokrywa szyby?
    Czy to zimno odbiera Ci siły witalne i przestajesz walczyć z obezwładniającymi mackami łóżka wcześnie rano?
    Czy Twoje życie studenckie wygląda jak życie studenckie w internetach?
    Czym jest dla Ciebie altruizm?
    Czo tkwi w Tobie takiego, co najchętniej ukryłbyś/ukrywasz przed drugim człowiekiem?
    Czasami warto odpuścisz.. wiesz kiedy nadchodzi ten moment?

.me tuli Myziaqa Kyziaqa! :*

• Tygrysie! :*

No niestety, idzie zima, trzeba zapuszczać futro :D

Ja przez całe swoje życie nie nauczyłem się jeszcze jak robić ciepło, gdy jest zimno :( Po prostu chowam się w tych miejscach, w których jest mi ciepło - tak jak teraz, w łóżeczku pod kołderką :)

Dokładnie! Poza tym ja obecnie rzadko wstaje przed 8, więc nie wiem co to jest 'wcześnie rano' :D

Ciężko powiedzieć... Początki studiów wyglądały trochę tak jak mawiają internety. Teraz to już wygląda to na zasadzie 'skończyć to i mieć święty spokój'. Imprezować się już człowiekowi nie chce, a i coś tam kombinuje i je już parówek i zupek chińskich :D

Szczerze mówiąc nie wierze za bardzo w altruizm. Myślę, że nie ma zachowań bezinteresownych. Nawet jeśli ktoś pomaga nie licząc na rewanż to robi to po to, żeby samemu się podbudować, lepiej się poczuć z tym, że jest taki wspaniały i dobry ;)

Ja najchętniej ukryłbym wszystko co tylko by mógł. Nie lubię się otwierać przed innymi.

Im jestem starszy to chyba tym prędzej łapie się na tym, że nie odpuściłem we właściwym momencie... Czyli uczę się, znam błąd i staram się go naprawiać ;)

/me tuli Tygrysa i karmi go czekoladą :*
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • \o/ Mati

Co słychać w wielkim świecie ?
    Bywasz porywczy w podejmowaniu decyzji ?
    Jak podsumujesz w kilku słowach swoje dotychczasowe życie ?
    Jaką cechę charakteru byś w sobie najchętniej zmienił ? Dlaczego ?
    Czego nie możesz się doczekać ?
    Idziesz w niedzielę na wybory ?
    Miejsce, gdzie czujesz się najlepiej ?

/me spokojnego wieczoru ]:-D
  • Cześć Łukaszu ;)

W wielkim świecie to nie wiem :P Ja sam kończę powoli zajęcia, oddaje projekty, jakieś zaliczenia i zabieram się do ostrego pisania pracy inżynierskiej :)

Zazwyczaj staram się nie działać porywczo. Częstsza u mnie jest sytuacja, że za długo coś próbuję zrobić, nie udaje mi się i nie umiem odpuścić. Wtedy takie działanie może wyglądać na porywcze ;)

W kilku słowach? Nie jest dobrze, nie jest też źle - można powiedzieć, że jest średnio! Zmieściłem się? :D

Wydaje mi się, że charakter to zbiór wielu cech i zmieniając jedną zmieniamy całość - co jest działaniem dość ryzykownym. Nie wiem czy byłbym na tyle odważny, żeby coś zmienić. Najbardziej chyba bym chciał, żebym się bardziej otworzył na ludzi, żeby ich obecność mnie tak nie męczyła jak teraz.

Jako, że w poniedziałek wyszła nowa płyta Floydów to nie muszę już na nic czekać :P Z mniej ciekawych rzeczy? Chyba nie mogę się doczekać aż skończę studia :D

Nie wiem. Jakoś nie mam na kogo głosować, a iść, żeby iść to bezsensowne działanie wg mnie.

Pod prysznicem :D Mógłbym tam siedzieć godzinami :D Ciepło, mokro, samotnie ;)

Jest spokojny wieczór, więc się sprawdziło :)
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Gootek napisał(a):

Bry ponownie Mateuszu =)

Lubisz siebie ?
    Co jest dla Ciebie najważniejsze ?
    Ulubiona liczba ?
    Jak Cię oceniają Ci, którzy Cię znają ?
    O czym myślisz nieraz ?
    Czym Twoim zdaniem powinien kierować się człowiek ?

/me bzium bzium.

Siema ponowni Łukaszu :D

Oczywiście, że nie lubię siebie. I obym nigdy nie zaczął lubić!

Najważniejsze jest dla mnie nieustanne dążenie do lepszego :)

Każda chociaż czterocyfrowa liczba na moim koncie :D

Nie wiem jak mnie oceniają. I wolę nie wiedzieć.

Myślę o wszystkim. Dosłownie.

Człowiek powinien dążyć do lepszego :D

Bziumziaj :P
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Mati napisał(a):

EbbeSand napisał(a):

a starych znajomych poznajesz ? ;p

Starych znajomych z uni2 będę zawsze poznawał :)
    Wczoraj nawet zamieniłem z dwa słowa z naszą najwspanialszą moderatorką DiDów ever, czyli Diablicą :)

no nie mow ze o mnie i mnie jeszcze pamietya ? :P
    start gry : 2005 r
    u2 top40 flota top 30[MZ] - end
    u18 top36 flota top20[RIP] - end
    u43 top5 flota top5[PK] - end
    u43 top12 flota 10[PK.] - end
    FORNAX top 44 flota top 5 [ZS] -end
    CYGNUS top x - eko
  • Tygrysa czekoladą, Ciebie Mateusz już chyba totalnie pogrzało.
    Powiedz mi, co jest ważniejsze, kobiece biusty czy też tyły?
    Zaproponuj mi songa na siłownię. :>
    I na koniec wyjaśnij mi, co Ty jeszcze w team robisz :D
    Multikonto megalomania 1/2 z b4el
    Multikonto 2/2 z Denior

[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
  • Kogo ja tu widzę :D Tego Tygrysa można czekoladą ;)

Hmmm... Jeśli z tych dwóch rzeczy bym miał wybierać to chyba jednak biusty. Ale i tak najbardziej wzrok przyciągnie ogólna figura i twarz :)

Czyli taki z 'uderzeniem'? To mi się zawsze podobało: youtube.com/watch?v=-tpbjqrSyzQ. Ewentualnie Dave: youtube.com/watch?v=h_L4Rixya64

Co robię w team? :> W team to w sumie nic, bardziej sobie moderuję ;) Semestr luźny, czasu więcej troszkę, a i miałem coś do udowodnienia ;]
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Myziu. ;*

Cieszysz się, że zajrzałam?
    Wiesz, że bardzo cieszy mnie fakt, że jesteś Teamowcem, który regularnie odpisuje w swoim temacie?
    Masz plan na życie? Warto w ogóle planować?
    Sprawia Ci radość, gdy użytkownik przyzna Ci rację i pochwali za dobrą robotę?
    Czemu większość użytkowników uważa, że jesteśmy tu tylko po to, żebym im uprzykrzać życie? :<

Mati napisał(a):

Semestr luźny, czasu więcej troszkę, a i miałem coś do udowodnienia ;]

Udowodniłeś?

.me kyzi myzi Myzię Kyzię. ;*

• Tygryziu :*

Jasne, że się cieszę! Cieszę się z każdego posta tutaj :)

Po to zakładałem ten temat i po to chcę, żeby był otwarty :)

Powiem Ci, że ja byłem młodszy to więcej planowałem. Więcej i na dłużej w przód. Obecnie bardziej to wygląda na takie typowe carpe diem ;)
    A czy warto planować? Ciężko powiedzieć. Na pewno warto mieć jakiś pomysł na samego siebie.

Sprawia mi to dużo większą radość niż to, gdy pochwali mnie mój smod/moja FA. Przychodziłem tu z nastawieniem działania dla userów i tego staram się trzymać. Miałem dawniej nad avkiem napis 'Moderator dla ludzi' (później Super Moderator dla ludzi').

Nie zgodzę się z tym, że jest to większość. Wydaje mi się, że to pojedyncze przypadki, które chcą obrażać innych, uprzykrzać innym życie, robić tutaj bałagan. A jak się ich delikatnie upomni to jest wielki płacz jak to tak można. Niestety - tacy krzyczą najgłośniej.

Nie wiem czy udowodniłem. Mam nadzieję, że tak.

/me karmi Tygryse :*
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Dlaczego uważasz, że ta wiekopomna chwila powinna nastąpić w tym oto miejscu ?:D przedstaw pro i kontra na 10 stronach a4 :D
    Jaki będzie kolejny kocur ? Czy przybędzie jakiegoś na święta ?
    Czy kocur ma w ogóle jakąś rodzine ?!
    Gdzie się podziała sygna obrazkowa :(
    Późno już i mózg mi nie działa jak trzeba to tylko te kilka pytań :(
    Jestem i mnie nie ma ^^
  • kasai napisał(a):

Dlaczego uważasz, że ta wiekopomna chwila powinna nastąpić w tym oto miejscu ?:D przedstaw pro i kontra na 10 stronach a4 :D
    Jaki będzie kolejny kocur ? Czy przybędzie jakiegoś na święta ?
    Czy kocur ma w ogóle jakąś rodzine ?!
    Gdzie się podziała sygna obrazkowa :(
    Późno już i mózg mi nie działa jak trzeba to tylko te kilka pytań :(

No już miałem gotowe to uzasadnienie, chciałem załączyć pdfa do plika, a tu się okazuje, że nie da rady tutaj :(

Hmmm... Może być kolejny - wybierz który najlepszy ze świątecznych!
    Nr 13; Nr 14; Nr 15; Nr 16; Nr 17; Nr 18; Nr 29;

Kocur ma matkę. Gdy esperal zaczął działać chciał, żeby ona przepisała na niego cały swój majątek, a sama poszła do domu kotnej starości.

Sygny obrazkowej nie ma od czasów zamierzchłych, kiedy FA byli kompletnie inni ;)

U mnie wcześniej i też mi nie działa jak trzeba :(
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Podjęłam decyzję ;)
    Jako, że lubię święta to wybrałam kocura nr14. Wygląda rodzinnie ze swoim ptaszkiem :D
    Czy będzie na święta śnieg? Pewnie będziesz w zako, a tam chyba co roku jest ?
    Liczyłam na to wypracowanie, ale teraz masz co innego do pisania. To ile jeszcze stron planowanych ?

Postanowiłam tutaj pozostawić tego 4000 posta :)

:xfa:
    Jestem i mnie nie ma ^^
  • A ja nie lubię świąt i bardziej by mi odpowiadał numer 16 :D Pokazuje prawdziwą naturę Kocura, a nie dobroduszne dzielenie się prezentami z Pindolem! Poza tym łżesz! Pindol nie jest jego ptaszkiem!

Ja osobiście mam nadzieję, że śniegu nie będzie :P Z tego co rozmawiałem z domem to podobno powiało troszeńkę i śnieg zszedł. Oby nie spadł nowy! W zeszłym roku grało się przed sylwestrem w piłkę na polu jeszcze :D W lutym z resztą tęż :D Wolę takie święta, o!

Właśnie skończyłem na dzisiaj z wynikiem 47 stron, czyli 35% zamierzonego celu, aczkolwiek należy dodać, że czekam jeszcze na to co napisał mój kolega, współtwórca tego dzieła :D

Dziękuję za posta nr 4000, w zamian u Ciebie zostawię swoje 6500 :P

:xmsmile:
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Shax napisał(a):

Twoim zdaniem najlepszy gitarzysta rockowy wszech czasów ?

Jakiś zespół, na którego koncert poszedłbyś z sentymentu ?

Ulubione piwo ?

Hmmm... Chyba jednak Mark Knopfler, chociaż Davida Gilmoura też cenie wysoko :)

Hmm... Ciężko powiedzieć. Raczej prędzej bym patrzył na koszty niż sentymenty ;) Aczkolwiek kilka takich zespołów jestem w stanie wymienić: Oddział Zamknięty, Monstrum, może Nightwish, może Scorpions...

Chyba jednak Pilsner Urquell.
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)