Sitro napisał(a):
po tylu latach niespełnionych obietnic
ja wiem ze na,, artyste" trzeba czekać ale z ciebie zaczyna sie takie mały Tolkien robić vXD

Sitro napisał(a):
po tylu latach niespełnionych obietnic

Zapraszam do czytania i komentowania.

plus epilog
Zapraszam do czytania i komentowania.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Sitro ().
Zapraszam do czytania i komentowania.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Sitro ().
Zapraszam do czytania i komentowania.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Sitro ().
Jedno z wydawnictw do którego wysłałem fragment "Piekła kosmosu" poprosiło o cały maszynopis książki. Czekam na odpowiedź od niego oraz kilku innych wydawców. Ma przyjść w przeciągu 1-3 miesięcy.
Zapraszam do czytania i komentowania.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Sitro ().

Ostro mnie kąsa i w zasadzie przebudowaliśmy na nowo wiele opisów, w tym gwiezdne krążowniki klasy Rocket z prologu. Wyglądają zupełnie inaczej niż to co zaprezentowałem kilka dni temu. Teraz są bardziej sensowne.
Teraz szykuję się do zebrania kasy na korektę.
Gdyby ktoś z tego forum, kto czytał poprzednią wersję lub to co tutaj publikowałem chciałby dołączyć do beta czytelników to poniżej zapodaję link do grupy