Przyklejony Filmowa Foto-Zagadka

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czyżby "Zmiennicy"? Bo filmu nie widziałem, ale pamiętam kiedyś w jakimś teleturnieju pytanie o numer boczny taksówki z tego filmu. I było 1313, jeżeli mnie pamięć nie myli.

EDIT:
      Okej, moja kolej na zadawanie. Zagadka łatwa i myślę, że obędzie się bez dodatkowych podpowiedzi.
      Jeden z bardziej lubianych przeze mnie filmów 'komediowo-akcyjnych'. Co jest głównie zasługą aktorów odtwarzających główne role. Proszę o tytuł oraz ich nazwiska.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nathan Grawesh: dodatnie zagadki ().

• Żyć szybko, umierać młodo.
      Na fotce: James Van Der Beek jako Sean Bateman
      Plakacik w wersji mini bo pluszaki niegrzeczne.

Zagadka: Zagadka łatwa bo z pracy i dodatkowo chory jestem wiec nie bedzie problemów z odgadnięciem...
      Poproszę o plakat z tego oto filmu:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Piwko otwierał tak nikt inny jak tylko : Vinnie Jones
      Film : EUROTRIP
      Panienka "ładna Niemka" to: Jessica Boehrs

Zagadka: Film z którego pochodzi fotka można okreslic 2 słowami : NIEZŁA IMPREZA , jaki to film? ( koniecznie tytuł ) Oraz w ramach odpowiedzi poproszę o miłe dla oka zdjęcie dziewczyny z którą jeden z panów na zdjęciu wziął ślub ( był tak nawalony że nawet tego nie pamiętał ).

• Film to : PORANEK KOJOTA , a ścigant należał do kolegi głównego bohatera:D

Zagadka: Poproszę o zdjecie " lisa " który pojawia się w filmie z którego pochodzi ta fotka....

zagadka

/ponad 300KB to jednak ciut za dużo i dlatego podlinkowałem
      *sisko

• No, Piecuchy i Regisy- do roboty :D
      A film to : Wanted
      i oczywiście piękna lisica :D

zagadka:

gdzie grali ci super tajni agenci ? Plakacik :)
      w filmie tym pewne undergroundowe stworzonko chciało zawładnąć światem z poziomu ekspresu do kawy :D
      *Skoro ekspres do kawy mikrofalówka i mikser to mało, podpowiem jeszcze że w kanadyjskim domku mieszkał pewien gryzoń :)

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Johny ().

• Lol takie łatwe a jednak takie trudne:)

Zagadka: Bedzie łatwe bo ostatnio Dżony zamurował:P
      Na kogo patrzy ten znany aktor? Poprosze o tytuł filmu i zdjęcie aktorki ( ładne;) )

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• yy to bendzie ten no ...
      Zagubione -> Lost and Delirious

zagadka
      poproszę o zdjęcie 2 cfaniaków (mniejszego mniejszego i cfańszego większego), z którymi kojarzy się ta postać :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez piecuch ().

• Impreza z filmu Leidis , a aktorke mogłem sobie wybrac tak więc: Anna Dereszowska

Zagadka: Z jakiego filmu pochodzi ten kadr( to chyba łatwe) ? Poprosze o tytuł i plakat. Ale PYTANIE GŁÓWNE dotyczy "panów" na fotce: Czyje talenty wykorzystują kosmici? Poproszę o nazwiska.

• Film : 8 Mila, plakat

zagadka za chwile

----

z jakiego filmu jest ta scena :

jeśli będą trudności dodam podpowiedz ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ewident ().

• kurde, sekundę wcześniej :D
      ale co się odwlecze to nie uciecze.
      Film to "siedem", na zdjęciu Morgan Freeman

zagadka:
      taka mała cegiełka, dla ułatwienia dodam że film jest nowy. Plakacik dla mnie.

z głównym bohaterem w pewien sposób, bliski sposób była związana piękna pani która grała z panem w lateksowej masce :)
      oczywiście w filmie, nie w życiu prywatnym
      główny bohater w wielu filmach lubił krew, nawet był rzeźnikiem :) w pewien luźny sposób tytuł tego filmu jest związany z filmem wyżej

Post był edytowany 7 razy, ostatnio przez Johny ().

• Film to Jumper. Foto i zagadencjał za chwil kilka.

odpowiedź

Ja to taki banał dam na rozluźnienie tutaj wszystkich mózgów :D Kim jest owy jegomość, cóż to za film. Poproszę również o zdjęcie pewnej pani z owego filmu (ładne zdjęcie) :D

elfi

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez blackivy ().

• Film to oczywiście Iron man 2

pan na zdjęciu to Samuel L. Jackson a postać przez niego grana to Nick Fury

oto plakat :

i ładna pani :

zagadka za chwilę
      ----------------------------------------------

z jakiego filmu jest ta scena :

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ewident ().

• Blackivy - sprawa pierwsza nie wklejej tak dużych fotek ( mozna dać mniejsze z google lub samemu zmniejszyc) zeby modek nie musiał linkować i kolorowac tematu.
      - druga sprawa: film to 7 Dusz a główny bohater popelnił samobójstwo kładąc sie w wannie do ktorej nastepnie wpuścil Meduzę Fleckera

Plakat:

Zagadka: Panie na zdjeciu biorą udział w licytacji pewnego sportowego "artefaktu". Jaki to film? Poprosze o napisanie tytulu , oraz w ramach odpowiedzi o cieple zdjęcie pewnej blondynki która okazuje sie bardzo mocna w prawdziwie meskim sporcie o ktorym opowiada w/w film.

Podpowiedz: moj niespełna 2 letni synek określa ten sport w ten sposób: wziuuuuuuuuuummm :)

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• No dooobrze...odpowiem :P Film o Le Mans,noszacy tytul "Najlepsi z najlepszych",a owa blondynka to ani chybi Diane Kruger ;)

Prosze o zdjecie aktora,ktoremu w pewnym filmie strzela w czolo...zamek jego wlasnego pistoletu i choc martwym jest,to jednak przez jakis czas zyje w wyobrazni glownego bohatera tejze opowiastki ;) Dla ulatwienia dodam,ze aktor o ktorego mi chodzi,w innych filmach a to lubil ostre narzedzia,a to z kolei miewal rewolucyjne ciagoty ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().

• Fotka zjawiskowa:D
      Odpowiedz na zagadke Regisa: Sin City i Benicio Del Toro

Zagadka: Poproszę o tytuł filmu oraz o miłe zdjecie aktorki której chciał " umyć plecy" ten oto przystojniak.

• Jako że dopiero co widziałem tego "trolla" tak STEALTH, trolla :D odpowiadam,
      Film to : Resident Evil after life
      a miłe zdjęcia pań, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia której chciał umyć plecy :E z resztą sami zobaczcie dlaczego
      Claire oraz Alice

Tej drugiej pani nie będziemy oglądać, bo była nieubrana :O

zagadka:
      co to za film, plakacik dla mnie.

elfi

Post był edytowany 7 razy, ostatnio przez Johny ().

• ke filma e dos skrinos
      purfavor imagos dos hot czika grajos filmos

dos gringo e pasiastos ubranios esta grande aktorro, grajos piratos , edawrdos ciach ciach e gringo ke łzawios
      e czika e hot czika ;]

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez piecuch ().

• Film: Milczenie Owiec
      Plakat :

Jeżeli się wbiłem , że tak powiem, między wódkę a zakąskę to sorry :ziew:

Zagadka :

Co to za film :

i54.tinypic.com/2na5esj.jpg

To może i standardowo plakacik do tego i nazwiska głównych bohaterów .

/Tak duże obrazki proszę linkować na przyszłość albo zmniejszyć.
      Usunąłem też z posta niepotrzebny spam.
      Wyleciały posty niezgodne z regulaminem tego tematu.
      *sisko

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Magius ().