Opowiadacz sprośne żarty ^^?
Zrobiłaś kiedyś komuś kawał/psikus?
A ktoś tobie?
Zrobiłaś kiedyś komuś kawał/psikus?
A ktoś tobie?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez SzaloneOczy ().
Yamato Damashi napisał(a):
Opowiadacz sprośne żarty ^^? Raczej rzadko - z prostego powodu - mam sklerozę i jak jest sytuacja ku takim żartom to zazwyczaj nic sobie przypomnieć nie mogę:)
Zrobiłaś kiedyś komuś kawał/psikus? Pewnie niejeden:)
A ktoś tobie? No pewnie że tak - i też nie jeden raz;)
SzaloneOczy napisał(a):
Nie chcialabys moze kotka? Nie - dziękuję:) Moje potrzebny w tej materii zostały już dawno aż nadto zaspokojone;)
takiego malego czarnego wyglada jak puma tylko ze troszke agresywny bo ja Go wychowalem i podrapal mnie po twarzy jak spalem Czarne mam dwa - wystarczy:) I tak mi się mylą często któy jest który...:)
Charlian napisał(a):
Cześć
piszę jeszcze jako kawaler jutro mój ślub O_o Ooooo - moje gratulacje:) A poza tym - jutro ślub a Ty na forum?? :)
Jak zwykle zadam głupawą zagadkę mianowicie:
Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile waży cegła? Ech... stare to to chyba bardziej niż ja:)2 kilo:)
Zoraya napisał(a):
Charlian napisał(a):
Cześć
piszę jeszcze jako kawaler jutro mój ślub O_o Ooooo - moje gratulacje:) A poza tym - jutro ślub a Ty na forum?? :) wpadłem na chwilkę :)
Jak zwykle zadam głupawą zagadkę mianowicie:
Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile waży cegła? Ech... stare to to chyba bardziej niż ja:)2 kilo:)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
Problemy nadal aktualne I nie tylko z netem ale to już inna bajka:)Charlian napisał(a):
doszly do mnie wczoraj sluchy ze jakies problemy z netem w domu
to jednak z kims flirtujesz i ten ktos nie potrafi pomoc
Jak mijają wakacje?
Kurde ale wstyd zapomniałem wtedy odpisać i tyle czasu temat stał :[
Zorajka Zorajka! Damashi Damashi :)
Gdzieś Ty była jak Cie nie było? w realu :P
Tęskniłaś? Ja tak No pewnie że tęskniłam:) Dlatego wróciłam:)
Byłaś kiedyś na zlocie? Nie raz i nie dwa:) A myślisz że skąd ta sygna? :D
Najbardziej kłótliwy user jakiego spotkałaś? Nieprzyjemni czy kłótliwi userzy to sprawy incydentalne. Ogólnie bardzo sobie chwalę rozmowy z userami:) A złych doświadczeń nawet nie pamiętam:)
Jesteś surową czy łagodną GO ? Staram się być sprawiedliwą GO - ale raczej łagodną niż surową:) Jeszcze zależy czy chodzi o działanie z premedytacją, czy po prostu wpadki usera:) Oszustom jednak mówię zdecydowane NIE:)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
No nie mów, że sygna z doświadczenia na szczęście doświadczenie dużo lepsze:) Spotkałam raz na zlocie gracza którego zbanowałam i wypiliśmy razem piwko:) Do domu wróciłam cała i zdrowa:)
Głośniki czy słuchawki? Zależy od urządzenia, czasu i okoliczności:) Z pewnych względów jednak częściej słuchawki.
Taniec czy śpiew? Do tańca to ja się nadaję jak wół do karety Śpiewać nie umiem chociaż dusza mi się rwie - dlatego śpiewam tylko w samochodzie i o ile jadę sama:)
EDIT: Widzę, że po dłuższej przerwie naczelny [ciach] boarda wrócił żeby troszkę się dowartościować. Psychiatrzy są na ogół w każdym mieście. Odwiedź jednego. Proszę nie obrażać moich znajomych:) A już szczególnie tutaj.....
Uważasz, że obrażanie innych jest fajne?
Upominam
Vasco
Charlian napisał(a):
Oo kogo ja tu widzę Opłacało się tu zajrzeć Nie będę się nudził Miło mi że o mnie pamiętasz:) Zastanawiałam się ostatnio nawet czy jeszcze kiedyś tu zajrzysz... :)
Masz pozdrowienia od małej Wiktorii Dzięki serdecznie:) Ucałuj ją ode mnie :*
David napisał(a):
Cierpię... Nasze lekcje się skończyły z braku czasu. Cierpisz także, czy w końcu zapisałaś się na kurs?
Pewnie że cierpię Fajnie było pogadać o pewnych częściach ciała należących do niejakiej Maryni Na kurs niestety nie mam aktualnie ani czasu, ani kasy :(
Jak bardzo męczysz nowych kandydatów na GO? Yyy... chyba nie męczę:) Pierwszy test prowadzony przeze mnie za mną:P Mi się podobało... a jak testowanemu - to trzeba by było jego zapytać ;P
/me slaps Charlian On żyje
Ile razy byłaś w ST po lewej? Po lewej chyba ani razu - chyba ze dwa razy w mini ST na u2 :) Z czego jedno mini ST to zemsta za złomowanie - dokonana po roku czasu:)
A po prawej? Po prawej chyba ze dwa razy na początku jak zaczynałam grać i jeszcze nikt mnie nie oświecił co to FS:) A za drugim razem nie wiedziałam że jest coś takiego jak falanga Ale to dawne czasy...:) I małe procenciki:)
Jaki był twój motyw wstąpienia w szeregi Teamu? Autentyczna chęć pomocy innym graczom:) I zobaczenie na własne oczy jak to funkcjonuje po drugiej stronie:)
Charlian napisał(a):
Zawsze będę tu zaglądał, a o Tobie postaram się nie zapomnieć Nawet nie wiesz jak miło mi z tego powodu :*
Kierowca fiata ma brata lecz brat kierowcy fiata nie ma brata. Kim jest kierowca? Kobietą:) To było proste...:)
hihih
No i jak wrażenia po pewnym kawałku czasu? Yyy.. z czym? Bo chyba straciłam wątek?:)
Wstąpiłabyś jeszcze raz? jw
Oglądałaś kiedyś wschód słońca? Wielokrotnie - w okresie od marca do maja są najpiękniejsze:)
Charlian napisał(a):
Po jeziorze pływają 4 kaczki. Ile kaczek pływa po jeziorze? Przemyśl odpowiedź Pewnie wyjdę na blondynkę.. ale po godzinie liczenia wychodzi mi że 4 :D
Jesteś w Turcji. Podchodzi do Ciebie turek z dzieciakiem na targu i mówi: "good price" co robisz? Robię minę a'la blondynka i szybko odchodzę:)
Czy związki z dużą różnicą wieku wg Ciebie mają szansę przetrwać? Szansa jest zawsze:) Wszystko zależy od tej dwójki ludzi:)
kiciak napisał(a):
hej!
na początek standard
lubisz koty? Bardzo - mam 4 sierściuchy:)
lubisz spam? Nie szczególnie
kawa czy herbata? Zdecydowanie herbata i to dobra herbata:)
ulubiony kolor? Zależy od nastroju:) Ale głównie zielenie, czerwienie i czerń:)
lubisz żelki? Tylko Haribo
Zoraya napisał(a):
No i jak wrażenia po pewnym kawałku czasu? Yyy.. z czym? Bo chyba straciłam wątek?:)
Zoraya napisał(a):
Chodziło, zdaje się o wstąpienie do Teamu Aaaa.... Oczywiście że fajnie - szkoda tylko że część starej gwardii przeszła już na kolorową stronę mocy:) I oczywiście że jeszcze raz bym wstąpiła do teamu:)
Jak tam święta? Spokojne? Chorowicie :(
Co dostałaś? Prezenty :E
5 gości