Przyklejony Filmowa Foto-Zagadka

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• widzieli najnowsza reklame pewnego napoju co to pragnienie nie ma szans?
      no to jak widzieli to wiedzą jaką ciezka robote miał chłopaczyna za za głosną muzykę.

Ale to pestka przy tej robocie ;P

poproszę o tytuł, dane pana z prawej
      oraz śliczne zdjęcie pani w kitkach, która ponoć takie sztuki potrafiła w tym filmie , że łoj. ;P

znajomość polskich produkcji na poziomie równym tytułowi tego filmu, że zagadka wisi?

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez istarii ().

• Eeeejże...nie jest tak źle ;) Film "Zero",a pan widoczny na zdjeciu to Krzysztof Czeczot :) I fotka pani z sektora uslug...

Skoro juz jestesmy przy kinie rodzimym...byl kiedys taki film o dosc nielatwym uczuciu i ponizej pochodzaca z niego fotka :) Prosze o tytul i dane pary na owym zdjeciu widocznej :)

Poniewaz moja zagadka spowodowala maly wstrzas psychiczny u jednego z bywalcow tematu,a reszta to chyba zwykle lenie,ktorym nie chce sie pogrzebac w filmografii...czas na podpowiedz,po ktorej jesli nie pojawi sie tu predziutko odpowiedz,to stwierdze,ze kury Wam...prowadzac,a nie zagadki rozwiazywac :P
      PODPOWIEDZ:
      Pani z fotki nazywa sie niemal tak samo jak ulubiona bron agenta Jej Krolewskiej Mosci,natomiast pan ktory widoczny jest obok,a raczej na tej pani,ma nazwisko ewidentnie kojarzace sie z duchowienstwem ;)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez regis ().

• I co tu się dzieje?
      Człowiek sobie troche wolnego zrobił...
      Regis, żebyś tak zostawił te 2 cm dolnej cześci zdjęcia to bym Kaske po sutkach poznał ;P
      A tak to trudno bez nich ;P
      PAni to Katarzyna Walter a pan to Marek Probosz
      Film to Niech Zyje Miłość.

zagadka dla smakoszy bezmyślnej rozrywki (nie neguję bo własnie po seansie jestem - i straszno i śmieszno było ;) ) czasem się miło tak odłączyć na 2 gdzinki od zwojów i fałdy na mózgu wyprostować hhehehe

prosze o tytuł i ładne zdjęcie obiektu co odpuścił grzechy a w zasadzie uratował duszę głównemu bohaterowi.

zastrzyk:

ekranizacja z 2009 roku powieści pewnego bardzo zasłuzonego pana z działu literatura Sci-Fi i Fantasy

• film Next
      laska - Dżesika co używa Viziru
      plakat

uwaga, film z tego roku

kto miał taki tatuaż?

proszę o tytuł filmu i zdjęcie tego kogoś z filmu,
      w którym w zasadzie potrzebował tylko jednego oka ale miał dwa ;)

widzę , ze cieniutko z checia na pokombinowanie wiec łopatologicznie podpowiedź zbuduję:

do tego potrzebna jest jedna gałka oczna

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez istarii ().

• bo się rozleniwiło towarzystwo na wiosnę ;)

czekamy na Magiusa - zna odpowiedź, wczoraj miał wkleić ...
      jak dziś nie zadziała to dam kolejną podpowiedź.
      A swoją drogą nie bardzo rozumie - jaka podpowiedź jest nie jasna?
      - czy ta w której pytam o rolę w której potrzebna jest jedna gałka oczna?
      - czy ta w której jako ułatwienie zrozumienia konieczności posiadania choć tej jednej gałki wklejam widok ze snajperki?
      Trudno skleić te dwa klocuszki by powstała profesja, którą para się nasz bohater zagadki w jednym z filmów?

Sorry ale nie łapię pretensji ;)
    • Zwykle podpowiedzi , czy to formie zdjęcia czy też tekstu odnoszą sie do filmu będącego przedmiotem zagadki ... A u Ciebie to trochę inaczej wygląda x_x

Dajesz rysunek tatuażu , który odnosi się do filmu , w którym grał aktor o którego ci chodzi , i który to grał jeszcze w jakimś filmie gdzie potrzebuje jednego oka a ma dwa x_x
      Samo w sobie to jest już porąbane ... a do tego jeszcze wrzucasz jako podpowiedź zdjęcie z pupy wzięte x_x Jakby jeszcze ono naprowadzało na cokolwiek innego niż to , że chodzi o coś związanego ze snajperką i z resztą nie miało nic wspólnego z filmem , o który pytasz. Mieszasz , mieszasz , mieszasz. Podpowiedz ma za zadanie rozwiać wątpliwosci , dać nowe podparcie do myślenia nad zagadką a nie , kurde, mieszać :P
      No ale rozumiem - tak już twój urok :D

Film : RepoMen (sic!!!) - jak ktoś miał na to wpaść to nie wiem , mi się udało tylko dlatego , ze Istarii rzucił mi hasło "Stalingrad" -i skojarzyłem aktora x_x
      Zdjęcie :
      proszę o tytuł filmu i zdjęcie tego kogoś z filmu,
      w którym w zasadzie potrzebował tylko jednego oka ale miał dwa

To tez było mistrzowskie x_x

Jude Law :

Zagadkę może zadać Stealth. Ja będę na forum dopiero późno w nocy .

/Nie irytuj się tak :D elfi
    • Ale to było mega ułatwienie ! I to nawet potrzebne w momencie , kiedy zagadka wisi drugi tydzień :P
      A Ty się już nie obrażaj , bo od tego są baby . Nie zabierajmy im tego!

A pan panie modku nie przesadza czasem ;> Co jak co , ale określenie , którego użyłem z pewnością nikogo nie obrażało a wulgiem to jest takim se :P
      No ale rozumiem ... wrażliwość.
      Emocje , które kierowały mną podczas pisania wcześniejszego posta zostały wywołane sesją ... oraz faktem pustki w lodówce , jak i również tym, że Pan Kaczyński znajduje się w koniunkcji Saturna i Marsa , jak donosi Onet.pl ...

W takim razie skorzystam z okazji i zadam zagadkę :

Co to za postać i z jakiego serialu ?

Po proszę o zdjęcie córki z serialu tego pana :quasi:
    • Jaja sobie robisz, to poważny temat :E
      no ale jak chcesz, Rysio z Klanu, poniżej jego córka, Bożenka

zagadka łatwa, coby nie blokować jak co poniektórzy :lol:

co to za film, poproszę o plakat.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Johny ().

• ooo... dzięki panie/pani nowy modek za pozbawienie mnie możliwości jawnej obrony.
      co to? post spamem był? nie wyjaśniał zaistniałej sytuacji? nie odnosił się do konkretów?

coż ...skoro myślimy pośpiesznie i absurdalnie...
      Zgłaszam więc oficjalny protest w kwestii zdjęcia będącego treścią zagadki johnego.
      skoro cycków być w temacie nie może a nawet ich cienia to tym bardziej protestuję przed wizualizacją
      zgubnego nałogu alkoholizmu. na zdjęciu jest pijak w trakcie konsumpcji wódki.
      obraża mnie to i demoralizuje jako małoletniego a w dodatku jest to sprzeczne z ustawą o wychowaniu w trzeźwości.
      do johnego pretensji nie mam bo go lubię ale, że to medium (to forum) prywatne i komercyjnej firmy
      to zrobię drakę jak się jeszcze bardziej nakręcę i gdzieś doniosę. Jak dalekko doniosę to nie wiem, bo słaby jestem ostatnio
      a temat ważki (tu paradoks bo ważka lekka jest) ale przecież ze szkoły wiemy , że znaczy to ciężki.

p.s. jeśli post zniknie tak po prostu znaczy to że i wódkę można i cycki też .
      co ma sens, bo temat przecież filmowy czyli związany ze sztuką. a choć czasem cycki brzydkie się trafią , to skoro z filmu są - znaczy , że artystyczne ;P

A ponieważ towarzystwo się ociąga a mój piec na cegiełki stygnie więc prosze - wszystko na fotce

zagadka

ponieważ wódki nie piję i innego alkoholu również (spokojnie ;P zwyczajnie nie lubie) ale za to cycki bardzo ,to proszę.
      kto zademonstrował cycki mając oganiczenie wolności w tym filmie?

prosze o tytuł i dane włąścicielki cycków (w zasadzie to cycąt) ;)

• Film: Ciacho
      A cycki pokazała Marta Żmuda :E a no trochę fantazji w tym było
      ze względu na wszechobecną cenzurę takie skromne foto , zaprawdę powiadam wam modzi związek radziecki miałby z was nie lada pożytek :E

Gdzie mogliśmy oglądać tego uśmiechniętego "od ucha do ucha" pana, (powiedziałbym że przypomina mi kostucha z opowieści o Mordimerze) :E

poproszę plakacik.
      jako że minęła doba i nikt nawet się nie przybliżył do odpowiedzi, więc naprowadzam:
      film NOWY, główny aktor jest bardzo bardzo znany a pan ze zdjęcia w tym filmie to jest albo go nie ma :E (ale występuje )

akcja dzieje się w dość ograniczonym obszarze. I jedna z głównych postaci grała w piaskowym filmie :)

no bez przesady ;p teraz już musicie zgadnąć.

Post był edytowany 9 razy, ostatnio przez Johny ().

• a cóż to za straszny film? pewnie cztery ;P

zagadka

jakoś tak się długo zbierałem, aż w końcu obejrzałem. ...i się zawiodłem baardzo ;P

co to za film?

w odpowiedzi wizualnej poproszę zdjęcie z dowolnego filmu, na którym
      grupka pań wyposażonych w cycki spożywa wódkę lub inne świństwo.

• zagadka : z jakiego filmu pochodzi wklejona fotka, poprosze o plakat oraz nazwiska głównych bohaterów.

Podpowiedz: drugie zdjęcie z w/w filmu:

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• na piecuchowaty nos toć to 13 kangurów :D
      los plakatos i aktoros

co to za film, poproszę zdjęcie zakochanych z tego filmu oh ah eh :D

KOREKT REGIS :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez piecuch ().

• Żeby nie było że całkiem sie odcinam od polskiego "kina:P"
      Leonard Pietraszak

Zagadka : Poprosze o bardzo miłe dla oka zdjecie Pani która w filmie z którego pochodzi fotka zakochuje sie w głównym bohaterze.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Film "XIII-Spisek",a pani to Caterina Murino-i jak tu nie zazdroscic Bondowi? :D

Moja zagadka dotyczy filmu biograficznego o zyciu pewnego bardzo znanego komika i aktora,ktory zaslynal z roli pewnego roztrzepanego i dosc specyficznie dzialajacego policjanta ;) W odpowiedzi prosze podac tytul i wkleic fotke pani,ktora w owym biograficznym filmie wcielila sie w postac ikony (wciaz zyjacej) wloskiej kinematografii ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().

• Ta pani to Sonia Aquino vel
      Sophia Loren w filmie: Życie i śmierć Petera Sellersa

Zagadka: Poprosze o tytuł filmu , dane głównego bohatera oraz fotkę towarzyszącej mu kobietki.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• szybko zanim STEALTH się obudzi się :D
      na 100% to byndzie no ten no ...
      no ...
      nie podpowiadajcie !!!!
      no ...
      "Wielki podryw" Jennifer Love Hewitt + Sigourney Weaver + Gene Hackman i inni
      plakacik

prego zdjęcie dziewoji głównego bohatera silvuple
      (dodatkowe kryształki za napisanie w jakim innym serialu występowali razem :D )
      sorki za jakość zdjęcia
      (dziwne że wpisując tytuł w google grafika, ciągle wyskakuje Polański :D )

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().

• heheh o tej porze to już dawno nie spie:D
      Fotka z serialu Ekstradycja , inny serial to Sukces.
      Renata Dancewicz ( wiekszość fajnych zdjęć nie nadaje sie do wklejenia tutaj:/ )

Zagadka: Poproszę o zdjęcie filmowej dziewczyny żołnierza widocznego na zdjęciu.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Chyba temat zaczyna umierac,skoro tematem zagadki jest film o jakze wymownym tytule : "Jęk czarnego węża",a gra w nim "wielki" aktor Justin Timberlake ?( Ponizej fotka jego filmowej kobiety,czyli Christina Ricci...nastepna "gwiazda" :P

Cos lekkiego :P Prosze o tytul i plakat...

Czas na podpowiedz :) Zagadka dotyczy filmu,ktory jest 3 czescia pewnego cyklu grozy-czesc pierwsza wywolala na poczatku lat 80-tych spore poruszenie na festiwalu w Cannes.Pan widoczny na zdjeciu to glowny bohater filmu a nazywa sie dokladnie tak samo jak slynna amerykanska zupa pomidorowa,ktorej odrobine swojego talentu poswiecil kiedys Andy Warhol,tworzac jedenz najbardziej charakterystycznych i rozpoznawalnych sitodrukow :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez regis ().

• Pomidorowa to była wystarczająca wskazówka. Nie mogłem sobie przypomnieć jak maił na imię właściciel tej gęby :D

Cóż to za film ? :D

plakat poproszę :)
      Jest to trzecia i ostatnia część dość znanej serii filmowej. Główną rolę zagrał pan zabijaka który wcielił się w podwójną rolę w filmie akcji wydanym 8 lat wcześniej niż ten o którym jest mowa w zagadce.

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Johny ().