Przyklejony Filmowa Foto-Zagadka

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tak spojrzalem na ta zagadke,opis dokonan wszelakich postaci,ktorej ona dotyczy i...momentalnie przyszlo mi do glowy nazwisko aktora,ktory potrafil przejsc droge od blasku jupiterow,przez etap gdy stoczyl sie faktycznie na dno az do momentu,gdy wrocil w formie o jaka nikt by go juz nie podejrzewal :) Tym kims jest Mickey Rourke...filmem,ktory byl jego aktorskim popisem dawno temu "Cma barowa",a tym ktory stal sie dowodem na jego odbicie od dna- "Zapasnik" ;) Teledysk o ktorym mowa to "Hero",w ktorym moze nie wyje,ale raczej zawodzi Enrique Iglesias :D
      Zagadka:
      z jakiego filmu pochodzi ta fotka? Prosze o tytul i plakat :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().

• Chodzi o film Ciacho, a ow "Rambo" jest Paweł Małaszyński <:

Zagadka za chwil pare 8-)
      --------------------------------

Ponizsze zdjecie przedstawia pewien film.

Natomiast mnie interesuje zdjecie niepokornej studentki z tego wlasnie filmu (w zbroi [size=4]zdjecie aktorki ofc.[/size]) ;)

Jako, iz zagadka troche juz wisi to w ramach podpowiedzi kolejne zdjecie:

Jezeli i to zdjecie okaze sie za mala podpowiedzia to postaram sie Was naprowadzic na rozwiazanie troche inaczej :)
      Whatever.

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Matiq ().

• Film: 88 minut
      Zdjęcie :

:< żeś sobie wymyślił ....

Teraz będzie hardcore ... :<
      Mam sesje .... więc się wyżyje tutaj :<

Z jakiego filmu pochodzi to zdjęcie :

Proszę podać imię i nazwisko pana na zdjęciu .
      Od razu podpowiadam - jest to komedia z 1996 roku , doczekała sie drugiej części, gra w niej dość znany , lubiący przebieranki, czarnoskóry aktor.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Magius ().

• Ten film to Gruby i chudszy, w ktorym glowna role zagral Eddie Murphy. Pan ze zdjecia to nie kto inny jak Dave Chappelle.
      A te zdjecie pochodzi ze sceny, w ktorej ow komik nabijal sie z tutulowego Grubasa (i nie tylko)^^.

Zagadka:

Z jakiego filmu pochodzi ponizsze zdjecie?

Prosze o tytul oraz zdjecie glownej bohaterki.
      Whatever.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Matiq ().

• To , że taka prosta zagadka wisi tak długo źle wróży :(

nie roń łez , super piecuch już tu jest
      to "Czas zabijania" (Time to Kill)
      a chodzi o Ashley Judd, która występuje tam jako Carla Brigance

poproszę o plakat filmu, z którego pochodzą te kadry

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().

• Film to "Never Back Down", a to zdjątko dziewczyny głównego bohatera:

A więc zagadeczka:

Z jakiego to filmu:

No i proszę plakat z tegoż filmu :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez looky ().

• Face off

Nicolas Cage z czymś takim biegał ;)

Moja zagadka: szef szkoły nauk tajemnych, szef wyprawy po niemieckie złoto, szef amerykańskiego lotniskowca, szef wszystkich szefów. Wszyscy czterej panowie spotkali się na planie oskarowego filmu i z niego poprosiłbym o zdjęcie ;) Opcjonalnie także, filmy o których napisałem ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez miskov90 ().

• Wydaje mi sie,ze chodzi o film "Unforgiven" i nastepujacych panow...
      1.Richard Harris (Albus Dumbledore w cyklu o Harrym Potterze)
      2.Clint Eastwood ( Kelly w "Zloto dla zuchwalych")
      3.Gene Hackman (admiral Reigart w "Za linia wroga")
      4.Morgan Freeman

Ok,cos latwego bo kompletny brak weny do zagadek dzisiaj :/
      Prosze o tytul i zdjecie filmu,na planie ktorego spotkali sie:
      1.Aktor,ktory za role psychopatycznego mordercy w filmie dwoch utalentowanych braci,zostal nagrodzony Oscarem i Zlotym Globem.
      2.Aktorka,ktora zagrala studentke uwiklana w pelen namietnosci zwiazek ze spoooro od niej starszym wykladowca literatury.
      3.Aktorka,ktora zagrala...w teledysku Justina Timberlake'a ;)
      Dodam dla ulatwienia,ze obie panie sa muzami dwoch rezyserskich geniuszy naszych czasow ;)

• Film: Vicky Cristina Barcelona Scarlett Johanson , Javier Bardem i Penelope Cruz

Zagadka: Poprosze o plakat z tego filmu.....

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Film : Templariusze - Miłość i krew
      Plakat:

Zagadka :

Z jakiego filmu pochodzi to ujęcie:

Proszę wkleić zdjęcie żony, ale nie matki jego dzieci, głównego bohatera. :<
      "Co to za szyk klocku" ... :< Ja dam ...

Proszę wkleić zdjęcie żony głównego bohatera, która nie jest matką jego dzieci.

Podpowiedź:
      Film zdobył 5 nominacji do Oskara oraz jedną statuetkę.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Magius ().

• Chodzi o film "Pieskie popoludnie",w ktorym Al Pacino napada wraz z panem widocznym na fotce powyzej na bank,zeby zdobyc pieniadze na operacje zmiany plci dla "swojej ukochanej", wciaz jeszcze meczacej sie w ciele mezczyzny ;) Ponizej zdjecie zony nie bedacej matka dzieci...

Moze troche klasyki,skoro juz w starsze tytuly sie bawimy :) Prosze o tytul i plakat filmu,z ktorego pochodzi ponizsza fotencja.Dla ambitnych:jako bonus mozna podac,kto mial sie nabawic nieuleczalnej ołowicy dzieki zabawce widocznej na zdjeciu ;)

• Chodzi o "Projekt:Monster"

Cos latwego,zeby zabawa sie nie blokowala na cale godziny :) Z jakim filmem kojarzy sie ponizsza fotka...a w sumie seria filmow-beznadziejnie glupich filmow niestety.Cos mnie podkusilo,zeby przedwczoraj obejrzec jedna z czesci i sam nie wiem czy sie smiac,czy szukac dobrego psychiatry dla rezysera :) Prosze wrzucic jakis plakacik tego "dziela"...

• Martin Lawrence jako "Agent XXL"

Prosze o plakat z filmu,ktorego dotyczy fotka :)

P.S.maly edit co do "Piły"...pierwsza czesc...ok,byla o tyle ciekawa,ze wnosila jakas tam swiezosc w kwestii pomyslu na mocne kino.Widzialem teraz czesc piata i po niej jakos nie mam ochoty na wszystkie czesci mieszczace sie "pomiedzy" :D To jest marnie odgrzewany wciaz ten sam kotlet-kotlet z psa 3 kategorii...pomielony razem z budą :)

• Film : Life of Brian
      Plakat:

"Always look on the brith side of life" :D

Zagadka :

Co to za pan na tym zdjęciu i z jakiego filmu pochodzi ta fota :

Podpowiem, że pan ten grał w tym filmie rolę "sumienia" :)
      Film z którego pochodzi to zdjęcie opowiada historię pewnej znanej dziewicy ^ ^

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Magius ().

• Mhmm...zwatpilem w siebie,po prostu czas juz chyba zabrac zabawki z tej piaskownicy i poprzestac na ogladaniu kreskowek :( To film "Joanna d'Arc",a pan grajacy sumienie to Dustin Hoffman...chyba naprawde sie starzeję :/

Co to za film? Pan z filizanka jest ciaglym gosciem w tym temacie i przyglada sie figurkom bedacym...tytulem filmu,a jego towarzysz z fotki zagral policjanta w filmie bedacym tematek zagadki sprzed...no,doslownie godzin ;) Prosze o tytul i plakat.

• wcześniejsze też wiedziałem tylko nie chciało mi się wpisywać :D

Cuba Gooding Jr. jako James Robert 'Radio' Kennedy
      film "Radio"

coś łatwego: -> czyja to psina ? :)
      poproszę o zdjęcie właściciela w charakterystycznej czynności na kanapie :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().