chodzi ci o chyba o Franka Oza.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez john_xx ().
Panowie i obaj sie mylicie:) Moim skromnym zdaniem Miskovi chodzi o tego pana: Ian McKellen
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

To z pamięci więc może się różnić w szczegółach. Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez miskov90 ().

[ STEALTH ] napisał(a):
.1.
JEZELI NIE JESTES PEWIEN/PEWNA CZY UDZIELASZ DOBREJ ODPOWIEDZI NAPISZ PW DO TEGO KTO JA ZADAŁ UNIKNIEMY ZAMIESZANIA I ZAŚMIECANIA TEMATU!!!
np w remaku klasycznego serialu, choć możemy go zobaczyć w komedii o okrągłym przedmiocie czy w filmie o producentach muzycznych który jest sequelem pewnego starszego filmu o producentach filmowych (w tym starszym chronologicznie owy aktor nie występuje ;))

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez piecuch ().
Miskov nie obijaj się tam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

W każdym baź razie teraz już jestem i chodziło mi o Vince.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez mery ().

... chociaż może być bez taśmy Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Creyzy ().

z rozwiązaniem 

Gerard Butler Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kokomiki ().

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().

Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi. 
Poprosze o fotke pani z pieprzykiem w ramionach pana ( moze być też bez niego , on jest tu dla podpowiedzi:):) ) , który w innym filmie ostro pogrywa sobie z pisarką która na przesłuchania chadza bez bielizny:) Mysle że bajecznie proste, czekam na rozgrzewające zdjęcie bo jakoś na dworze chłodno:) Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [ STEALTH ] ().

), po tym wydarzeniu nasz bohater jest w szoku. Prześladuje go pech. Po przypadkowej wygranej w bingo jedzie na wycieczkę, gdzie poznaje pannę, która ucieka przed gangsterem. Głównym aktor związany jest z filem o nietoperzu, a aktorka występowała w adaptacji sztuki Szekspira - o żądzy władzy. Reżyser tego filmu występował w 2 części pewnego znanego filmu akcji (reż John Woo).
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piecuch ().
"Siam Sunset"