Przyklejony Filmowa Foto-Zagadka

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to oczywiście
      ja robot
      ty robot
      on robot :D
      a gra tam pani "Bridget Moynahan", która wygląda tak:

zdjęcie specjalnie dla Stealth-a na życzenie

jest 1 film, który łączy pewnych aktorów:
      1 zagrał w filmie z pechową datą - nie wojenny tylko horror
      2 zagrał w filmie gangsterskim , który właśnie śmiga w kinach - liczba mnoga filmu z Willem Smithem
      3 zagrał w kreskówce o wiewiórce i łosiu - tutaj nic nie dopiszę
      4 zagrał w filmie o niewidomym oficerze, którym opiekuję się pewien student - niekoniecznie główną rolę
      poproszę o zdjęciu z filmu, w którym wystąpili wspólnie Ci aktorzy

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez piecuch ().

• 1 zagrał w filmie z pechową datą - nie wojenny tylko horror ODP : Piatek 13 - Kevin Bacon
      2 zagrał w filmie gangsterskim , który właśnie śmiga w kinach - liczba mnoga filmu z Willem Smithem ODP : Wrogowie Publiczni - Billy Crudup
      3 zagrał w kreskówce o wiewiórce i łosiu - tutaj nic nie dopiszę ODP : Rocky i Łoś Superktoś - Robert De Niro
      4 zagrał w filmie o niewidomym oficerze, którym opiekuję się pewien student - niekoniecznie główną rolę ODP : Zapach kobiety - Ron Eldard

A film w którym grali razem to: USPIENI , i fotka:

Zagadka....a niech tam bedzie w stylu Piecuszka;)

Jest jeden film który łączy te 4 osoby :

1. Pana leniwego co w miasto wypuszcza swoje alter ego które niestety sie psuje i nasz bohater musi pofatygować sie na dworek sam.
      2. Kolejnego pana który władajacą grzmotami w filmie o wiezieniu i wyroku usidlił i cnote skradł.
      3. Pania która gustuje w dużych zielonych choć nie pogardzi też królem wedrowcem.
      4. Pana w postaci anielskiej który z kolegą o imieniu jak "kręcone włosy" na łono Pana chciał powrócić.

Poproszę o fotkę z filmu który łączy te 4 osoby :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• ja wiem !!! ja wiem !!!
      .... ale nie powiem XD
      pomyślicie że mam jakiś układ ze Stealthem więc dam szansę innym
      no zgadywać szukać pisać pytać wysyłać PW [size=3]spamować[/size]

i nie marudź mi tu że spamuję :E
    • ALE proste!

no nie może byc ze 3 razy mnie wiodło ku temu filmowi ale nie moglam uwierzyc ze to takie proste - a jednak

Odpowiedzią na Stealth'a zagadkę (2 posty wyżej) jest film "Armageddon" z B. Willisem w roli głównej z Liv Tyler jako jego córką i z ... hm - zmylił mnie Wolverine na początku wiec póxniej tak nieśmiało PW wysłałm czy to przypadkiem nie Armageddon?

Pewnie na tym zdjęciu nie wiele widać zeby to byl akurat ten film ale zdjątko ładne...

Moja zagadka wieczorkiem bo teraz obiad itp.
      cierpiliwości....

PS. nie dziwię sie ze piecuch to tak szybko zgadł.

ok wiec moja kolej:

Gdybym napisala ze niezbyt znani tam aktorzy występują to pewnie za malo, gdybym napisala ze film jest na podstawie gry nakręcony to pewnie za dużo. Więc napiszę, że ta oto głowna bohaterka: , straciła ojca i myśli że przy pomocy zegara "odzyska" go... ma tylko 48 godzin aby tego dokonać. Film jak najbardziej przygodowy wiec i przeciwnosci mnóstwo i wrogów i ala przyjaciół...
      Proszę o podanie imienia i nazwiska naszej bohaterki(-w pełnym tego słowa znaczeniu ;) zarówno tego fikcyjnego jak i prawdziwego.

A jako zdjęcie poproszę oczywiście z gry w której nasza bohaterka juz 8 razy wystapiła (wyobrażacie sobie juz bylo 8 kolejnych częsci tej TPP gry na PC i nie tylko. :)

No Piecuch dawaj!
      :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez mery ().

• W postac Lary Croft z filmu Tomb Raider wcieliła się Angelina Jolie. ;)
      A tutaj screen z pierwszej części gry. ;)

Wprawdzie ja nie piecuch (no może troszkę:D), ale mam nadzieję, ze prawidłowo odpowiedziałem.

e/
      Dostałem na PW info że tak, zatem ja poproszę o foto aktora który grał cynicznego żula-pisarza, miał żonę która zdradzała go i nawet prowadziła o tym pamiętnik, a wsławił się ścigając krewnych E.T. O kogo chodzi? Jako foto proszę o screen z jego ostatniego filmu. ;)
      Pozdrawiam!

e2/
      Zgadł piecuch, ale to on niech się pochwali co i jak. ;)
      8-) Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi. 8-)
      Czytaj FAQ, będziesz wielki.
      :D

A, F, I, J, 1, 50

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
      board.ogame.onet.pl/index.php?page=Thread&threadID=1110292
    • Ja Ci mogę podpowiedzieć - grał w serialu razem z Davidem Duchovnym :D
      no dobra nie będę sobie jajec robił

ed: już widać / dziękówka /
      /////
      zagadkę zadam z rańca

raniec już jest więc mały rebusik ]:-D

proszę o zdjęcie postaci która jest "ukryta" na zdjęciu powyżej

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez piecuch ().

• DESKOROLKA to TONY HAWK (skreślony jastrząb czyli HAWK = zastaje TONY)
      Na dole Hannah Montana + skreslona Hanna G. Waltz czyli zostaje = MONTANA . Wynik rebusu: TONY MONTANA czyli Al Pacino.

i fotka:

Zagadka: Poprosze o zdjecie z filmu w którym pojawiaja sie te oto trzy persony (najlepiej zeby wszyscy byli na fotce).

1. Pomiędzy gwiazdami swiecił posladkami, a sprawy trudne są dla niego nudne.
      2. Z jego ręką i okiem pewnie mu sie uda pobic Robin Hooda,a jak brać pomoże cos zdarzyc sie może.
      3. Z latynoska przy boku ostro sie spręża by ucapić długasnego węza.

• piecuch znów górą !!!!
      "Złoto pustyni" aktorzy w kolejności tsy jeden dfa

szkoda że nie ma jakiś nagród za zgadywanie :D
      zdjęcie z filmwebu wycięte więc się nie czepiać
      w jakim filmie zagrali wspólnie:
      * towarzysz słynnego zbója , który bił się z dworskimi
      * pewien listonosz z polskiego serialu
      * aktor który mówił aby kupować maksymalnie tylko 5 kg cukru w jednym sklepie
      * aktor występujący w komediowej trylogii , gdzie kombinował "dzika" :D

zdjęcie powinno przestawiać pewnego pijanego gościa, który "wraca" do domu w dość specyficzny sposób

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez piecuch ().

• * towarzysz słynnego zbója , który bił się z dworskimi
      Bogusz Bilewski
      * pewien listonosz z polskiego serialu
      Jerzy Turek
      * aktor który mówił aby kupować maksymalnie tylko 5 kg cukru w jednym sklepie
      Mieczysław Czechowicz
      * aktor występujący w komediowej trylogii , gdzie kombinował "dzika"
      Wacław Kowalski

FILM: Nie lubię poniedziałku

fotka: Łazuka;D

Zagadka: Odpowiedzia na zagadke bedzie zdjecie z filmu który praktycznie znam na pamieć i ogladam przynajmniej 2 razy w miesiącu :D:D:D:D

A odgadniecie po tych 5 opisach:D ( W ZWIAZKU Z PYTANIAMI : KAŻDY OPIS DOTYCZY INNEGO AKTORA/AKTORKI )

1. Latanie Go nie minie za Zerami w zimie.W czarno białym tonie morduje na balkonie.
      2. W oczach Jego nie trwoga zginac z ręki półboga,z powodu brata miłości spalono jego kości.
      3. Gdy na wojnie szukaja ostatniego brata On tez sie nie leni , ale gra cHorwata.
      4. Gdy zła moc przelewać chce goryczy czarke On nie patrzac na nic chwyta za "latarkę".
      5. Gdy śmierci spod kosy uciekły młokosy on ganiał ich polem jakby był psycholem, potem gdy zrozumiał swoje błędy głupie poszedł po rozum do glowy : znalazł sie w ich grupie, tam razem kumali jak firmie przywalić.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• ad. 1. Josh Hartnett - "Pearl Harbor"
      ad. 2. Eric Bana - "Troja"
      ad. 3. Tom Sizemore - "Szeregowiec Ryan"
      ad. 4. Ewan McGregor - "Star Wars"
      ad. 5. :roll:

Składamy do kupy i wychodzi:

Nie dziwię się Stealth film na prawdę dobry, jednak denerwują mnie chóry podczas przejmujących scen, bo z tego co pamiętam zaczęły się one pokazywać właśnie od tego tytułu, no i może od "Władcy". Wtedy tak nie raziły, ale dziś to już prawie plaga :] Ostatnio słyszałem w "dystrykt 9" 0_0

Zagadka:

Jeden z lepszych filmów jaki oglądałem ostatnio. Premierę miał w 2008, więc żałuję, że dopiero teraz go odkryłem. Akcja dzieję się w pięknym miasteczku w Belgii i biega po nim całkiem liczna gromadka dobrych aktorów. Troje z nich łączy zamiłowanie do latających mioteł i niezrozumiałych dla mnie inkantacji, ot taka młodzieńcza moda :P ; Najsławniejszego z nich nie opiszę, bom zazdrosny o Naszą piękność, którą chce nam wyrwać, o ile już tego nie zrobił ;)

Kolejny to kawał rudego chłopa, który lubi jadać poranny posiłek poza naszą planetą. Ogólnie lubi podróżować. Pamiętam jego wyprawy z Panamy, z Troady, zaraz potem z wypraw krzyżowych. Następnego aktora pamiętam z zamiłowania do pracy w ogrodzie, ale mając Rachel Weisz przy boku mógł bym nawet przestać testować na sobie leki na ból głowy 0_0 ; Gra tam również miła, ładna kobietka o oryginalnej urodzie, ale szczerze to niewiele o niej wiem, poza tym i tak już chyba za dużo napisałem :P (w odpowiedzi pierwsze googlowe zdjęcie owej aktorki)
    • Film to "In Brudges", przetłumaczony na j. polski jako Najpierw strzelaj potem zwiedzaj :quasi:

Aktorzy w kolejności to Colin Farrell (tak, wyrwał już Alicje ;)) Brendan Gleeson (Krawiec Z Panamy, Królestwo Niebieskie) oraz Ralph Fiennes (Ogrodnik)

dziewczyna to Clémence Poésy

-e-
      ZAGADKA

Był sobie długowłosy ex-żołnierz, który nosił takie samo nazwisko jak pewien Edgar. Wracał samolotem do córki. Skąd wracał? Z bardzo nieprzyjemnego miejsca. Na pokładzie tego samoloty byli: Rosjanin grający zawodowo w pokera, pomocnik wystrzałowego gitarzysty, tajemniczy osobik, który kiedyś spotkał Tarantino w barze pełnym wampirów. a żeby tego było mało na pokład chciał się dostać aktor teatru lalek. pewnie dlatego że siedział w głowie pewnego znanego aktora..

prosze wymienić 5 aktorów, 5 filmów o jakich mowa oraz o zdjęcie głównego bohatera filmu nr 1 8-)

Spam from 07 Sep 2006

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Złosiej ().

• haha !!! nie roń łez , super piecuch już tu jest :E

no to bendziem tego no:
      główny film to Con Air - Lot skazańców
      aktor to Nicolas Cage , który wygląda łotak

a lecieli z nim:
      * Danny Trejo - "Od zmierzchu do świtu"
      * John Cusack - "Byc jak J. Malkovich"
      * John Malkovich - "Hazardziści"
      * Steve Buscemi - "Desperado"

zagadka wieczorkiem jak coś mondrego wymyślę

los zagadkos:
      filmos wojennos chocios za duzos tamos nie strzelajos
      filmos o czolgos chocios czolgos pokazujos po koniecos filmos
      filmos o miloscios wloskos rodzinos (ojcios,matkos,synos)

pewnos scenos:
      ojcios ubranos w pasiastos , za plecamios majos niemcos zlonieros paradujos podnoszacios wysokos kolanos i wesolos machajos recajos ... w tymos samos czasos synos smiejos siedzacos ukrytos ... chwilos poznios ojcios ginios zastrzelonos przezos tos niemcos ... amyranksos czolgos wjechajos , synos odnajdos matkos i finitos dos filmos <--- (strzaleczkos)
      zdjecios aktoros grajacos ojcios poproszos

e za trudnios piecuchos podpowiedos
      naczos

Bez przesady. :quasi: Na Forum OGame używamy języka polskiego w czystej postaci. Solidne upomnienie, kolejnym razem będzie ostrzeżenie. :>
      //Leniwy.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().

• Odpowiedzios na zagadkos: Roberto Benigni
      Fotosos : familios :D

Zagadka : jako że ostatnio troche zagadki wisiały damy troszki łatwiejsza ( bez rymowanki). Z planu jakiego filmu pochodzi wklejone poniżej zdjęcie ? W odpowiedzi poprosze o zdjecie plakatu kinowego tego filmu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Bez pisania nawet na priva mogę napisac ze to Lista Schindlera (Schindler's List)
      Na zdjęciu główny bohater i zdaje sie ze rezyser? - Steven Spielberg....

Zagadka:
      Moze byc serial?
      Otóż dwóch Zdzisławów tam gra. jeden z nich porucznika a drugi Majora.
      Ten porucznik to nawet ojcem Agnieszki był w jednym z "Człowiek...z..."
      Główny bohater tego serialu o który pytam to nasz polski James. :)
      I tez porucznik.
      chyba juz za wiele napisalam totez prosze o zdjecie głównego bohatera i tytul tego serialu kreconego az .... - no wlasnie wiecie przez ile lat byl kręcony? :P

Podpowiedź: zeby bylo trudniej - kto nie widzi obrazka to prosze sobie link wkleic i zobaczyc :P

Moze to bedzie widoczne?

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez mery ().

• POPRAWIONE :D
      (lubię jak się złościsz:D)

na mój nos to będzie:
      07 się zgłoś się, kręcony przez 10 lat
      a główny bohater z tego serialu wygląda tak:
      (Bronisław Cieślak Porucznik Sławomir Borewicz )

heh a myślałem że to o Klossa chodzi ale tam nie ma dwóch Zdziśków :D

Film o pewnej grupie przyjaciół, którzy ruszają czarnym samochodem w wycieczkę po swoim kraju. Muszą uciekać bo jeden z nich zastrzelił jednego gangstera czy tam kogoś. Spotykają policję a na końcu kombinują jak obrabować bank. Kto oglądał ten pozna po fabule , kto nie oglądał niech szuka :D
      dowolne zdjęcie z filmu,tytuł, plus marka samochodu 8-)

film dość charakterystyczny więc wątpię żeby się gdzieś fabuła powtórzyła, zwłaszcza że to nie kino hamerykańskie ale heuropejskie :XP:
      teraz już ktoś powinien zgadnąć, więcej podpowiedzi nie będzie

Post był edytowany 7 razy, ostatnio przez piecuch ().

• ojjojoj niezbyt wyczerpująca ta Twoja odp piecuch... musisz ją "upiec" lepiej..;)

Po pierwsze to nie jest film zero zero siedem.
      Po drugie główny bohater to nie ZDZISIEK ani w realu ani w filmie!
      Po trzecie - mogłbys tez podac przez ile lat byl kręcony serial polski (czyli znowu prosze tez o poprawną nazwe... :P)

Po czwarte fabula podana przez Ciebie powtarza sie w filmach nie raz i nie dwa, wiec mogłbys np. podac jakąs podpowiedz np. zdjęcie lub kto tam gra albo rezyser albo "cuś" takiego.

zeby post nie by posądzony o spam (oby) ze swojej strony podaje "świeższe" zdjęcie naszego gł. bohatera, którego ani imienia ani nazwiska sie nie doczekalam, że juz nie wspomnę o prawidłowym tytule serialu (no moze z tym tytułem to przesadzam bo kazdy wie o co chodzi ALE... ;) )

• No musze przyznac piecuchowaty draniu że kilka godzin mi z zyciorysu uciekło:D

Film: Beema :) a w zasadzie tłumaczenie tytułu powinno byc : BUMER :D
      Fotka:

Zagadka: W ramach odpowiedzi poprosze o nazwiska 4 opisanych aktorów/aktorek oraz zdjęcie z filmu który ich łączy ( najlepiej żeby było to "miejsce" w którym wspólnie przyszło im być).

1. Myślał że go walka minie, gnał konikiem przez pustynie.Zagrał sobie też diabełka potem w elfie wpadł skrzydełka.
      2. Potarmosił on Kondora lecz go zmogła pasków sfora.Kradł i strzelał bo był zuchem a "pan Prozac" jego druhem.
      3. Palcem ruszyc on sie stara a pomaga piekna Lara.Robi drugi raz to samo by sie kochac z pewną damą.
      4. W jednym z filmów szpiegiem bedzie i ratuje zad Legendzie w innym filmie niechaj skonam jego żoną Persefona.

Miłej zabawy;)

• Tytuł: Karmazynowy przypływ
      aktorzy: viggo mortensen James Gandolfini, denzlel washington i Gene Hackman

to fotka uss alabama czyli miejsce akcji filmu.

heheheheh myślałem że znawcy zaraz mnie zjedzą za to zdjęcie . ok teraz zdjęcie alabamy:

ok to zagadka na szybko:

z jakiego filmu pochodzi cytat:
      - Stek a la Douglas Sirk i waniliowa Cola.

- Jaki ma być ten stek? Chrupiący czy krwisty jak cholera?

- Krwisty jak cholera.

i co miał jeden z bohaterów tego filmu na portfelu??

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez lukaszl ().

• Pulp Fiction, zamówienie Vincenta Vegi o ile mnie pamięć nie myli.

co do portfela, to niestety w związku z moderatorską powinnościa napis który ma Jules na nim wyryty zostałby skasowany ;)

w ogólnym zarysie napis to "zły kochaś mamusi" ;) no i jest tam jeszcze 1500$, ale chyba nie o to chodzi :P

-e-

dostałem info że poprawnie..
      no jednak zadam ^^

Dziwny to wampir co samolotem lata, ma rozmiar 57 jego wielka klata. Uczył pewnego kolesia jak należy skakać, a potem zdobył wielbiciela, oj żeby nie wykrakać.. :-x Kto był tym wielbicielem - podpowiem że był to ksiądz.. który skłamał w przysiędze na Biblie(choć nie bardzo chcąc) Na plakat tego właśnie filmu czekam teraz właśnie, a ten kto na nie odpowie mam nadzieje nie zaśnie..

Spam from 07 Sep 2006

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Złosiej ().

• Dziwny to wampir co samolotem lata, ma rozmiar 57 jego wielka klata ( WESLEY SNIPES ) . Uczył pewnego kolesia jak należy skakać ( WOODY HARRLESON ) , a potem zdobył wielbiciela, oj żeby nie wykrakać.. Kto był tym wielbicielem - podpowiem że był to ksiądz.. ( ROBERT DE NIRO ) który skłamał w przysiędze na Biblie(choć nie bardzo chcąc) Na plakat tego właśnie filmu czekam teraz właśnie, a ten kto na nie odpowie mam nadzieje nie zaśnie.. ( FILM : UŚPIENI )

Odpowiedz: Robert De Niro w Filmie Uśpieni ( w filmie Fan prześladuje Wesleya Snipesa ).

Fotka:

zagadka : poproszę o zdjęcie okładki filmu w którym wystepują 4 poniżej opisane persony ( podpowiem że film traktuje o pewnej "elicie" ) :

1. Gdy sny wyroczni prawią o przyszlości on zadaje pytania mysląc o milości.Jest mistrzem celności i dodam po krótce że jeden ze swych filmów przesiadział on w budce.
      2. Jest prawdziwym kozakiem,twardziel - harda mina potrafi patelnia pogonic rekina.
      3. Kiedy jako rycerz , mocny zada cios wtedy nawet wąż czarny wyda z siebie głos.A gdy z kumplem w miasto rusza na szpan tany to u czarnej mamby spodziewaj sie piany.
      4. W filmie o zombiakach ma imie jak Deszcz jesli mi nie wierzysz zobacz sam jak chcesz.

p.s: warunkiem zaliczenia odpowiedzi jako poprawnej jest :
      a). wklejenie fotki
      b). wypisanie imion i nazwisk w/w czworki aktorow

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• to byndzie S.W.A.T

1 Colin Farrell - m.in Telefon
      2 LL Cool J - Piekielna głębia
      3 Samuel L. Jackson - Jęk czarnego węża i Pulp Fiction
      4 Michelle Rodriguez - Resident Evil

zagadka po obiedzie
      z jakiego filmu pochodzi ten kadr ??
      zdjątko miejsca poproszę

po kwiatku nie to może po stopach ]:-D

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez piecuch ().

• Miejsce z zagadki to Alcatraz :

A film: Ucieczka z Alcatraz w roli głównej : Clint Eastwood

Zagadka : Odpowiedzia beda nazwiska ukryte w opisach poniżej oraz jak zawsze tytuł filmu w którym te osoby pojawiły sie razem ( w odpowiedzi fotka z okładką).

1. Pierwsza bedzie pękna Ona , nikt nie zrobi jej w balona.Bo golfiarze ani gliny nie wprowadzą jej w maliny.Gdy choroba w niej zakwita leczy pirat i kosmita.
      2. Drugi bedzie elegancik który lubi spodnie w kancik, szyje takie to nie banał w miejscu gdzie jest słynny kanał.Nie próżnuje świat ratuje, czasem nawet pożartuje.

Podpowiedzi jest tak wiele, zaczynajcie przyjaciele :D
      Widze podpowiedziec musze bo z PW juz sa katusze : Pani 1 piękna dama rzadko się pojawia sama , romansidła są jej celem czesto sie pojawia z Melem.....

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

• Rene Russo i Pierce Brosman
      film: Afera Thomasa Crowna

mam nadzieje że Stealth mi to uzna bo n ie wklejam fotki bo jestem chory i nie chce mi się szukać.
      Aha Stealth prosze daj za mnie zagadkę, obiecuję że jak wydobrzeje to dam kilka z rzędu :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez lukaszl ().

• Odpowiedz uznaje ( wytłumaczony invazją złowrogich zarazków ).
      Zdjecie z filmu powyżej:

Aha Stelth prosze daj za mnie zagadkę, obiecuję że jak wydobrzeje to dam kilka z rzędu

Mam nadzieje że słowa dotrzymasz:) a teraz zagadka: Jak nazywa się pan ze zdjęcia poniżej i z jakiego filmu pochodzi ta fotka ( plakat kinowy poprosze) .

• aktor to Randy Quaid i jeśli nie grał w kilku bardzo podobnych filmach, to musi być to Dzień Niepodległości (na chwile przed bohaterską śmiercią w/w)

-e-
      pozwole sobie zadać.

ta oto przemiła pani pokrzykuje na kogoś. w filmie z którego pochodzi ten kard zagrało kilka gwiazd. jedna z nich wystapiła również w prawdopodobniej najbardziej znanej filmowej Sadze w historii kina. dla ułatwienia dodam.. albo nie. zobaczymy jak pójdzie.
      o kogo chodzi?

Spam from 07 Sep 2006

• Terence Stamp - GWIEZDNE WOJNY :)
      A fotka jest z filmu : Wanted , puszysta pani krzyczy na Wesleya Gibsona.
      -- > Terence Stamp

Dodam ze zastanawiałem sie nad :
      Angelina Jolie - Tomb Rider ( dla niektórych kultowa saga )
      Morgam Freeman - Batman ( jeszcze bardziej kultowa saga )
      Ale wygrały STAR WARS :D

ZAGADKA: Z jakiego filmu pochodzi wklejone poniżej zdjecie i kto gra w nim główna role? W ramach odpowiedzi prosze wkleic zdjęcie bohatera z pewnym logo pojawiajacym sie w filmie.

EDIT: Do zagadki Złosieja --> odpowiedz jest prawidłowa tylko w połowie ( TOM HANKS - i to sie zgadza ) jednak nie chodzi o logo FedEX ( by nie byc posądzonym o kryptoreklamę nie można uzywać ich oznaczenia) Tak wiec zagadka AKTUALNA.

• nie wiem czy wypada, żebym to znów ja zgadywał..
      no ale w związku z tym że żadko znam odpowiedzi na zagadki [ STEALTH ]'a to odpowiem ^^

Film to Cast Away, głownym bohaterami są Tom Hanks oraz przedstawiony na zdjęciu Wilson ;) no od biedy jeszcze Hellen Hunt jako żona, ale to epizodyczna rola :P

dobrego zdjęcia z logiem Fedex (dla którego pracuje grany przez Hanksa bohater) nie za bardzo udało mi się znaleźć.

-e-
      a zagadkę oddaje.

Spam from 07 Sep 2006