Zoraya napisał(a)
romantyczny spacer czy dyskoteka? Z dwojga złego wolę spacer :)
Dlaczego 'z dwojga złego' i co Twoim zdaniem jest dużo lepszą alternatywą?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez burdhard ().
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zoraya napisał(a)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez burdhard ().
David napisał(a)
Co tam u mojego ulubionego psa-demolki-poznańskich-ogródków? Ostatnio po krótkiej walce został wyprany teraz jest czyściutki, pachnący, lśniący i puszysty :D:D
Jak duża biba szykuje się na urodziny? Wątpię Nie mam głowy do tego teraz Może jakiś mini-zlocik się skręci ale imprezy jako takiej robić nie będę :(
Yamato Damashi napisał(a)
Jesteś tajemnicza? Raczej nie :)
Dużo masz znajomych? Raczej tak :)
Łatwo zawierasz znajomości? Tak
3 przyczyny dlaczego David jest zły! To pomówienie! David jest koffany :)
Rettior napisał(a)
O, się przypomniało...
Czemu chciałaś zostać Go? Bo lubię pomagać i lubię rozmawiać z ludźmi :)
Jak się podoba praca? Bardzo fajna :)
burdhard napisał(a)
Zoraya napisał(a)
Dlaczego 'z dwojga złego' i co Twoim zdaniem jest dużo lepszą alternatywą?
Rettior napisał(a)
hmh...
Zawsze zastanawiałem się czym właściwie zajmuje się GO, na jakiej podstawie banujecie, oglądacie zgłoszone wiadomości (jeśli to nie tajemnica )?
GO zajmuje się pilnowaniem porządku i przestrzegania zasad - czyli inaczej wyłapywaniem wszelkiej maści oszustów i tych co nie doczytali regulamin. Nasza praca pomaga wyrównać szanse graczy i eliminować tych, co za wszelką cenę chcą być najlepsi:) O ile ta cena jest sprzeczna z zasadami gry:) A tak na prawdę to jest głównie siedzenie i sprawdzanie i analizowanie bardzo wielu danych. Ponadto, GO są też po to żeby pomagać graczom - rozwiązywać ich problemy, wyjaśniać niejasności, odpowiadać na pytania A banujemy na podstawie dowodów jakie widzimy w panelu :)
Często chodzisz do parku? Nie. Ale cały sezon grzybny śmigam w każdej wolnej chwili do lasu:) Po lesie mogę chodzić i chodzić - niezależnie czy są grzyby czy ich nie ma:) Aczkolwiek nie jestem aż tak ambitna żeby jeździć na grzyby np. w lutym A tak poza tym to do parku mam daleko.
A ja jestem koffany czy nie? A czemu miałbyś nie być? :)
Co robisz jak ktoś Cie zdenerwuje? Liczę do 10. Jak nie pomaga - liczę dalej:) Albo idę sobie gdzieś żeby się uspokoić - dalsza dyskusja w takich sytuacjach jest już niekonstruktywna:)
Kiedy ostatnio pisałaś list? Taki tradycyjny - ze 3 lata temu :)
A lubisz słuchać śpiewu ptaków? Uwielbiam. Jest to jeden z powodów dlaczego tak bardzo lubię chodzić po lesie ;)
Jakiegoś specjalnie? Słowiki pięknie śpiewają - jak kiedyś się wsłuchasz to stwierdzisz, że każdy trel słowiczy jest inny od poprzedniego Słowik nigdy dwa razy nie śpiewa tego samego :)
A no nie wiem. Może nie lubisz takich spamerków. Nie każdy leci na posty No na pewno jak dla mnie ilość postów nie determinuje poziomu atrakcyjności osobnika :D
Często używasz maila? Służbowo - nagminnie. Prywatnie - szalenie rzadko.
A czym się zajmujesz? Prywatnie czy zawodowo? Bo ogólnie to mnóstwem rzeczy ;)
Lubisz robić dziwne, szalone rzeczy? Czasem jest to konieczne do zachowania zdrowia psychicznego :)
Co musisz robić, a nie lubisz? Zmywać naczyń
Zawodowo. Aktualnie marketing:)
A czasem ktoś zmywa za Ciebie? Na szczęście tak :D
Często się śmiejesz? Chyba za często :)
Masz jakieś kompleksy? Kiedyś - jako nastolatka tak. Teraz już nie:) Za stara jestem na kompleksy :>
Zoraya napisał(a)
A czasem ktoś zmywa za Ciebie? Na szczęście tak :D Kto?
Często się śmiejesz? Chyba za często :) Nie uważasz że śmiechu nigdy za dużo?
Zoraya napisał(a)
A czasem ktoś zmywa za Ciebie? Na szczęście tak :D Kto?
Często się śmiejesz? Chyba za często :) Nie uważasz że śmiechu nigdy za dużo?
W jakim wieku chciałabyś się zatrzymać?
Nie nie nie. Duchem zawsze będziesz słodką 18-nastką!
Jesteś pomysłowa?
Czemu nie odpowiedziałaś kto zmywa za Ciebie!
A co? Może wredna jesteś! Prędzej wredna niż słodka :)
Dobrze gotujesz? Nie mnie to oceniać ale raczej tak :)
A twoja mama? Ona mnie uczyła Mama gotuje wspaniale ;)
Twoja specjalność? Hmm... kiedyś risotto po mediolańsku ale dawno już tego nie robiłam Na pewno robię dobry rosół:) Ale co jest moją specjalnością to nie mam pojęcia :)
Specjalność twojej mamy? Zdecydowanie pomidorówka i barszcz czerwony :)
Jak objawia się twoja wredota? Lepiej nie pytaj.. :D
Ulubiony kolor? Zielony i czarny
Rettior napisał(a)
Trudne pytanie mi przyszło:
Co jest najtrudniejsze w byciu kobietą?
Powiem szczerze że nigdy się nad tym nie zastanawiałam... Ogólnie fajnie jest być kobietą I nie potrafię powiedzieć co jest w tym trudne.. Chyba za bardzo pozytywnie do świata jestem ustosunkowana
Co robisz jak się denerwujesz? Zoraya - jaka jest, każdy widzi:P - powtarzasz pytania :)
Co jesteś w stanie zrobić wtedy osobie denerwującej? Raczej nic - ponieważ mam charakter choleryczki, od lat staram się panować nad emocjami.
Jesteś cierpliwa? Aż za bardzo :)
Kto jest bardziej odpowiedzialny (płeć)? Z moich obserwacji i doświadczeń wychodzi że jednak kobiety :)
Kurde faktycznie. Chyba staje się szablonowy. Pytania często zależą od mojego humoru
Handel czy farming? Eko I w święta jakieś złomowanko :D
Łatwo dochodzisz do kompromisu? Staram się :)
Mogłabyś być sportowcem? Chyba nie bardzo... :)
Skąd pomysł na synge? Ktoś to wrzucił na kanale i pokazał i mi się spodobało :)
Zdjęłaś komuś bana kiedyś? Zdarza się Aczkolwiek rzadko :)
Najbardziej rażąca pomyłka w twoim wykonaniu? Hrhrhr - w życiu czy w teamie? :)
W teamie. Przyznam się szczerze że nic sobie nie przypominam:) Jedno co kojarzę to kiedyś zamiast do kolegi z teamu to do gracza napisałam coś czego gracz widzieć nie powinien Po prostu pomyliłam okna - tak to jest jak się rozmawia z kilkoma osobami na raz na kilka tematów Na szczęście gracz był wyrozumiały i moja wpadka rozeszła się po kościach :)
Ale jak w życiu coś ciekawego to też możesz napisać Haha - tu to by byłą niezłą książka:) Ale ten temat chyba nie ma na celu mojej kompromitacji w oczach graczy? :D
Umiesz przyznać się do błędu? Zdecydowanie tak
Rumienisz się czy umiesz to ukryć ?:D Staram się ukryć ale nie zawsze z pozytywnym skutkiem :)
Haha - tu to by byłą niezłą książka:) Ale ten temat chyba nie ma na celu mojej kompromitacji w oczach graczy?