Odpowiedz na zagadke istariego...pierwsze skojarzenie jednak bylo dobre i zupelnie niepotrzebnie probowalem szperac w dziwnych miejscach i samemu utrudniac cos,co jest proste jak konstrukcja cepa bojowego
Chodzi o film "Zly porucznik",a pan widoczny na zdjeciu to Harvey Keitel.W filmie tym zagrala tez jego corka Stella Keitel:

Na swoje usprawiedliwienie dodam,ze mialem wczoraj kompletny niz intelektualny-dzis postaram sie poprawic statystyki w tym temacie
Mozna uznac,ze istarii mnie zainspirowal tematyka filmow mocno skandalizujacych...i w zwiazku z tym moja zagadka tez bedzie takowego dziela dotyczyc
Ponizej fotka z pewnego filmu nakreconego w ojczyznie milosnikow burrito i tequili
Film,ktory mocno wstrzasnal instytucja Kosciola ukazujac ciemna strone zycia poludniowoamerykanskich duchownych
Poprosze o tytul i plakat z tego filmu.

Na swoje usprawiedliwienie dodam,ze mialem wczoraj kompletny niz intelektualny-dzis postaram sie poprawic statystyki w tym temacie

Mozna uznac,ze istarii mnie zainspirowal tematyka filmow mocno skandalizujacych...i w zwiazku z tym moja zagadka tez bedzie takowego dziela dotyczyc

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().