Zoraya - jaka jest, każdy widzi:P

• Yamato Damashi napisał(a):

Opowiadacz sprośne żarty ^^? Raczej rzadko - z prostego powodu - mam sklerozę i jak jest sytuacja ku takim żartom to zazwyczaj nic sobie przypomnieć nie mogę:)

Zrobiłaś kiedyś komuś kawał/psikus? Pewnie niejeden:)

A ktoś tobie? No pewnie że tak - i też nie jeden raz;)

SzaloneOczy napisał(a):

Nie chcialabys moze kotka? Nie - dziękuję:) Moje potrzebny w tej materii zostały już dawno aż nadto zaspokojone;)

takiego malego czarnego wyglada jak puma tylko ze troszke agresywny bo ja Go wychowalem XD i podrapal mnie po twarzy jak spalem :( Czarne mam dwa - wystarczy:) I tak mi się mylą często któy jest który...:)

Charlian napisał(a):

Cześć :)
    piszę jeszcze jako kawaler :] jutro mój ślub O_o ;) Ooooo - moje gratulacje:) A poza tym - jutro ślub a Ty na forum?? :)
    Jak zwykle zadam głupawą zagadkę :D mianowicie:
    Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile waży cegła? Ech... stare to to chyba bardziej niż ja:)2 kilo:)
  • doszly do mnie wczoraj sluchy ze jakies problemy z netem w domu
    to jednak z kims flirtujesz :D i ten ktos nie potrafi pomoc :>

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().

• Charlian napisał(a):

doszly do mnie wczoraj sluchy ze jakies problemy z netem w domu
    to jednak z kims flirtujesz :D i ten ktos nie potrafi pomoc :>
    Problemy nadal aktualne :( I nie tylko z netem ale to już inna bajka:)
    A co ma do tego flirtowanie?:)

Yamato Damashi napisał(a):

Jak mijają wakacje?

Kurde ale wstyd zapomniałem wtedy odpisać i tyle czasu temat stał :[
    Wakacje mijają pracowicie i męcząco. Niestety z racji problemów natury internetowo-rodzinnych na jakiś czas znikam:( W sumie już dawno zniknęłam...:) Ale mam złe wieści - na pewno tu wrócę :D
    Buźka dla wszystkich:)

Byłaś kiedyś na zlocie? Nie raz i nie dwa:) A myślisz że skąd ta sygna? :D

Najbardziej kłótliwy user jakiego spotkałaś? Nieprzyjemni czy kłótliwi userzy to sprawy incydentalne. Ogólnie bardzo sobie chwalę rozmowy z userami:) A złych doświadczeń nawet nie pamiętam:)

Jesteś surową czy łagodną GO ? Staram się być sprawiedliwą GO - ale raczej łagodną niż surową:) Jeszcze zależy czy chodzi o działanie z premedytacją, czy po prostu wpadki usera:) Oszustom jednak mówię zdecydowane NIE:)
  • No nie mów, że sygna z doświadczenia :D

Głośniki czy słuchawki?

Taniec czy śpiew?

EDIT: Widzę, że po dłuższej przerwie naczelny [ciach] boarda wrócił żeby troszkę się dowartościować. Psychiatrzy są na ogół w każdym mieście. Odwiedź jednego.

Uważasz, że obrażanie innych jest fajne?
    Upominam
    Vasco

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().

• Cierpię... Nasze lekcje się skończyły z braku czasu. Cierpisz także, czy w końcu zapisałaś się na kurs? :P :)
    Jak bardzo męczysz nowych kandydatów na GO? :)

/me slaps Charlian :) On żyje :)

No nie mów, że sygna z doświadczenia :D na szczęście doświadczenie dużo lepsze:) Spotkałam raz na zlocie gracza którego zbanowałam i wypiliśmy razem piwko:) Do domu wróciłam cała i zdrowa:)

Głośniki czy słuchawki? Zależy od urządzenia, czasu i okoliczności:) Z pewnych względów jednak częściej słuchawki.

Taniec czy śpiew? Do tańca to ja się nadaję jak wół do karety :P Śpiewać nie umiem chociaż dusza mi się rwie - dlatego śpiewam tylko w samochodzie i o ile jadę sama:)

EDIT: Widzę, że po dłuższej przerwie naczelny [ciach] boarda wrócił żeby troszkę się dowartościować. Psychiatrzy są na ogół w każdym mieście. Odwiedź jednego. Proszę nie obrażać moich znajomych:) A już szczególnie tutaj.....

Uważasz, że obrażanie innych jest fajne?
    Upominam
    Vasco

Charlian napisał(a):

Oo kogo ja tu widzę :) Opłacało się tu zajrzeć ;) Nie będę się nudził :] Miło mi że o mnie pamiętasz:) Zastanawiałam się ostatnio nawet czy jeszcze kiedyś tu zajrzysz... :)
    Masz pozdrowienia od małej Wiktorii :) Dzięki serdecznie:) Ucałuj ją ode mnie :*

David napisał(a):

Cierpię... Nasze lekcje się skończyły z braku czasu. Cierpisz także, czy w końcu zapisałaś się na kurs? :P :)
    Pewnie że cierpię :( Fajnie było pogadać o pewnych częściach ciała należących do niejakiej Maryni :D Na kurs niestety nie mam aktualnie ani czasu, ani kasy :(
    Jak bardzo męczysz nowych kandydatów na GO? :) Yyy... chyba nie męczę:) Pierwszy test prowadzony przeze mnie za mną:P Mi się podobało... a jak testowanemu - to trzeba by było jego zapytać ;P

/me slaps Charlian :) On żyje :)

Ile razy byłaś w ST po lewej? Po lewej chyba ani razu - chyba ze dwa razy w mini ST na u2 :) Z czego jedno mini ST to zemsta za złomowanie - dokonana po roku czasu:)

A po prawej? Po prawej chyba ze dwa razy na początku jak zaczynałam grać i jeszcze nikt mnie nie oświecił co to FS:) A za drugim razem nie wiedziałam że jest coś takiego jak falanga :D Ale to dawne czasy...:) I małe procenciki:)

Jaki był twój motyw wstąpienia w szeregi Teamu? Autentyczna chęć pomocy innym graczom:) I zobaczenie na własne oczy jak to funkcjonuje po drugiej stronie:)

Charlian napisał(a):

Zawsze będę tu zaglądał, a o Tobie postaram się nie zapomnieć :) Nawet nie wiesz jak miło mi z tego powodu :*

Kierowca fiata ma brata lecz brat kierowcy fiata nie ma brata. Kim jest kierowca? Kobietą:) To było proste...:)
    hihih ;)
  • Po jeziorze pływają 4 kaczki. Ile kaczek pływa po jeziorze? Przemyśl odpowiedź :D

Jesteś w Turcji. Podchodzi do Ciebie turek z dzieciakiem na targu i mówi: "good price" co robisz?

Czy związki z dużą różnicą wieku wg Ciebie mają szansę przetrwać?

No i jak wrażenia po pewnym kawałku czasu? Yyy.. z czym? :) Bo chyba straciłam wątek?:)

Wstąpiłabyś jeszcze raz? jw ;)

Oglądałaś kiedyś wschód słońca? Wielokrotnie - w okresie od marca do maja są najpiękniejsze:)

Charlian napisał(a):

Po jeziorze pływają 4 kaczki. Ile kaczek pływa po jeziorze? Przemyśl odpowiedź :D Pewnie wyjdę na blondynkę.. ale po godzinie liczenia wychodzi mi że 4 :D

Jesteś w Turcji. Podchodzi do Ciebie turek z dzieciakiem na targu i mówi: "good price" co robisz? Robię minę a'la blondynka i szybko odchodzę:)

Czy związki z dużą różnicą wieku wg Ciebie mają szansę przetrwać? Szansa jest zawsze:) Wszystko zależy od tej dwójki ludzi:)

kiciak napisał(a):

hej!
    na początek standard :ziew:

lubisz koty? Bardzo - mam 4 sierściuchy:)

lubisz spam? Nie szczególnie

kawa czy herbata? Zdecydowanie herbata i to dobra herbata:)

ulubiony kolor? Zależy od nastroju:) Ale głównie zielenie, czerwienie i czerń:)

lubisz żelki? Tylko Haribo

Zoraya napisał(a):

No i jak wrażenia po pewnym kawałku czasu? Yyy.. z czym? :) Bo chyba straciłam wątek?:)

Wstąpiłabyś jeszcze raz? jw ;)

Chodziło, zdaje się o wstąpienie do Teamu :P Aaaa.... :P Oczywiście że fajnie - szkoda tylko że część starej gwardii przeszła już na kolorową stronę mocy:) I oczywiście że jeszcze raz bym wstąpiła do teamu:)

Jak tam święta? Spokojne? Chorowicie :(

Co dostałaś? Prezenty :E