Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)
- Rekordy:
-
-
PRO~Kobe napisał(a)
Duży transporter - 38.000 JeszzZzz & JeSz [Uni30]
juz nie aktualne ;p
37 dt w piach
nie aktualny w tym temacie to Ty jestes -
Technologia ekspdycji poziom 5
-
Artur999 napisał(a)
Technologia ekspdycji poziom 5
Mocno zdezaktualizowane to zgłaszałem 2 strony temu, a mój obecny poziom tej technologi to 7 a jutro rano będzie 8 lev. -
Technologia ekspedycji - poziom 8 - nick: jadaniotymalyglod - uni2
-
ARIEL10 napisał(a)
ja stawiam ze do konca grudnia ta technologia bedzie oscylowac z granicach ok 14-15 lvl spokojnie ale kto wie moze sie myle
Szczerze w to wątpię Wystarczy popatrzeć na poziomy innych "nieprzydatnych" technologii i ich koszty (bo śmiało można założyć że powyżej 9 lvl nowe badanie staje się właśnie nieprzydatne) tj. laserowa, plazmowa, jonowa, żeby stwierdzić do którego poziomu zostanie rozwinięta techn. eksp. Ja bym postawił na max 12 lvl -
żeby c o to coś dało trzeba mieć te technologie na 16 lvl, daje wtedy możliwość wysłania 4 ekspedycji, ale ten level kotuje ponad 130kk krychySojusz AVALON od roku 2005
-
co prawda nic to nie zmienia formalnie ale Gudy dostał złoma na 10k NN co może okazać sie miłą wiadomością dla tych którzy starają się go gonić. Ges może ty sie pokusisz na przebicie 11k NN????
-
Abrams napisał(a)
żeby c o to coś dało trzeba mieć te technologie na 16 lvl, daje wtedy możliwość wysłania 4 ekspedycji, ale ten level kotuje ponad 130kk krychy
a nie ponad 260 kk ;>coz ktos zrobi 13 zeby byc w rekordach -
Evileye napisał(a)
co prawda nic to nie zmienia formalnie ale Gudy dostał złoma na 10k NN co może okazać sie miłą wiadomością dla tych którzy starają się go gonić. Ges może ty sie pokusisz na przebicie 11k NN????
Szkoda trochę tej wtopy... teraz kto ma tyle Niszczarek, kelban? Albo kto ma Niszczarki i nimi lata? Szkoda że tak wtopił...
Te badania to beznadzieja, po co to wpisywać, co dziennie ktoś ma lepszy poziom, lepiej poczekać z 2/3 tyg aż to się w miarę ustawi na jednym poziomie -
Evileye napisał(a)
ehh szkoda tych niszczarek mozolnie budowanych przez Oksego i jeszcze podkreconych przez Gudy :(, dosyc niefortunna wtopa, ale rekord zostaje
ja odpadam z wyscigu, poprzestane na swoich 8k -
Ciernik napisał(a)
Evileye napisał(a)
ehh szkoda tych niszczarek mozolnie budowanych przez Oksego i jeszcze podkreconych przez Gudy :(, dosyc niefortunna wtopa, ale rekord zostaje
ja odpadam z wyscigu, poprzestane na swoich 8k
można linka do tego RW -
lukaszksk napisał(a)
można linka do tego RW
OMFG. Na prawdę myślenie nie boli, rekord należy do gracza z uni15 o nicku Gudy.
Wchodzimy do Starć Tytanów i co? Suprise! GUDY[FRIENDS]vsATENA[SABAT] 3570%
-
mala zmianka chyba powinna byc.
Kopalnia metalu: 39 Sauron [HaW]
Pozdro -
Technologia Ekspedycji (Poziom 4) uni1 nick SPARTAN
-
Tommy napisał(a)
Pozdro
ukończona już czy w budowie dopiero? bo rekord może zostać dopiero wtedy zapisany jeżeli już stoi. -
Evileye napisał(a)
Tommy napisał(a)
Pozdro
ukończona już czy w budowie dopiero? bo rekord może zostać dopiero wtedy zapisany jeżeli już stoi.
U nas w rekordach juz jest czyli ukonczone -
Tommy napisał(a)
Evileye napisał(a)
Tommy napisał(a)
Pozdro
ukończona już czy w budowie dopiero? bo rekord może zostać dopiero wtedy zapisany jeżeli już stoi.
U nas w rekordach juz jest czyli ukonczone
[ PimP ] napisał(a)
Jak się skończy budować to wtedy proszę o zgłoszenie, tak jak to było z Teleporterem JeSz'a - musiał czekać na ukończenie budowy.
-
No nie :p A chcialem zeby uni 15 bylo okryte slawa ok ja sie przymierzam do pobicia jakiegos rekordu teraz
-
venomiC napisał(a)
Technologia Ekspedycji (Poziom 4) uni1 nick SPARTAN
n/c
Skoro już oscyluje w granicach 9-10 lvlu (przynajmniej u mnie)U1: Definitywny koniec 7.06.2010
U10: Emerytura
U40: Emerytura
U60: Definitywny koniec 7.06.2010
[b]
7 czerwca 2010 umarło polskie OGame
[/b] -
nununu troszke mi w tym temacie spamikiem pachnie
a ze mam katar i nadal spamik czyje to chyba jest zle
prosilabym o nieco bardziej rozbudowane wypowiedzi...
nabijaniu postow mowimy stanowcze nie
smacznego sniadanka"The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more,
that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds..."
Soczysta różoffa Truskawka Króliczka ;*
Multikonto 1/2
Lady Claire/khartvin
-
a może dodaj
Planety-> SUMARYSTYCZNA ILOSC PÓL
Jesli dodasz to:
2.081 -
moze autor dodalby nowy rekord, zatytulowany: "najlepszy wynik ekspedycji"
-
Spr1te napisał(a)...
a może dodaj
Jesli dodasz to:
2.081
se podziel 2081 na 9 i już
Średnia ilość pól na 9 planetach - 296,5 Helluin [Uni19] -
Spr1te napisał(a)
a może dodaj
Jesli dodasz to:
2.081
pzreciez osoba z najwieksza srednia pol planet ma ich najwieksza sume
oj , niezauwazylem posta wyżej ;/Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez munchlax27 ().
-
_omegus_ napisał(a)
moze autor dodalby nowy rekord, zatytulowany: "najlepszy wynik ekspedycji"
nie ma sensu bo zaraz bedzie to standard
Rekord: Flota warta 500k pkt strukturalnych...coprawda ja mam zawsze max 498 ale napewno już nie raz sie trafiło 500k... -
Technologia ekspedycyja - 5
-
10 uni jak bym kiedys tam zaczynal to mozna by bylo pograc a tteraz to pfffff :d
-
najwięcej pkt chosen u10 24.241826
naj flota Marco u5 1.077493
badań kosa44 u5 206 -
technologia ekspedycji - poziom 9
czosownik uni 23
S:4000 ACS:7608
ST:71 7Dni-9ST
[21:40]marcik>wiercipupka;P
[22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
[22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
[19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D