Pad napisał(a):
widze podobnie myslimy
jak tylko zetsa zobaczylem to mi sie spodobal
w ogole wszystkie akacki sa ciekawe
emo - dobre ! :Dnawet poszukałem sygny z tym emo
no a o co chodziło z painem i w ogóle czemu madara ukrywal sie jako tobinie wiem czemu madara ukrywał się jako tobi nie mam pojęcia czego nosi maskę. Dopiero po śmierci deidery przedstawił się wszystkim członkom akatsuki kim naprawdę jest
wtedy pain niby rzadzil ?
było gdzieś napisane, że madara stworzył akatsuki. Skoro on się ukrywał to wydawał rozkazy painowi a ten oficjalny szef akatsuki mówił co robić. Z resztą w ostatnim odcinku anime widać jak madara rozkazuje painowi co ma robić
Vaizard- animowany modek
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
e slaba ta sygna, w niektorych ujeciach naprawde jak emo wyglada
no wiem wlasnie
w ogole to mi sie juz myli czasem wszystko, co bylo w anim, co w mandze
zamotac sie idzie
jak ogladalem tylko to bylo latwiej
Ty jestes tak na biezaco z wieksza iloscia bajek ? -
Howgh
O właśnie skąd jest twój nick na forum?
Jesteś takim maniakalnym fanem anime?
Niedługo święta, co chciałbyś dostać pod choinkę?
Dobrze wspominasz szkołę?Ex
-
Pad napisał(a):
e slaba ta sygna, w niektorych ujeciach naprawde jak emo wyglada
no wiem wlasnie
w ogole to mi sie juz myli czasem wszystko, co bylo w anim, co w mandze
zamotac sie idzie
jak ogladalem tylko to bylo latwiej
Ty jestes tak na biezaco z wieksza iloscia bajek ?
bajek nie mam pojęcia, jeśli chodzi o mangę dużo wiem o bleachu death note d gray man 666 satan ...
Vasco napisał(a):
Howgh
siema
O właśnie skąd jest twój nick na forum?
wymyśliłem po zdanym egzaminie na moderatora miałem wcześniej ulquiorra, niestety musiałem zmienić by userki nie łamały języka;p
Jesteś takim maniakalnym fanem anime?
chyba nie
Niedługo święta, co chciałbyś dostać pod choinkę?
hmm najchętniej tomy mangi bleach;p
Dobrze wspominasz szkołę?
tak LO było świetnym okresem mojego życia miałem super zgraną klasę wagary piwa pizze bilard dyskoteki oj super się wybawiłem z nimi. -
Hej
Dzien zbliza sie ku koncowi a Ty masz do zrobienia jeszcze cos bardzo waznego ...co zrobisz ?
W srodku tygodnia znajomi wyciagaja Cie na nocną impreze ...jaka jest twoja reakcja ?
Na dzisiejszy wieczór macie z ukochaną osobą zarezerwowany stolik w ekskluzywnej restauracji,
na dwie godziny przed końcem pracy dostajesz jednak propozycję wykonania pilnej pracy za duże pieniądze...co zrobisz ?
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
marcik napisał(a):
Hej mój skarbek:*
Dzien zbliza sie ku koncowi a Ty masz do zrobienia jeszcze cos bardzo waznego ...co zrobisz ?
najpierw lech potem można działać:)
W srodku tygodnia znajomi wyciagaja Cie na nocną impreze ...jaka jest twoja reakcja ?
jęsli mam rano wstać, to idę, ale wracam około pólnocy
Na dzisiejszy wieczór macie z ukochaną osobą zarezerwowany stolik w ekskluzywnej restauracji,
na dwie godziny przed końcem pracy dostajesz jednak propozycję wykonania pilnej pracy za duże pieniądze...co zrobisz ?pieniądzę są ważne, ale nie najważniejsze idę na kolację. -
i jak ostatni chap ?
kurde mi sie nie podobal
ale bedzie ciekawie w dalszej walce saska
o ile nie bedzie fillera o deszczu i jirayi, ktos tam mial takie obawy -
Pad napisał(a):
i jak ostatni chap ?
kurde mi sie nie podobal
chapek fajny podobało mi się połączenie susano i amateratsu. NIe podoba mi się to, że sasek otrzymał takie potężne jutsu w jednej sekundzie a inni muszą się tyle męczyć na treningach. Nie przepadam za saskiem dlatego wnerwia mnie takie dopakowywanie go przez kishimoto:)
ale bedzie ciekawie w dalszej walce saska
o ile nie bedzie fillera o deszczu i jirayi, ktos tam mial takie obawy
tu pewnie chodzi ci o anime. Fillerów nie będzie dadzą pewnie ze 2 odcinki o ji jak był młody to też było w mandzę tylko po jego śmierci czyli po walce z painem. Akurat dadzą teraz to tak przynajmniej wynika z końcówki ostatniego odcinka. -
Howgh
Zapytam się Ciebie o przewidywany rozwój akcji w kolejnych chapterach.
Jak sądzisz, co będzie dalej, kto wygra, kto zyska a kto straci wszystko?
Powiedz mi co sądzisz o obecnym zamieszaniu wokół reprezentacji w piłce nożnej?
Myślisz, że siatkówka mężczyzn będzie jedynym sportem zespołowym, z którego będziemy mogli się cieszyć?
Będziesz rozczarowany jeśli nie zdobędziemy mistrzostwa europy?
Kim ten ulquiorra jest?Ex
-
Vasco napisał(a):
Howgh
Zapytam się Ciebie o przewidywany rozwój akcji w kolejnych chapterach.
Jak sądzisz, co będzie dalej, kto wygra, kto zyska a kto straci wszystko?
walka saska z raikage nie zostanie skończona ktoś wkroczy i przerwie może naruto nie mam pojęcia. Straci dużo danzo raczej nie zostanie hokage nie zgodzą się na to na głosowaniu.
Powiedz mi co sądzisz o obecnym zamieszaniu wokół reprezentacji w piłce nożnej?
trzeba zacząć od podstaw wywalić pzpn i robić od nowa. Co z tego, że zmienią trenera, kadre trzeba robić na euro 2012 więc młodych jakiś dać. 40 mln kraj nie wierze, że nie ma talentów.
Myślisz, że siatkówka mężczyzn będzie jedynym sportem zespołowym, z którego będziemy mogli się cieszyć?
w ogóle siatkówka bo i kobiety też pięknie grają.
Będziesz rozczarowany jeśli nie zdobędziemy mistrzostwa europy?
nie będę i tak strasznie podoba mi się ich gra.
Kim ten ulquiorra jest?
moja ulubiona postać z mangi i anime Bleach. Zły charakter, 4 espada. Niestety zginał. -
masz racje anime wali mi sie z manga
grrr
ale nvm, i tez mi sie nie podoba to podrasowywanie saska ;-/
kto jest mocniejszy, raikage czy saske ? -
Pad napisał(a):
masz racje anime wali mi sie z manga
grrr
ale nvm, i tez mi sie nie podoba to podrasowywanie saska ;-/
kto jest mocniejszy, raikage czy saske ?
mało komu się podoba to podrasowanie saska;/ no ale co zrobić.Kto jest mocniejszy jak dla mnie raikage beż żadnego sharingana czy innych super mocy dysponuje potężną siła, prędkością, czy chakrą. Sasek dzięki swoim oczom jest w stanie w miarę mu się przeciwstawić. -
hmm a co to jest ta obrona z amaterasu ?
no i o tej susano, czy jakos tak, tez nie wiem za bardzo nic
to co ma raikage
w ogole nie mam zapalu zeby mange od zera przeczytac :x -
Pad napisał(a):
hmm a co to jest ta obrona z amaterasu ?
połączenie amateratsu z susano
no i o tej susano, czy jakos tak,
susano, jak dla mnie najpotężniejsza technika itachiego zobacz to:
2.bp.blogspot.com/_7u9gMhrSm6Y…-h/Itatchi%27s+Susano.jpg
Przeczytaj ten chapter i następny chapek. Dowiesz się dużo o tej technice.
tez nie wiem za bardzo nic
to co ma raikage
to co ma raikage to zbroja z jego chakry, manipulacja żywiołem błyskawicy, ciężko ją przebić i dodatkowo jest dzięki niej strasznie szybki nawet amateratsu nie mogło go trafić.
w ogole nie mam zapalu zeby mange od zera przeczytac :x
żałuj -
gleba
ej glupie pytanie
w anime itachi tez juz nie zyje ?
bo mi sie powalilo wszystko, a tak sie zastanawiam czy ogladalem ta walke, czy tylko czytalem -
Pad napisał(a):
gleba o.Ofajna technika co;p
ej glupie pytanie
w anime itachi tez juz nie zyje ?
w anime zbliża się walka itachiego z saskiem dużymi krokami;p
bo mi sie powalilo wszystko, a tak sie zastanawiam czy ogladalem ta walke, czy tylko czytalem
tak więc póki co itachi żyje -
A wy tutaj debatujecie o tym zachwianym emocjonalnie dziecku. hehe
Na końcu i tak wszystko skończy się dobrze, albo wymyślą, że wszyscy zbiorą swoją czakre i wskrzeszą wszystkich poległych i będą żyli długo i szczęśliwie, lol
Do pytań przejdźmy:)
Dlaczego ten ulquiorrapołowę głowy normalnej o drugą połowę jakąś zmutowaną?
Dlaczego jest twoją ulubioną postacią?
Oglądałeś District 9?
HowghEx
-
vasco nie strasz
aczkolwiek jakies tam lekkie bonusy sie trafialy, z kakasiem czy gaara
vai, help..
nie moge znalezc odcinkow mangi od zera
mam jakis numer 000 a pozniej juz 200 czy 300...
wlasnie przerobilem od tego co mi pokazales az do sejjutsu naruto
i wlasnie tam byla walka saska z 8 ogonami - to parowka jednak jest :x nawet z nim nie dal rady
gdyby nie karin to by mial w ogole cieplo
pytanie jakies.. hmm
aa wlasnie, od czego zalezy znaczek sharingana jaki sie w oku pojawia
bo np kakasi, itach, tobi i saske mieli taki sam, pozniej mangekou czy jak to sie tam pisze itachi i kakas chyba takie same mieli.. wydawalo mi sie ze saske tez jakis czas a pozneij mial takie takie cos z orbitami, kojarzysz nie ? ja widzialem gdzies zdjecia tego wszystkiego ale nadal nic nie rozumiem -
Vasco napisał(a):
A wy tutaj debatujecie o tym zachwianym emocjonalnie dziecku. hehe
Na końcu i tak wszystko skończy się dobrze, albo wymyślą, że wszyscy zbiorą swoją czakre i wskrzeszą wszystkich poległych i będą żyli długo i szczęśliwie, lol
co będzie to się okaże;p. Wg \potwierdzonych spoilerów gara wkroczy do walki w najbliższym chapie
Do pytań przejdźmy:)
dawaj;p
Dlaczego ten ulquiorrapołowę głowy normalnej o drugą połowę jakąś zmutowaną?
Wszystkie hollowy mają 2 rzeczy po 1 dziura, symbol, że nie posiadają duszy. Po 2 maska właśnie ta druga połowa to kawałek jego maski Dokładniej uszy nietoperka;p.
Dlaczego jest twoją ulubioną postacią?
silny, inteligenty, wszystko przemyśli, no i ten jego charakter.
Oglądałeś District 9?
nie oglądałem
Howgh
Pad napisał(a):
vasco nie strasz
aczkolwiek jakies tam lekkie bonusy sie trafialy, z kakasiem czy gaara
vai, help..
nie moge znalezc odcinkow mangi od zera
mam jakis numer 000 a pozniej juz 200 czy 300...
wlasnie przerobilem od tego co mi pokazales az do sejjutsu naruto
nie znajdziesz raczej od 0 mangi, już dawno pokasowana ze stron z których korzystam. Masz od któregoś tam odcinka 200 ileś, tam się zaczyna shippuden, początek drugiej części.
i wlasnie tam byla walka saska z 8 ogonami - to parowka jednak jest :x nawet z nim nie dal rady
gdyby nie karin to by mial w ogole cieplo
owszem nie wyszło mu;P
pytanie jakies.. hmm
aa wlasnie, od czego zalezy znaczek sharingana jaki sie w oku pojawianigdzie nie było napisane. Jednak ja mam pewną teorie. Zwykły sharingan ma każdy taki sam, jednak po aktywacji MS jak widzisz każdy ma inny i tu zaczyna się moja teoria. Każdy kto aktywował MS ma inne techniki wzrokowe i pewnie właśnie dlatego inne oczka. Kakashi, madara, itachi czy sasek. inne techniki inne oczy. Wyjątek jest tu sasek i itachi. Sasek pomimo tego, że brat mu przeszczepił swoje techniki ma inny kształt MS, ale i na to mam teorie. Sasek nas jeszcze zaskoczy bo on nie ma tylko technik brata, przy aktywacji MS dostaje się nowe techniki(dlatego ma swoje gwiazdki w oczach hehe) swoją drogą ciekawe jakie ma techniki sasek.
bo np kakasi, itach, tobi i saske mieli taki sam, pozniej mangekou czy jak to sie tam pisze itachi i kakas chyba takie same mieli.. wydawalo mi sie ze saske tez jakis czas a pozneij mial takie takie cos z orbitami, kojarzysz nie ? ja widzialem gdzies zdjecia tego wszystkiego ale nadal nic nie rozumiem -
noo wlasciwie technik saska jeszcze nie widzielismy
dobra a powiedz mi skad kakas ma ms ?
bo sasek ma powiedzmy dzieki itachiemu ze ubil oro czy jak to tam bylo
tak se mange czytam i patrz
manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,417,2.html
rzuca Ci sie cos w oczy ?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pad ().
-
Pad napisał(a):
noo wlasciwie technik saska jeszcze nie widzielismy
dobra a powiedz mi skad kakas ma ms ?
Dobre pytanie. Tego nie wiadomo. Są różne teorie, że to efekt Tsukuyomi, lub że od początku miał MS, kiedy mu przeszczepił rin sharingana od obito i widział śmierć obito wtedy aktywował mu się MS. Sam nie mam pojęcia skąd mu się on wziął. Może kiedyś się dowiemy.
bo sasek ma powiedzmy dzieki itachiemu ze ubil oro czy jak to tam bylo
sasek ma bo zabił brata;p
tak se mange czytam i patrz
manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,417,2.html
rzuca Ci sie cos w oczy ?
nie nic specjalnego na tej stronie nie widzę. -
no bo w mandze jak naruto walczyl z sanbim to gamakichi wyniosl w sobie mase oleju
a tutaj ?
manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,424,1.html
o co chodzi ze works yamato -
Pad napisał(a):
no bo w mandze jak naruto walczyl z sanbim to gamakichi wyniosl w sobie mase oleju
w mandze naruto nie walczył z sanbim:) w anime nie wiem nie oglądałem fillerów.
Chyba, że chodzi ci o shukaku potwora gary. tam owszem żaba użyła oleju a naruto go podpalił. Tylko pytanie czy to ten sam olej co nie może się wydostać poza żabią wioskę?
a tutaj ?
manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,424,1.html
o co chodzi ze works yamatonie mam pojęcia;p szczerze mówiąc nawet na to nie zwróciłem uwagi czytając mangę -
Gaara ma wkroczyć do walki? a po co on tam? Tylko zakurzy tą swoją piaskownicą
Dobra o coś miałem zapytać:D
Jakie zakończenie ten mangi chciałbyś zobaczyć?
Sądzisz, że kiedyś może dojść do ekranizacji jednej z takich mang, nie mówię o anime, ale o pełnometrażowym filmie?
Oglądałeś Dragon Balla? Ten film oczywiście. Co sądzisz o nim oczywiście jeśli obejrzałeś.
HowghEx
-
Vasco napisał(a):
Gaara ma wkroczyć do walki? a po co on tam? Tylko zakurzy tą swoją piaskownicą
ano pustynna burza będzie;p
Dobra o coś miałem zapytać:D
Jakie zakończenie ten mangi chciałbyś zobaczyć?
śmierć sasuke:)
Sądzisz, że kiedyś może dojść do ekranizacji jednej z takich mang, nie mówię o anime, ale o pełnometrażowym filmie?
raczej nie za długie są mangi by je ekranizować. Jeśli mowa o naruto, bleach itp raz, że długie 2, że masa efektów musiała by być duży bdżet itp. CHoć na przykład Death Note by mogli nie ma żadnych jutsu czy czegoś więc dużo efektów brak akcja toczy się w normalnym mieście i do tego super scenariusz, fabuła jest.
Oglądałeś Dragon Balla? Ten film oczywiście. Co sądzisz o nim oczywiście jeśli obejrzałeś.
filmu nie widziałem i nie mam zamiaru jak czytałem o nim to beznadzieja totalna.
Howgh -
Hellou
Kupiłeś polecone przez sprzedawcę radio samochodowe ...niestety okazało się bublem, jaki jest Twój następny krok?
Co decyduje Twoim zdaniem o sprawności interpersonalnej?
Jak najefektywniej przekonać szefa do podwyżki?
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
Witam
Mam pare pytan:P
Czy to prawda ze gdybys gral na jakims uni i bym Ci wyslal 2 jednoski metalu 1 krysztalu i 1 deuteru podalbys mi numery i hasla do kont bankowych?
Ile razy grales i przegrales w totka?
Jaki bilans?
Co czujesz gdy czytasz moje inteligentne i niezrozumiale pytania?
Grales kiedys w ogame? Dlaczego nie?
piles kiedys napoj gazowany? Jakie to uczucie?
Co sadzisz o kwasie fosforowym w coca coli?
coca cola czy pepsi?
Na koniec powiedz ze jestem najinteligentniejszym userem z tego forum i to JA powinienem byc modkiem.
Pozdrawiam;) -
Howgh
Zatem jesteśmy zwolennikami takiego samego zakończenia:D
Uważasz, że dobrzy i uczciwi ludzie zawsze mają "pod górkę"?
Lubisz chodzić i załatwiać różne sprawy po urzędach?
Jaki urząd byś najchętniej zlikwidował?Ex
-
marcik napisał(a):
Hellou
:*
Kupiłeś polecone przez sprzedawcę radio samochodowe ...niestety okazało się bublem, jaki jest Twój następny krok?
idę z reklamacją
Co decyduje Twoim zdaniem o sprawności interpersonalnej?
hmm szczerze mówiąc rodzina wychowanie poczucie humoru to chyba wszytsko
Jak najefektywniej przekonać szefa do podwyżki?
podejść do niego psychologicznie, dobrze, że mam siostrę psychologa:D:fgrin:
blablacz napisał(a):
Witam
Mam pare pytan:P
witam również
Czy to prawda ze gdybys gral na jakims uni i bym Ci wyslal 2 jednoski metalu 1 krysztalu i 1 deuteru podalbys mi numery i hasla do kont bankowych?
jasne, ale tylko do tych szwajcarskich:D
Ile razy grales i przegrales w totka?
grałem 4 razy w życiu 3 razy wygrałem 10 zl raz nic
Jaki bilans?
Co czujesz gdy czytasz moje inteligentne i niezrozumiale pytania?
lubię takie pytania;p
Grales kiedys w ogame? Dlaczego nie?
Grałem strasznie długo aż nie chce liczyć lat. powiem Ci, że korci mnie do powrotu polatałbym znowu.
piles kiedys napoj gazowany? Jakie to uczucie?
piłem i nie przepadam, wole niegazowane. Jakie uczucie drapanie w gardle
Co sadzisz o kwasie fosforowym w coca coli?
dobrze odrdzewia stare śruby:)
coca cola czy pepsi?
ani jedno ani drugie
Na koniec powiedz ze jestem najinteligentniejszym userem z tego forum i to JA powinienem byc modkiem.
zapraszam do złożenia podania:)
Pozdrawiam;)ja również
Vasco napisał(a):
Howgh
siema
Zatem jesteśmy zwolennikami takiego samego zakończenia:D
i dobrze;D
Uważasz, że dobrzy i uczciwi ludzie zawsze mają "pod górkę"?
Owszem. Jestem uczciwy. Na przykład jak były zwolnienia w firmie to poleciałem choć nie obijałem się robiłem ile mogłem niczego nie wynosiłem z firmy. Poleciałem bo młody a zły jetem bo niektórzy starsi o parę lat wynosili materiały, gotowe produkty, po prostu kradli, obijali się totalnie w pracy jak tylko szedł kierownik to coś robili i to nie zawsze, oni wciąż pracują:)
Lubisz chodzić i załatwiać różne sprawy po urzędach?
Nie mam z tym problemu ja pogodny z poczuciem humoru bez problemu zawsze załatwiam. Uśmiech i uprzejmość dużo pomagają;p
Jaki urząd byś najchętniej zlikwidował?
Nie wiem czy to urząd chyba raczej nie ale PZPN:D -
Cześć
Jaka jest Twoja recepta na przeziębienie?
A na ból głowy?
Co robisz jak jesteś naprawdę zmęczony?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości