Przyklejony Filmowa Foto-Zagadka

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• był zonk ;P

to Shot'em up /Tylko strzelaj
      Paul Giamatti

Główny bohater
      Klive Owen

po małej awarii (editu poprzedniego nie zachowałem...byle by do piątku ;) )... zdjęcie kotka

A tera bedzie zagadka

cóż to za film

prosze o dane pana leżącego w niewygodnej pozycji
      oraz jego zmotoryzowanego prześladowcy.

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez istarii ().

• Istarii edytuj odpowiedz bo wkleiłeś tylko bonus a zdjęcia i nazwiska głównego bohatera jak nie było tak nie ma:D

Odpowiedz na zagadke: ARIZONA JUNIOR
      W niewygodnej pozycji : NICOLAS CAGE
      Zmotoryzowany prześladowca : RANDALL 'Tex' COBB

Z racji że dzis mam "specjalny dzień" pozwole sobie zadać pytanie o osobę która juz kiedyś pojawiła sie w naszej zagadce ( oj dawno) i poprosze o bardzo ale to BARDZO ŁADNE ZDJĘCIE ;)

Zagadka:
      Wampir , gnom czy wilkołaki, Jej nie straszny żaden taki.
      Chociaż czasem los z Nia gra, Ona sobie rade da.
      I nie stroni od kłopotów głownie za sprawą pilotów.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Chodzi o Kate Beckinsale
      Bardzo ładne zdjęcie :

ewentualnie :

I coś specjalnie dla Stealth'a z okazji jego specjalnego dnia !

Zagadka :
      Coś prostego ...

Z jakiego filmu pochodzi to zdjęcie ?

W odpowiedzi proszę wkleić zdjecie/plakat na którym ów aktor występuje z jednym z najznakomitszych "smakoszów" kina .

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Magius ().

• koniec tutaj zadawania i odgadywania na zmianę
      król lemurów wchodzi do akcji :D

zdjęcie pochodzi z filmu "Fanatyk"
      a zdjęcie to z filmu "Słaby punkt"

a ja poproszę o plakat z filmu mistrza grozy, w którym:
      * pewien facet chce rzucić palenie, w tym celu idzie do pewnej firmy, która w osobliwy sposób zmusza go do zaprzestania palenia
      * inny facet nakrywa swoją żonę z kochankiem i karze mu chodzić po gzymsie na wysokości 40 piętra - w scenie tej występuje upierdliwy gołąb :D
      * dziewczynka przygarnia kota, który chroni ją przed "potworkiem" :)
      klasyka gatunku

w filmie gra jedna z "anielskiej trójki" oraz gościu, którego Rambo chciał wysadzić w ... misterny plan :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez piecuch ().

• Mniemam,ze chodzi o ten wlasnie film w rezyserii Lewisa Teague ;)

1.Aktor,ktory choc bardzo trudny do zlapania to jednak przed wielka bryla lodu nie uciekl ;)
      2.Pani,ktora w jednym z filmow rywalizowala o wzgledy specjalisty od zadan wybitnie trudnych z aktorka bedaca ulubienica geniusza okrzyczanego godnym nastepca Bunuela :)
      3.Najslynniejszy bialoskory czerwonoskory,ktory spedzil dugie lata w wiezieniu za udzial w krwawym zamachu bombowym :)

Prosze o plakat z filmu,na planie ktorego spotkali sie wymienieni wyzej aktorzy :) Wybacz istarii...zapetlilem sie ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().

• KOLEJNO:
      1-Leonardo DiCaprio
      2-Cameron Diaz
      3-Daniel Day-Lewis
      film: Gangi Nowego Jorku

Zagadka za 2 machniecia ogonem: Z racji ze mózg nie pracuje juz tak jak powinien bedzie latwo:) Poprosze o zdjęcie świetej wystepujacej w tym filmie.Tytul filmu tez mozna podac:) I wracam do swietowania:D:D:D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Wasabi - Hubert Zawodowiec

w czapeczce i okularach na zyczenie Regisa:D
      - fotka z Leona Zawodowca:)

Zagadka: Poprosze o tytuł filmu oraz o zdjecie "najstarszego glownego bohatera tego filmu" , dla chetnych młoda asystentka jako bonus;)

• Chodzi o film "Prestiz"...a ponizej fotka wspomnianego bohatera ;

Bonusik,o ktory upominal sie STEALTH...wraz z zyczeniami,troche niestety spoznionymi ;) Ulubiony okaz ze "stajni" Woody'ego Allena-jego muza i natchnienie...

Czas troche podkrecic tempo i poziom...rozochocilismy sie chyba ze STEALTHEM ;)
      Na zdjeciu ponizej widoczne jest pewne znane dzielo...prosze o nastepujace odpowiedzi: z jakim filmem scisle powiazany jest ów obraz? Dodam dla ulatwienia,ze powstaly dwa filmy o tej samej historii traktujace :) Ja poprosze o rezysera pierwowzoru i fotke glownego bohatera z pierwotnej wersji...btw. o niebo lepszej,bardziej sugestywnej i okraszonej genialna wprost sciezka dzwiekowa niz koszmarny moim skromnym zdaniem remake :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez regis ().

• Chodzi o film "Niewierna" z Diane Lane i Richardem Gere :) Ponizej fotka...moze nie goraca,ale mysle,ze przez to wcale nie mniej ladna :)

Pewnie moja zagadka bedzie zaskoczeniem...ale naprawde bardzo lubie ten film :) Taki maly celuloidowy dowod na to,ze nawet po ogromnie trudnych i przykrych zyciowych zmianach potrafi zaswiecic piekne slonce,mozna znalezc swoje miejsce na ziemi i zachlysnac sie cudowna miloscia,na ktora nigdy nie jest za pozno :) Ponizej fotka z filmu...prosze o tytul i zdjecie dwojga glownych bohaterow ;) Mysle,z gdyby mery nie spala,to pedzilaby z odpowiedzia juz w kilka sekund po wklejeniu przeze mnie tej zagadki ;)

• Jako , że udało mi się rozwiązać Zagadkę Specjalną , pozwolono mi zamieścić w tym poście odpowiedź.

ZAGADKA SPECJALNA :

Film : Sin Eater
      Aktorzy(kolejno) :
      Heath Ledger
      Shannyn Sossamon
      Peter Weller

Zdjęcie , zdecydowanie najładniejszej postaci z tej trójki :

Shannyn Sossamon :

[CIACH]
      Prosiłem o mniej roznegliżowaną fotkę. Skoro nie było zamiany, to fotki też nie ma.
      //Leniwy.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Magius ().

• [CENTER]UWAGA !!!!!!!!!!!!!!![/CENTER]
      Magius : GRATULACJE!!!!!!!!!!! Zagadke rozwiazałeś koncertowo wszystko sie zgadza i aktorzy i film i fotka:) jak najbardziej miła dla oka:D:D:D, adres poprosze na PW i wysylam nagrode!!!Raz jeszcze GRATULUJE!!

Odpowiedz na zagadke Regisa:D
      Nigdy w życiu!
      Stenka i Żmijewski

foto:

Zagadka: kogo wypatruja Ci panowie ? poprosze o fotke:D

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• A ten horror to Thing - COŚ z Kurtem Russelem

Zagadka : kogo my tu mamy na zdjeciu? Imie i nazwisko. A w odpowiedzi poprosze o plakat z tego filmu:D

• STEALTH :D:D:D i Jessica Biel juz szukam ladnej fotki:D

to FILM
      a tu mamy Jessi;)
      [CIACH]
      Jessi była by nadal, gdyby stanik założyła.:>
      //Leniwy.

Zagadka: z jakiego filmu pochodzi komplet tych fotek? Poprosze o tytuł plakat i nazwisko glównego bohatera.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Dobrze panowie...koniec bawienia sie swinskimi fotkami i zagadkami dla przedszkolakow :) Chodzi o film "Intacto" z Maxem von Sydow :)

Magius-gratuluje odgadniecia zagadki specjalnej i lacza szybszego niz moje...imageshack mnie kiedys wykonczy :/
      Prosze o tytul filmu,na planie ktorego spotkali sie...
      1.Aktor majacy na swoim koncie role w filmie o repatriantach utrzymanym w "westernowym" klimacie i swietnie sparodiowany przez latorosl filmowego osła ;)
      2.Aktor,ktorego (byla) piekniejsza polowa pochodzi z kraju gdzie gulasz jest ostry i wybuchowy jak beczka dynamitu,a tokaj leje sie strumieniami :)
      I jako bonus zycze sobie ladne zdjecie pani wystepujacej w tym filmie...niekoniecznie gorace ^^
      A oto fotka z filmu...moze cos pomoze ;)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez regis ().

• Chodzi tutaj o film : Zygfryd
      Aktorzy to w kolejności :
      Gustaw Holoubek
      Jan Nowicki

Zdjęcie(ładne) pani występującej w tym filmie :

Maria Pakulnis

Zagadka :

1. Po filozofie chrzczony, ciągle zagubiony .
      2. Gorączka trawi jego święte ciało , syn jest potęgą , lecz ciągle mu mało .
      3. Zimny drań z niego , lecz nieba strzeże , sadzi buraki w egzosferze.

Poproszę o tytuł filmu , gdzie ci 3 panowie wystąpili razem . W odpowiedzi proszę wkleić zdjęcie "polskiego akcentu" w tym filmie ;)

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Magius ().

• Chodzi o film "Tombstone" a pod ponizszymi numerkami ukryci sa Ci wlasnie aktorzy...
      1.Terry O'Quinn (John Locke z "Zagubionych")
      2.Val Kilmer ("Goraczka","Swiety")
      3.Billy Bob Thornton ("Czekajac na wyrok","Ranczer w kosmosie")
      I polski akcent w filmie...

I specjalnie cos lekkiego,zeby nasz "Miszczu" pokonal bol glowy i wrocil do gry :P

Prosze o tytul i plakat z tego filmu ;)
      Mala podpowiedz dla lubiacych muzyke...mozna uznac,ze z tytulem filmu powiazany jest tytul bardzo symaptycznej piosenki spiewanej przez Marca Cohna ;)

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez regis ().

• Ślicznotka z Memphis

Ile bólu mnie to kosztowało to ehh szkoda gadac wiecej do 3 nad ranem z Wami nie siedze!!!

Jak nazywa sie i z jakiego filmu pochodzi ten oto Mikołaj:D Poprosze o plakat.

• Brokeback Mountain a na fotce jest Michelle Williams .

Fotka z filmu :

Zagadka za chwilke:) Chyba wracam do normy;)

Poprosze o tytuł filmu oraz o zdjecie głównego bohatera.

• Faktycznie latwe ;) Film to "John Q",a aktor widoczny na zdjeciu to rzecz jasna Denzel Washington.

Wybacz Magius,ze musiales tak dlugo czekac na odpowiedz-dopiero przed chwila lognalem sie znowu na forum i ujrzalem ten lajcik,ktory wkleiles ;) W rewanzu cos rownie latwego...

Z jakiego filmu pochodzi powyzsza fotka? Swoja droga swietne kino z niesamowitym,psychodelicznym klimatem...mam mile wspomnienia zwiazane z ogladaniem tego filmu ;)

• Urodzeni mordercy

na zdjęciu
      Woody Hareelson, Juliette Lewis i Czerwona Bryka

Dobra, nie mam weny.
      Będzie z górki ;)

Co to za film?

proszę dane głównego oraz śliczne i gorące zdjątko głównej.
      ostrzegam: tylko fotki o temperaturze 9-10 (w skali 1-10) będą akceptowane ;P.

p.s. Magirus - graty za S zagadkę.
      oczywiście wiesz o tym, że umówiliśmy się wszyscy , że damy Ci fory? :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez istarii ().

• Tak wiem :D

Film : Don't mess with Zohan
      Aktor : Adam Sandler

Gorące fotki :
      [CIACH]
      Pozwolę sobie te gorące fotki usunąć. "Rozgrzewać sie polecam na PW. :>
      //Leniwy.

Zagadka :

Tym razem coś z seriali :

Z jakiego serialu pochodzi ta fotka :

Poproszę podać numer sezonu (mile widziane , ale nie obowiązkowe) , imię i nazwisko aktora oraz po proszę "mądre" zdjęcie tytułowej postaci :)

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Magius ().

• Hugh Laurie - czarna żmija sezon 3 - książę regent

Zagadka:
      Poproszę zdjęcie z "pirackiej" produkcji filmowej, serialowego właściciela tego oto modelu pojazdu:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez miskov90 ().

• No na chwile odszedłem a tu z czegoś takiego sie cegła robi?

bryczka to
      sdkfz 222

w Allo, Allo miał ja ten pan

Guy Siner

a w Piratach z Karaibów wyglądał tak

A tera bedzie zagadka

Co to za film?
      Co to za Pan?
      jako bonus proszę śliczne zdjęcie Pani, która zagrała jego córkę.

No dobra. Co bym nie wyszedł na etatowego murarza.

film był w latach 90 zakazany w Polsce (szczęśliwi posiadacze VHSów)
      -pan (o którego chodzi) akurat prezentuje pośladki
      -córka to córka
      -w tym samym roku pan zagrał w innym filmie, debiucie kinowym pewnego reżysera (i jeszcze zdaje się kilka razy)
      i do niego muzyczna podpowiedź... (zresztą specjalnie do niej ten kolorek literek ;) )

youtube.com/watch?v=zANEOfqLhDk
      wiecej nie mogę bo wyjdziecie na stwardniałą mieszaninę wody, piasku i cementu ;P

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez istarii ().

• Panowie.:> Zmuszacie mnie do bycia "tym niedobrym moderatorem". Fotki jakie wklejacie owych aktorek coraz bardziej niezdrowo balansują na granicy erotyki. Zatem mała "prośba". Albo sami pozmieniacie owe fotki, na których widnieją cyce plus aktorki, albo sam to uczynię. Tyle że może to być nieco bolesne. :> Dodatkowo jeśli dalej będziecie szli tym torem, to w końcu temat zakłódkuję w ostateczności. Jak chcecie się "rozpalać" gorącymi fotkami, to sobie na PW wysyłajcie. Pytania? PW.
      Pozdrawiam.
      8-) Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi. 8-)
      Czytaj FAQ, będziesz wielki.
      :D

A, F, I, J, 1, 50

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
      board.ogame.onet.pl/index.php?page=Thread&threadID=1110292